Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Η Μασσωνία και οι σκοποί της

ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΑΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 


Το θέμα της Μασσωνίας είναι τόσον τεράστιον, που ασφαλώς δεν θα επαρκούσαν ογκωδών τόμων, δια να την περιγράψη κανείς σε πλήρη έκτασι. 
Το θέμα είναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δεν αφορά απλώς μία μικρή ομάδα παρανοϊκών η ανοήτων ανθρώπων, αλλά κάτι βαθύτερο... 
Αφορά ολόκληρη την Εωσφορική Συνωμοσία κατά του Θεού και της Χριστιανωσύνης...
Τι μπορεί λοιπόν κανείς να πρωτογράψη σ’αυτό το μικρό μήνυμα προς τον Ορθόδοξον Ελληνικόν Λαόν; Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος δια τον οποίον παρουσιάζω αυτό το κεφάλοιον, υπό μορφήν δημοσιογραφικής συνεντεύξεως με τους εν Χριστώ αδελφούς μας.
Έτσι ίσως τους υποβοηθήσωμεν καλλίτερα να χρησιμοποιούν το «υπερόπλον» το οποίο κατέχομεν, δια την συντριβήν των εχθρών της Ορθοδοξίας: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Διάφορες Ερωταποκρίσεις
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Πόσα είδη Μασσωνίας έχομεν;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Κυρίως ΤΡΙΑ. Την λεγομένην ΦΡΑΜΑΣΣΩΝΙΑΝ (Ελευθεροτεκτονισμός), την ΜΑΥΡΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑΝ, η οποία καμουφλάρεται από την ταμπέλλαν των «Ροδοσταυρίων» και τους ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΑΣ.

ΕΡΩΤ: Υπάρχουν και άλλοι Μασσώνοι;
ΑΠΑΝΤ: Μάλιστα. Υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες διαφόρων Μασσωνιών, αι οποίαι διαφέρουν εις τους Βαθμούς και τυπικά, δηλαδή άλλοι έχουν 33ο, άλλοι ολιγότερους και άλλοι περισσότερους. Βασικά όμως όλοι έχουν τον αυτόν (ίδιον) σκοπόν: Κατάργησιν όλων των Θρησκειών και... επιβολήν ενιαίας θρησκείας: του Εωσφορισμού.

ΕΡΩΤ: Υπάρχουν προστριβαί μεταξύ αυτών των ομάδων των Μασσώνων; 
ΑΠΑΝΤ: Όχι, δεν υπάρχουν. Όλοι θεωρούν τους «συναδέλφους» των, ως εν Εωσφόρω... αδελφούς.

ΕΡΩΤ: Ποιοί είναι περισσότερον δυναμικοί και άρα οι πλέον επικίνδυνοι;
ΑΠΑΝΤ: Ασφαλώς οι «Μαύροι» και οι Θεοσοφισταί, διότι είναι περισσότερον προκεχωρημένοι εις τον Εωσφορισμόν και την Μαύρην Μαγείαν. Στην Ελλάδα παρουσιάζουν πολύ σοβαράν δράσιν οι τελευταίοι εξ αυτών, κατευθυνόμενοι εξ Ινδιών.

ΕΡΩΤΗ: Εκτός από θρησκευτικούς σκοπούς, έχουν οι Μασσώνοι και άλλους σκοπούς;
ΑΠΑΝΤ: Μάλιστα. Την επιβολήν παγκοσμίου πολιτικής και οικονομικής ηγεμονίας. Τούτο κατ’ αρχάς θα επιτευχθή δια οργανισμών, ως Κ.Τ.Ε., και Ο.Η.Ε. Την στιγμήν, που τα κράτη θα συμφωνήσουν εκεί δια τον σχηματισμόν της Παγκοσμίου Υπερκυβερνήσεως και τα Έθνη θα αφοπλισθούν και θα παραμείνη ένα διεθνές στρατιωτικόν σώμα αστυνομεύσεως, όλοι οι Λαοί θα ευρεθούν εις το έλεος της Μασσωνίας. Ήδη το 99% των αντιπροσώπων διαφόρων Εθνών είναι Μασσώνοι και Εωσφορισταί. Το αυτό επιδιώκεται και εις το οικονομικόν επίπεδον, δια διαφόρων διεθνών κοινών αγορών κ.λ.π., αι οποίαι θα υποδουλώσουν οικονομικά εν πρώτοις τα μικρά Έθνη. Γι’ αυτό μακρυά από κάθε τι, το οποίον φέρει την σφραγίδα «Διεθνές», «Παγκόσμιον», «Παν... κ.λ.π. κ.λ.π.». Και ως παράδειγμα αναφέρω «Παγκόσμιον Συμβούλιον Εκκλησιών, την Πανθρησκεία κλπ.»

 ΕΡΩΤ: Τι παρατηρείται εις τα έθνη, τα οποία περιέπεσαν, υπό τον απόλυτον έλεγχον της Μασσωνίας;
ΑΠΑΝΤ: Τρομακτική αύξησις εκφυλισμού, αναγνώρισις ομοφυλοφιλίας, η άνευ προηγουμένου χρήσις ναρκωτικών, αύξησις εγκληματικότητος, διάλυσις οικογενείας, απόλυτος διάλυσις της Εκκλησίας και φανερή λατρεία του Σατανά.

ΕΡΩΤ: Είναι αληθές, ότι οι οπαδοί του Εωσφορισμού κάνουν ανθρωποθυσίας;
ΑΠΑΝΤ: Βεβαιότατα. Ειδικά εις τας Αγγλοσαξωνικάς χώρας. Αλλά και εις την Ασίαν, Αφρική και χώρας του Ανατολικού μπλοκ λαμβάνουν χώραν κρυφίως ανθρωποθυσίες, προς δόξαν του Εωσφορισμού. Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν παρετηρήθησαν έως τώρα τέτοια φαινόμενα. Έτσι όμως που πάμε δεν θα αργήση κι’εδώ να αρχίση το κακό. Ήδη γίνεται η σχετική «προεργασία».

ΕΡΩΤ: Τι εννοείτε «προεργασία»;
ΑΠΑΝΤ: Η διαφθορά και η χρήσις των ναρκωτικών πρέπει να «προχωρήσουν» ακόμη περισσότερον, πριν φθάσουμε και στας θυσίας βρεφών. Είναι τρομερόν να γνωρίζη κανείς, ότι σε μικρή σχετικώς απόστασιν από τον "ιερόν" βράχον της Πνυκός, μέσα σε κέντρα πολυτελείας η αφρόκρεμα της Κοινωνίας μας παρακολουθεί συν γυναιξί και τέκνοις το αργό ξεντύσιμο πορνών, το οποίον μας ήλθε απ’έξω με την ταμπέλα του «στριπ τήηζ».
Η οφθαλμοπορνεία εφαρμόζεται, υπό τα όμματα της Αστυνομίας και των επισήμων Αρχών, οι οποίοι παραμένουν αδιάφοροι μπροστά στην καταστροφή της Νεολαίας μας και του μέλλοντος της Ελληνικής Φυλής. Ήλθε όμως ο καιρός η Εκκλησία μας να θέση τέρμα εις την απαράδεκτον αυτήν κατάστασιν.

ΕΡΩΤ: Τι κυρίως συμβάλλει εις την εξάπλωσιν της διαφθοράς στον τόπο μας;
ΑΠΑΝΤ: Ο Κινηματογράφος, ο Ελληνικός τύπος, τα εντόπια και πορνογραφικά ξένα (εισαγόμενα) περιοδικά, ναρκωτικά και η εγκατάλειψις της Νεολαίας εις το έλεος του διαβόλου!

Παραπλανηθέντες αδελφοί των Στοών! Ξυπνήστε, εγκαταλείψατε ΣΗΜΕΡΟΝ την εωσφορικήν τράπεζαν και ελάτε να εξομολογηθήτε στην πρώτη Εκκλησία, που θα βρεθή στον δρόμο σας! Η Αγία μας Ορθόδοξος Εκκλησία θα σας δεχθή και θα σας συγχωρέση. Ελάτε στον δρόμο του Χριστού, που τον ακολουθεί ο Λαός μας σύσσωμος....


(Από το βιβλίο του π.Χαραλάμπους Βασιλοπούλου «Ξεσκέπασμα της Μασωνίας» που εγγράφει την δεκαετία του ’60. Διατηρήθηκε η γλώσσα του συγγραφέως)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά