Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Το μεγάλο ΚΕΡΔΟΣ του δημοψηφίσματος: Ξεχώρισε η ήρα από το στάρι!


Από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας του δημοψηφίσματος, γράφαμε πως και μόνο το γεγονός πως επιτέλους θα πάρει θέση ο Έλληνας, είναι ήδη κέρδος. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, ακούσαμε πολλά και είδαμε ακόμα περισσότερα. Μια άνευ προηγουμένων προπαγάνδα υπέρ του «ΝΑΙ» στήθηκε στα χρεωκοπημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, με τους «αστέρες» της τρομοκρατίας να λυσσούν και να επιστρατεύουν κάθε εφεδρεία του παρηκμασμένου συστήματος, προκειμένου να μας πείσουν ότι...έρχεται η συντέλεια του κόσμου αν ψηφίσουμε «ΟΧΙ»!

Ολόκληρη η σαπίλα της κοινωνίας, ο παραγεμισμένος βόθρος της μεταπολίτευσης, ξερνά καθημερινά τα σωθικά του, στις οθόνες και τα σπίτια μας. Προσέξτε, δεν εννοούμε ως τέτοιους τους απλούς πολίτες που, για τον ένα ή άλλο λόγο, θα ψηφίσουν «ΝΑΙ». Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν και δεν παρεξηγούμε κανέναν, ασχέτως αν διαφωνούμε μαζί τους. Μακριά από μας κάθε είδους διχασμός!

Όμως, έχουμε υποχρέωση να κατονομάσουμε τους τρομοκράτες της καθημερινότητάς μας, που μέσω μιας ανίερης συμμαχίας εκφοβίζουν σε τέτοιο βαθμό τον πολίτη, έτσι ώστε να τον οδηγήσουν ως πρόβατο επί σφαγή στην κάλπη!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η ήρα (δηλαδή τα παρασιτικά ζιζάνια) που μολύνει το σιτάρι (δηλαδή την Ελλάδα) είναι οι παρακάτω:

- Σύσσωμο το παλαιοκομματικό κατεστημένο των ρουσφετιών, της απάτης, της διόγκωσης του χρέους και της διάλυσης της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια. Από αρχηγούς κομμάτων μέχρι δημάρχους κι από άλαλους πρώην πρωθυπουργούς μέχρι κομματικούς υπαλλήλους.

- Σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο του ψεύδους, της παραπληροφόρησης και των νοθευμένων «ειδήσεων».

- Διάφοροι «πνευματικοί άνθρωποι» που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους αλλά έπιασαν σημαντικές θέσεις στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, αξιοποιώντας τις γνωριμίες τους με το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

- Η διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, που μέσω του Αρχιεπισκόπου παρενέβη ωμά υπέρ του «ΝΑΙ», σπάζοντας έτσι μια σιωπή διάρκειας 7 και πλέον ετών!!! Μαζί και κάποιοι Μητροπολίτες που μιλούν περισσότερο σα λογιστές παρά σαν Ποιμενάρχες.

- Από κοντά και τα παπαγαλάκια τους στα «εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων», που για μια ακόμα φορά δεν διστάζουν ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΟΥΝ στη μνήμη Αγίων της Ορθοδοξίας μας, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Άξιος ο (παχυλός) μισθός τους!

- Τεμπελχανάδες απόστρατοι μεγαλογαλονάδες, που με το «ΝΑΙ» θα υπερασπίσουν τους δικούς τους...βωμούς και εστίες (=παχυλοί μισθοί, συντάξεις και εφάπαξ από τα 50).

- Σιχάματα του λεγομένου "lifestyle", από κίναιδους μέχρι πόρνες πολυτελείας, που αφού βύθισαν τον λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία στην ακολασία τόσα χρόνια, τώρα έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο λέγοντάς μας πως πρέπει να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» για να συνεχίσουν το αχαλίνωτο πάρτυ!

Όλοι οι προαναφερθέντες, αναγκάστηκαν να πετάξουν από πάνω τους την προβιά που φόραγαν τόσα χρόνια, αποκαλύπτοντας έτσι το ψυδαίο και αποκρουστικό προσωπό τους.

Και πραγματικά, δοξάζουμε τον Θεό που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Κι αυτό γιατί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ»!

Με απλά λόγια, ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΗΔΗ η ήρα από το στάρι! 

Το ερώτημα είναι, εμείς τι θα επιλέξουμε; Να είμαστε με το μέρος των ζιζανίων ή του φρέσκου καρπού...;
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...