Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ


ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΒΡΩ
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΕΜΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥΣ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΖΩΗ.

ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΘΥΣΑΥΡΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΠΑΠΑ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΧΙΛΕΩΣ.......

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.
Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του.
Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε.
Του είπε ο Πατέρας… Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία.
Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή.
Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο.
Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος .
Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην τεχνολογία τέτοιου είδους εξαρτημάτων.

ΠΗΓΗ.........http://www.votegreece.gr/archives/10539
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΕΜΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1999 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ  Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ  ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΠΡΟΠΕΡΣΙ.

ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΩΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ



  

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.Η ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...