Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Αποκλειστικό - Στο Νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΈΚΤΑΚΤΟ - Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη πριν από λίγα λεπτά, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Να αναφερθεί, ότι ο  Αρχιεπίσκοπος είχε φτάσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου, προκειμένου να προεξάρχει της λιτανείας της ιεράς εικόνας του Αγίου.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Romfea.gr, στα σκαλοπάτια του ιερού ναού ο Μακαριώτατος λόγω της καταρρακτώδους βροχής, γλίστρησε ελαφρώς με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι.
Ο Μακαριώτατος αμέσως ζήτησε μια καρέκλα να καθίσει, και εν συνεχεία ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος κάλεσε ασθενοφόρο.
Αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.
Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» βρίσκεται στο Αγρίνιο και δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφία, λίγα λεπτά πριν ο Μακαριώτατος επιβιβαστεί στο Ασθενοφόρο.
Τελευταίες πληροφορίες της "Romfea.gr" η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, λένε ότι σε λίγη ώρα ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο και στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, αφού διεγνώσθει διπλό κάταγμα στη κνήμη.
Νεώτερη ενημέρωση:
Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκε πριν λίγο (23.15) το ελικόπτερο Super Puma που μετέφερε από το νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου διακομίσθηκε με διπλό κάταγμα στο πόδι, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ύστερα από δική του επιθυμία.
Ο Αρχιεπίσκοπος σε λίγα λεπτα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου αύριο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα υποβληθεί σε εγχείρηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το Super Puma έφτασε στο Αγρίνιο και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου, ο οποίος έσπευσε αμέσως στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά