Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης εναντίον του Ιστολογίου “Κατάνυξις”

Θα πρότεινα επωνύμως στον κύριο Άνθιμο, να απενδυθει των ιερών ράσων, καθοτι με την στάση του απέναντι στο μείζον θέμα του Οικουμενισμού και των Πανθρησκειων, καθως και στο μείζον θέμα της ελληνικής τραγωδίας, ουσιαστικά, δεν έχει λάβει κανένα μέτρο, υπεράσπισης της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..
 

Ως εκκλησιαστικός ποιμενάρχης, ΟΦΕΙΛΕ να απέχει των πολιτικων δρώμενων, και να ξεσηκώσει τον λαό της Θεσσαλονίκης εναντίον και των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (αντί να εναγκαλίζεται με τον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ) και του εβραιόφιλου ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Δημάρχου Μπουτάρ-Αλή...
 

Θα του πρότεινα δε, να αποχωρήσει των εγκοσμίων, και με ταπεινοτητα και αληθινή μετάνοια ψυχής, να ασκητεύσει μέχρι το τέλους του βίου του, μήπως και σωθει η ψυχή του, ζητώντας παράλληλα συγνώμη πρωτίστως από τον Χριστό και δευτερευόντως από τον λαό της Θεσσαλονίκης.
 

Όταν οι πολιτικοί προδίδουν την Πατρίδα και οδηγούν τον ελληνικο λαό στην απόγνωση, οι Ιεράρχες ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.






Άνθιμος Θεσσαλονίκης.jpg
Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις
Σαρανταοκτώ ώρες προθεσμία μας δίνει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, μέσω του δικηγόρου του (προθεσμία που λήγει στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13/12/2014) όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το έγγραφο που μας εστάλη μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.
Πριν προβούμε στην απάντησή μας, ζητούμε τις απόψεις και τη βοήθειά σας, σεβαστοί διαχειριστές, μέλη, φίλοι και αγαπημένοι αναγνώστες μας. 

Αν διαπιστώσετε δημοσίευμα ή σχολιασμό στο ιστότοπό μας που να εμπεριέχουν επιλήψιμες και αξιόποινες αναφορές στο πρόσωπο του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, να μας το γνωστοποιήσετε είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο katanixis@gmail.com είτε με σχόλιό σας στην παρούσα ανάρτηση.

Δεν εντοπίσαμε κάτι επιλήψιμο, που να χρειάζεται ανάκληση ή απαλοιφή. Αλλά μιλάμε για 28.000 σχόλια! Ίσως κάτι να μας διέφυγε… 

Φρονούμε πως
θα έπρεπε να μας υποδειχτεί επακριβώς το σχόλιο ή το δημοσίευμα που “ενόχλησε”.

Από έγκυρη πηγή μέσα από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης, έχουμε την πληροφορία  πως ο κ. Άνθιμος είναι εξοργισμένος με το Ιστολόγιό μας, ειδικά για τα δύο δημοσιεύματά μας περί του προσώπου του σε σχέση με την απαράδεκτη οικουμενιστική του συμπεριφορά απέναντι στον πατριάρχη των Αρμενίων (δείτε εδώ). 

 Τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ τον ενόχλησαν. Ειδικά όμως το πλήθος των σχολίων που συνοδεύουν τις δύο αναρτήσεις. Εμ! βέβαια! Όταν ο λαός βοά, δεν είναι εύκολο να τον ακούς! Μας έστειλε λοιπόν αυτό το έγγραφο και ζητά εκτός των άλλων να δημοσιεύσουμε κείμενο αποκαταστατικό της τιμής και υπολήψεώς του. 
Θα προβούμε στην δημοσίευση κειμένου όπου θα τοποθετηθούμε αναλόγως. Εις αύριον λοιπόν τα σπουδαία... 
Αναμένοντας τα σχόλια και τις απόψεις σας, σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!






Πηγή
Το σχόλιο απο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...