Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθέσεως του πατρός Νικολάου Μανώλη στη Δ.Ι.Σ.


12515α.jpg
Ζητώντας κατ’αρχήν την κατανόησή σας, επειδή ένα τεχνικό πρόβλημα που είχαμε με το σέρβερ, κατέστησε αδύνατη τη λειτουργία μας σήμερα.
Καταφέραμε να επικοινωνήσαμε με ανθρώπους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του πατρός Νικολάου Μανώλη και μας ενημέρωσαν πως:

“Ο πατέρας Νικόλαος παρουσιάστηκε στη Δ.Ι.Σ. στις 10:30πμ, για το κανονισμένο ραντεβού, μαζί με το συνήγορό του. Εισήλθε τελικά στις 12:25 μ.μ. και πως απάντησε εμπεριστατωμένα, τεκμηριωμένα, Ορθόδοξα και ομολογητικά σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν επί μια ώρα και 5 λεπτά”.
Λόγω της λεπτότητας της υπόθεσης αλλά και της σπουδαιότητάς της, ζητήσαμε να έχουμε κατευθείαν πληροφόρηση από τον πατέρα Νικόλαο ή τον συνήγορό του. Επειδή η έκδοση της απόφασης θα καθυστερήσει μερικές μέρες, αν τελικά ληφθεί κάποια απόφαση, προκειμένου να εξεταστούν λεπτομερώς τα στοιχεία που υπέβαλλε ο ίδιος με το υπόμνημά του
Δεσμευόμαστε πως εντός 1-2 ημερών θα σας ενημερώσουμε αξιόπιστα.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...