Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Ιουλίου 11, 2015

«Το ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ «ΟΧΙ» … και οι ΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ»

προφητειες

«Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία…»
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – «ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ …»
Αρθρο: 16 του Ελληνικού Συντάγματος
Ημ/νία: 24.10.2011 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Κείμενο Αρθρου
1. Από τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε κάθε ερώτημα επικρατεί εκείνη, η οποία συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων.
2. Στα έγκυρα ψηφοδέλτια δεν προσμετρώνται τα λευκά.
3. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
4. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό (50%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
Το όχι του ελληνικού κυρίαρχου λαού μετατρέπεται σε κουρελόχαρτο και τα περισσότερα η σχεδόν όλα τα άρθρα που καταψήφισε ο λαός επανέρχονται ως ελληνικές προτάσεις στη διαπραγμάτευση αλλά και ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου (!!!!)
«Θα έρθει κάποια στιγμή ένα ψευτορωμαίικο αλλά μην το πιστεύσετε…»
Όσοι παραδώσουν την Ελλάδα ως έρμαιο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων υπερψηφίζοντας τέτοιες προτάσεις δεν πρέπει να θεωρούνται Έλληνες…νυν και προηγούμενοι (αφού όλοι μαζί πλέον συμπράττουν βρίσκοντας απέναντι τον ελληνικό λαό αλλά και ψευδόμενοι ότι τάχα επιθυμούσαν αντίσταση από αυτόν).
Αυτά….εκπληρώνονται …Έπονται τα υπόλοιπα…
«Θα τους σιχαθεί ο λαός και θα τους κυνηγήσει…»
Είναι το επόμενο ΟΧΙ..κι αυτό θα είναι οριστικό.
Αν θέλετε να μάθετε την συνέχεια ξαναδιαβάστε τις προφητείες των Αγίων Του Θεού…
Καλή δύναμη αδέλφια…Ο Θεός έχει το σχέδιο Του και δεν θα μας αφήσει…γιατί αρχίσαμε να ξυπνάμε…Προσευχή, μετάνοια και αγάπη για τον συνάνθρωπο και ο Θεός βοηθός και πάντα κραταιός !!!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...