Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ.

<<Εχουμε επίσης την επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία αλλά και στην Κωνσταντινούπολη με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και έχοντας υπόψιν μας την αναφορά του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ότι <<Ο Πάπας θα είναι η αιτία>>αναμένουμε τις συζητήσεις που θα κάνει με τον Τούρκο Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Τουρκίας και θα περιμένουμε να δούμε τι κομίζει προς τους Μουσουλμάνους,ώστε να έχουμε κι άλλες εξελίξεις.Επίσης στη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη μεγάλο ρόλο θα παίξει και η στάση του Οικουμενικού Πατριάρχη.Τυχόν ενναγκαλισμοί που δεν θα αρέσουν στον Τριαδικό Θεό,θα μπορούσαν να φέρουν εξελίξεις στην Ελλάδα τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.Υπάρχουν θρησκευτικά θέματα για τα οποία έχουν φωνάξει πολλοί πνευματικοί. >> Αυτά γράφαμε  στις 28 Νοεμβρίου 2014 στο άρθρο <<

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.-ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

>>Χτες -αιφνιδιαστικά για κάποιους -ο Πρωθυπουργός Κος  Σαμαράς
ανακοίνωσε την ανάδειξη του Νέου Προέδρου από το Κοινοβούλιο στις 17-23 και 29 Δεκεμβρίου 2014.Το υποψήφιο όνομα του Προέδρου θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα στο τηλεοπτικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού.Τα 180 κουκιά δεν υπάρχουν .

Αν στις 29 Δεκεμβρίου δεν εκλεγεί νέος Πρόεδρος,αυτόματα θα ανακοινωθούν Βουλευτικές εκλογές.

 

Φτάσαμε λοιπόν στην αρχή των λόγων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στους οποίους δεν χωρά ερμηνεία αφού ήταν σαφής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...