Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Ηλίας και ιερείς του Βάαλ…

Ηλίας-κόρακας
Λυπούμαι, που στη σειρά των κηρυγμάτων δεν υπάρχει κήρυγμα, σχετικό με την Β.΄ Κυριακή των Πατέρων (Ματθαίου: Ε: 14-19).
Η έλλειψη σχετικού κηρύγματος οφείλεται στο γεγονός ότι το αρχείο των κηρυγμάτων μου καταστράφηκε από κάποιον χάκερ, ο οποίος έδρασε παράλληλα με τη γνωστή εκ μέρους της Μητρόπολης Αιτ/νίας απαγόρευση. Δεν μπορώ να γνωρίζω, αν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσά τους. Πάντως η πραγματικότητα είναι αυτή και οφείλω να τη σημειώσω. Όμως…
Οι απώλειες είναι αναπόφευκτες σε έναν πόλεμο. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν οι αντίπαλοί μας αντιμετωπίζουν, με ανέντιμα μέσα.
Ωστόσο εμείς, σαν τον αδελφό του Αισχύλου Κυναίγειρο στη μάχη του Μαραθώνα οφείλουμε να παλεύουμε μέχρις εσχάτων.
Το μόνο κήρυγμα, που μπορώ να σας προσφέρω είναι το αφιερωμένο στον ομώνυμό μου προφήτη Ηλία. Το οποίο εκφωνήθηκε στο εκκλησάκι, που βρίσκεται στην τοποθεσία Κυνηγού, στο αυχένα μεταξύ Κούτουπα και Νεραϊδόραχης, στη δυτική κορυφογραμμή του Παναιτωλικού όρους. Η ηλεκτρονική του διεύθυνση είναι:

Και όπως πάντα σας δίνω την ηλεκτρονική διεύθυνση του συνόλου των «απαγορευμένων» απ’ τον Σ/το Μητροπολίτη Αιτ/νίας κηρυγμάτων μου. Τα οποία και αυτά υπέστησαν δεινή κατακρεούργηση από πληρωμένους-κατά τη γνώμη μου- δολιοφθορείς:
Ευχαριστώ όσους θα μπούνε στον κόπο να τ’ ακούσουν και όσους ενδεχομένως θέλουν να διατυπώσουν την οποιαδήποτε κριτική τους.
παπα-Ηλίας
https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: papailias6391@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...