Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Ένα Σχόλιο για ένα σχόλιο....


Για την ανάρτηση μου 

Η νέα Εκκλησία του Οικουμενισμού: Ο «Αναστάσιος» μας παρουσιάζει τον μεγάλος αγωνιστή της Ορθοδοξίας Πατριάρχη Βαρθολομαίο!!

Έλαβα το σχόλιο αυτο εδώ:

Χριστός Ανέστη!
Εσένα σου χρειάζεται ένας Ανδριόπουλος (Ιδιωτική Οδός) να σου κάνει μήνυση για τις κατηγορίες περί κακοδοξίας και πλάνης και να ζητάς συγνώμη δημόσια για να μην προχωρήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Διότι φιλαράκι είναι βαριές οι κατηγορίες. Επειδή εγώ είναι ευσεβής ρουφιάνος έκανα γνωστές στον Κωστόπουλο αυτές τις βαριές κουβέντες σου και του υπέδειξα πώς να κινηθεί από νομικής πλευράς. Στα γράφω γιατί στο mail του έγραψα τα στοιχεία μου για να με χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα. Επειδή δεν μου αρέσουν τα πισώπλατα ενημέρωσα και σένα. Αν είχα το mail σου θα σου έγραφα τα στοιχεία μου. Καλά ξεμπερδέματα.
Αληθώς Ανέστη! 
Διαγραφή


Προσωπικά
 θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αποστολέα και τίποτε άλλο...
.
Για το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ

2 σχόλια:

  1. Μην ασχολεισαι με ανωνυμους τραμπουκους, ειναι γνωστος ο ρολος τους στη διατηρηση της σαπιλας στον χωρο της Εκκλησιας και οχι μονο. Αστους να σου κανουν...μηνυση, ετσι κι αλλιως θρασυδειλοι ειναι.

    Δημήτρης Σωτηρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς τον ανώνυμο της ανάρτησης
    «προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...