Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015

ΠΑΤΡΑ: Οι περιουσίες γνωστών ιερέων... που βγάζουν μάτι! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

1

Φαίνεται πως τα σχόλια για τα «πόθεν έσχες» στους ιερείς δεν έχουν σταματημό!

«Να ψάξετε και τα περιουσιακά στοιχεία ορισμένων από τους παπάδες της Πάτρας», μας κατήγγειλε αναγνώστης. Ένας άλλος φρόντισε να μας στείλει και αποδεικτικά στοιχεία! Αγορές ακινήτων που είχαν γίνει πριν από αρκετά χρόνια από δύο ιερείς (από τους πλέον γνωστούς στην Πάτρα) οι οποίες ...βγάζουν μάτι!

Τα σχετικά που ετέθησαν υπόψη του «Κόσμου» είναι εγκυρότατα και προέρχονται από το Υποθηκοφυλακείο Πατρών, αλλά το πως αυτά έφθασαν στα χέρια του αναγνώστη είναι κάτι που δεν μας αφορά (ίσως να αφορά μόνο τους δύο συγκεκριμένους ιερείς). Ο ένας εκ των δύο ιερέων έχει μάλιστα συνταξιοδοτηθεί και έχει αντικατασταθεί από τον ναό στον οποίο λειτουργούσε. Ο δεύτερος εξακολουθεί λειτουργεί σε κεντρικό ναό της Πάτρας.

Τμήμα της ακίνητης περιουσίας του πρώτου ιερέα περιλαμβάνει: Μεγάλο διαμέρισμα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, αποθήκη στην ίδια πολυκατοικία, μεγάλο διαμέρισμα στην οδό Παναχαϊκού. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τα τρία αυτά ακίνητα είναι αυτά που εκείνος κατάφερε να εντοπίσει. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα…

Η περιουσία του δεύτερου είναι ακόμη μεγαλύτερη: Σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Μεσολογγίου, οικόπεδο 500 τ.μ. σε παραλιακό Δήμο, οικόπεδο 3 στρεμμάτων στο Ψαροφάϊ (άγνωστο αν έχει οικοδομηθεί), 4άρι διαμέρισμα στην οδό Κανακάρη, ρετιρέ 4άρι στην Πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...