Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

O TZOYMAΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

πηγή


mitra


Η Αθήνα, η Ελλάδα ολόκληρη, συγκλονίζεται από χθές το πρωί, από την αποκάλυψη ότι ένας ιερωμένος- ο οποίος λειτουργεί, χρόνια τώρα,ως προμετωπίδα του προισταμένου Μητροπολίτη του- διατηρεί έναν υπέρογκο λογαριασμό καταθέσεων τον οποίο ελέγχει το ΣΔΟΕ!
Ο λογαριασμός αυτός, είναι η αιχμή του δόρατος, δεδομένου ότι οι πληροφορίες μας λένε οτι υπάρχουν κι άλλα χρήματα- πολύ περισσότερα- στο εξωτερικό!
Η Εκκλησία μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος! Ενδεχομένως να κινούνται οι διεργασίες μυστικώ τω τρόπω και αύριο να υπάρξει ανακοινωθέν!
Η λύση είναι μία: η παραίτηση του Μητροπολίτη εδώ και τώρα!
Αν αγαπά την Εκκλησία όπως διατείνεται , στην οποία οφείλει τα πάντα, να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα πριν είναι πολύ αργά! Η περίπτωσή του είναι τραγική ! Ακόμη και η υπόθεση του πρώην Αττικής, που καθαιρέθηκε για μερικές ψωροχιλιάδες, ωχριά μπροστά του!

Ο Μητροπολίτης είναι ένας από τους 11 Μητροπολίτες, του Λεκανοπέδιο (12 με τον Αρχιεπίσκοπο)!
Αν εντός των επομένων ωρών δεν υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση, από την πλευρά του Μητροπολίτη, ή έστω από τη ΔΙΣ, θα αποκαλύψουμε εμείς την πλήρη ταυτότητά του!
Και τότε γαία πυρί μιχθήτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά