Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Απάντηση στην αναρτηση μας ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Σε προηγούμενη ανάρτηση  μας με τίτλο  

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ(εδώ)

απάντησε ο κος Δημήτριος Σωτηρόπουλος.
παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του: 

Προκειται για εναν πραο και ανεξικακο ανθρωπο που ουδεποτε ειχε προβλημα με κομματα, ουτε εκανε κομματικη κριτικη. Ομως, οταν απο το 2010 και μετα λογω της κρισης μειωθηκαν οι δωρεες και αναγκαστηκε να κλεισει ενα γηροκομειο στον Πυργο, του επιτεθηκαν αισχρα οι συριζαιοι, που δεν εχουν δωσε ποτε ουτε ενα ποτηρι νερο δωρεαν στους συνανθρωπους τους!!!

Τι εκανε λοιπον ο Γερμανος; Απλα τους ειπε «ξερετε, εγω δεν δυναμαι να συντηρω τα ιδρυματα της Μητροπολης, σας παραδιδω τα παντα, κλειδια, εσοδα κι εξοδα κι ελατε εσεις να τα συντηρησετε, αφου ειναι τοσο ευκολο»!

Δηλαδη, τους εθεσε προ των ευθυνων τους! Αποτελεσμα, οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ να εξαφανιστουν για αρκετο χρονικο διαστημα και να επανελθουν τωρα, υβριζοντας ξανα τον γηραιο Μητροπολιτη και μη ξεχνοντας πως τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ μπροστα σε ολη την Ηλειακη κοινωνια και οχι μονο, με τα γεγονοτα του γηροκομειου!


6.  Τέλος κάνω στην Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας την εξής πρότασι: Τους παραχωρούμε ΔΩΡΕΑΝ την χρήσι των δύο Ιδρυμάτων, Βάρδας και Πελοπίου, μαζί με όλον τον εξοπλισμό τους, δια να τα λειτουργήσουν αυτοί. Η Μητρόπολίς μας επί πλέον τους δίνει την εξουσιοδότησι να εισπράττουν και τα έσοδα από την ΜΕΓΑΛΗ (!) περιουσία που τους δώρησαν οι τρόφιμοί τους, ακόμη και να την πουλήσουν δια την λειτουργία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...