Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Τι ρώτησε ο Τσίπρας τους δύο πιλότους του Canadair και γιατί πρέπει να τους θυμάται


Τι ρώτησε ο Τσίπρας τους δύο πιλότους του Canadair και γιατί πρέπει να τους θυμάται
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο 251 ΓΝΑ ,μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο , ήταν μια κίνηση που όφειλε να κάνει. Να δει από κοντά τα πρόσωπα δυο ανθρώπων που κάθε πρωί που πάνε στην δουλειά δεν γνωρίζουν αν το βράδυ θα γυρίσουν σπίτι τους.
Ο Τσίπρας έδειξε ενδιαφέρον για την τύχη των δύο πιλότων από την στιγμή που ενημερώθηκε για την αναγκαστική προσγείωση που έκαναν στη Λακωνία. Στο νοσοκομείο που τους επισκέφθηκε έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πως ακριβώς το έκαναν . Πως κατόρθωσαν να προσγειώσουν το “λαβωμένο” αεροσκάφος τους σε μια δύσβατη περιοχή με τόσο “ομαλό” τρόπο ώστε να μην πάθουν ούτε γρατζουνιά. Δεν είναι μόνο θέμα τύχης, είναι και θέμα ικανότητας που στους Έλληνες πιιλότους περισσεύει.
Η επίσκεψη του Τσίπρα στο ΓΝΑ μπορεί να αποδειχτεί σημαντική αν δεν έγινε μόνο για να βγάλει φωτογραφία ακολουθώντας τις συμβουλές “επικοινωνιολόγων”. Μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη αν κάθε φορά που του θέτουν νέα θέματα περικοπών στις ΕΔ οι δανειστές ή όποιος άλλος, φέρνει στο μυαλό του τα πρόσωπα των δύο πιλότων που γνώρισε χθες βράδυ. Δυο ανθρώπους της διπλανής πόρτας ,συνήθως χαμηλών τόνων που δεν σου “γεμίζουν” πολλές φορές μάτι ότι κάνουν κάτι τόσο επικινδυνο και σημαντικό κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...