Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Ο ΒΟΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σχόλιο απο τον φίλο Α.Μ.

Και βεβαια  ειναι αιρετικοι . Και οχι μονο αιρετικοι αλλα και γελοιοι που νομιζουν οτι τα δογματικα θεματα ειναι σαν το αναποδο φαουλ που θα πει ο ρεφερυ σορρυ λαθος . Ενω οι παπικοι ειναι αιρετικοι αλλα οχι γελοιοι . Ουτε στο ΠΣΕ μπηκαν ουτε κανουν χιλιοστο πισω στο πρωτειο . Ο Παπας λεει παντα οτι εχει ΟΛΗ την αληθεια . Σου λεει αν θες φυγε , δεν εχει πια Ιερα Εξεταση . Αλλα αυτο ειναι . Αυτοι στο Φαναρι τι ακριβως εχουν ; Δεν καταλαβαινουν οι γελειωδεστατοι οτι αν βγαλεις τον Μεγα Φωτιο και τον Μαρκο Ευγενικο και τον Νικοδημο Αγιορειτη και τον Κοσμα Αιτωλο σαν πλανεμενους οι ιδιοι ξεφτελιζονται . Η τελευταια ομαδα Β εθνικης δεν αποκαθηλωνει τους βετερανους της . Σε αυτους τι θα μεινει χωρις τους Αγιους που μετα το Σχισμα διαμορφωσαν την χιλιοχρονη Ορθοδοξια , Νομιζουν οι γελειωδεστατοι που λεν οτι χιλια χρονια ειμαστε λαθος - ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ - νομιζουν λοιπον οτι αναπληρωνονται οι Αγιοι με μια ανθολογια ποιηματων του Καβαφη ; Ακομη και επιχηρηματικα να το δεις ειναι σαν να βγαζεις σκαρτη την εταιρεια . Θα βγαλει ποτε ο Παπας λαθος τον Βενεδικτο η τον Φραγκισκο η τον Ιγνατιο Λογιολα η ακομη και τον Τορκουεμαδα ; ΟΧΙ .ΠΟΤΕ . Γιατι σεβεται το Βατικανο τους πιστους του την ιστορια του τα παντα . Αυτοι οι μπακαληδες που μονο ειρωνεια ειναι ποιους ειρωνευονται ; Τους εαυτους τους πρωτα πρωτα . Οταν πηγαινουν οι φιλοφαναριωτες στην Πολη αν τους μενει χρονος απο τα γουστα, ας ριχνουν μια ματια στην μεσαια πυλη του Πατριαρχειου . Καποιος θυσιαστηκε εκει γιατι ηξερε οτι ειναι Πατριαρχης και οχι μπακαλης του στυλ το αφεντικο τρελαθηκε πουλαει οσο οσο . Α.Μ

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά