Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Κοινή Προσευχή για το καλό της Πατρίδος και όλων μας


Οι μέρες που διανύουμε ολο και δυσκολευουν. Οι Ευρωπαϊοι προσπαθουν να μας στραγγαλισουν με τα μετρα που θελουν να μας επιβαλουν.

Τα δανεια στο δντ πιεζουν την κυβερνηση και ο λαος λιμοκτονει. Εκατομμυρια κατω απο το οριο της φτωχειας, χιλιαδες τρεφονται απο τα συσιτια, πολλοι ψαχνουν στα σκουπιδια για φαγώσιμα..!

Οι λαθρομετανάστες εξ ανατολων κατακλιζουν τα νησια μας, του ανατολικου αιγαιου με πρωτοφανεις αυξητικους ρυθμους, ( οι οποιοι στην πλειοψηφια τους ειναι μουσουλμανοι – διολου τυχαιο !!! ) . Οι τουρκοι του Ερντογαν ευκαιρια ζητουν να ξαμολυθουν, οι Αλβανοι αποθρασυνονται και η Ελληνικη ενδοχώρα εχει γεμισει αλοδαπους που αλωνιζουν ανενοχλητοι διχως ελεγχο απο τις αρχες, που πανε και που μενουν και πως επιβιωνουν !!.

Οποιος Ελληνας εχει λιγη λογικη, μπορει ευκολα να αντιληφθει οτι περισσοτερα εθνικα προβληματα υψιστης ασφαλειας , δεν θα μπορουσε να ειχαμε, ειμαστε ηδη στο φούλ, αρκει μια «σπίθα» για να ανάψει το φυτιλι που θα μας που θα μας οδηγησει απο την δηθεν ασφαλή καθημερινότητα μας, σε κόλαση παρόμοια με των λαων κρατων της μεσης ανατολης και της μεσοποταμίας..! Ολες οι αρνητικες δυναμεις εχουν περικυκλώση την Ελλαδίτσα μας και μας απειλούν.

Ως Ελληνας και ως Χριστιανός προτείνω με πόνο ψυχής, κάτι απλό και αποτελεσματικό που θα μας σώσει. Οχι άγχος, οχι πανικός, οχι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας , οχι αλλη τροφή στα σαρκοβόρα σκουλίκια του συστήματος εξουσίας.!

Αλλά κατί πολύ απλό και συναμα απολυτως αποτελεσματικό. Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι που πιστευετε στον Χριστό, στήν Παναγία, στους Αγίους…

Στο ονομα της Αγιας πιστεως μας και στην τιμη των ιδανικων του ενδοξου εθνους μας, σας καλω να συμμετασχετε σε ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ απο τα μυρια δεινα που μας εχουν περικυκλώσει και περιμενουν την στιγμη να ορμήξουν.

Οι Ελλαδα εχει δεκα εκατομμυρια λαο, 5 στους 100 προσευχοταν με πιστη και πονο καρδιας Στον Θεό, τοτε ολα τα σοβαρα εθνικα μας προβληματα θα λυνονταν με θαυμαστο τροπο, αλλα ΔΕΝ προσευχόμαστε…!!!

Προτείνω κοινη προσευχη υπερ σωτηριας της πατριδος μας και υπερ Θείας φωτισεως των πολιτικων μας.

Ενας κυβερνήτης που ειναι αθεος ή πλανεμενος, με τις ευχες και προσευχες των πολιτων μπορει να γινει αλλος ανθρωπος και να μεταβληθει σε αγαθο και ωφελιμο για την πατριδα του.

Αντιθετως κυβερνήτες αγιοι να ειναι, αν δεχονται καθημερινως χιλιαδες καταρες, μπορουν να γινουν σαν δαιμονες..!

Ειναι χρεος μας να προσευχομαστε για την φωτιση των διοικουντων μας ( προς Τιμόθεον Ά , κεφαλαιον 2 ).

Η κοινη προσευχη για εναν σκοπο αγαθο και δικαιο, εχει την μεγαλυτερη δυναμη στον κοσμο ολον.

Και η προσευχη του δικαιου εισακουετε απο Τον Θεο !!!.

Γι αυτο ας νυστεψουμε, ας εγκρατευτουμε απο αυριο που ξεκινα νυστεια των 12 Αποστόλων, ας μειωσουμε τα αμαρτωλα μας παθη και τις επιθυμιες μας, ας καθαριστουμε πνευματικως με την Εξομολογηση, ας εννωθουμε με Τον Χριστό με την Θεία Κοινωνία, ας δείξουμε εμπράκτως στον Ουράνιο πατέρα μας δείγματα μεταστροφής μας με καλα εργα αγαπης και φιλανθρωπίας, και τοτε μεσο της ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ να ανοίξουμε μια γραμμη αμμεσης επικοινωνίας με Τον Θεό , παρακαλώντας Τον να σωσει την πατρίδα μας και όλον τον λαό της απο καθε δεινό που έρχετε. Προτείνω ωρα κοινης προσευχης , 22:00 ή 22:30 ή. 23:00 , δέκα λεπτά ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ στη ωρα που εξυπηρετεί τους περισσοτέρους μας ( συνεννόηση μεσο σχολίων κατω απο την αναρτηση ). Εμπρός αδέλφια εν Χριστό και Ελληνες, όσοι είδατε αυτήν την ανάρτηση και είστε διατεθειμένοι να κόψετε παθη, να μειώσετε αμαρτίες, να εγκρατευτείται αμαρτωλές συνήθειες, να μετανοήσετε, να εξομολογηθειται, να κοινωνησετε και να αφιερωνετε 10 λεπτα χρονο καθε βραδυ, για κοινη  επικοινωνια με Τον Υψιστο, για το καλο ολων μας.

Κι επειδη ισως υπαρξουν καποιοι που δεν γνωριζουν αρκετα για την δυναμη της πιστεως, κρινω αναγκαιο να κανω γνωστα τα κατοθι..:

Δεν αρκει το να στελνουμε σε καποιον συνανθρωπο μας την δικη μας θετικη ενεργεια, διοτι αυτο ναι μεν ειναι καλο , αλλα ειναι λιγο και μικρης εως ανεπαρκης αποτελεσματικοτητας..! Το ιδανικο ειναι , να επικοινωνουμε με Τον «κεντρικο δεκτη ενεργειας» Τον Δημιουργο και Θεο μας, παρακαλώντας Τον να επέμβει Εκεινος και να επιλυσει με τον καλυτερο τροπο , το αγαθο θεμα που επιθυμουμε.

Ετσι, στελνωντας οση περισσοτερη ενεργεια μεσο της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ μας Στον Θεο, Τον παρακαλουμε να επεμβει ( διοτι Ο Θεος αυθαίρετα ΔΕΝ επεμβαινει, λογο του αυτεξούσιου που εχει παραχωρησει στους ανθρώπους ).!

Για να εχει μεγαλη απηχηση η προσευχη μας Στον Θεο, για να εισακουστει το αιτημα μας και να επεμβει με την τεραστια Θεϊκη του ενεργεια και να δωσει λυσεις, δεν θα πρεπει να ειναι μοναχα δυνατη ποσοτικα η προσευχη των ανθρωπων , αλλα και καθαρη ποιοτικά…!!!

Και η ποιοτικη καθαρότητα επιτυγχάνετε ΜΟΝΑΧΑ με την εγρατεια απο τα παθη και τις αμαρτιες, με » το πλυντηριο » της ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, με την Μετάνοια, με την Θεια Μεταλληψη και με τα καλα έργα. Μονο τοτε επιτυγχανετε η τελεια επικοινωνια ανθρωπων με Τον Θεο. Και σαφως με την συχνη και επιμονη προσπαθεια προς επικοινωνια ( Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η ) , -κατα Λουκαν 21\36-. Αν διαβασε αυτην την αναρτηση καποιος ιερεας-πνευματικος, ας επικοινωνησει για να μας καθοδηγησει ακομη καλυτερα.

Ενημερωνω για οσους δεν γνωριζουν, οτι ο νεος Αγιος της πατριδος μας, ο μεγαλυτερος γνωστος διορατικος, Ο Αγιος Πορφυριος ο καυσοκαλιβιτης , ειχε κυριος μελημα του την κοινη προσευχη μεταξυ των πνευματικων του τεκνων, διοτι ελεγε πως η κοινη προσευχη εχει υπερδυναμη, συγκριτικα με την μεμονομενη. Αυτο αλλωστε μας το διαβεβαιωνει ο Ιδιος Ο Κυριος μας, Ιησους Χριστος στο κατα Ματθαίον, κεφ 19 – 20 .

Γι αυτο αδελφια Ελληνες Χριστιανοι, ας δειξουμε ενδιαφερον και ας αφιερωσουμε 10 λεπτα χρονο την ημερα και την καλυτερη και ποιοτικοτερη ενεργεια του πνευματος μας, επικοινωνωντας με Τον ουρανιο Πατερα μας, παρακαλωντας Τον να Φωτισει και να Ελεησει τους Κυβερνωντες μας και να σωσει κι εμας. Ας αφησουμε κατα μερους την ακηδια και την αδιαφορια μας και ας ενωσουμε την πιστη της καρδιας μας γι αυτον τον αναγκαιο και Θεάρεστο σκοπο , οσο ειναι ακομη καιρος , πριν να ειναι ηδη πολυ αργα …!!!

Περιμένω σχόλια ενδιαφέροντος , για να ορίσουμε ώρα κοινής προσευχής, για το καλό της πατρίδος μας.

Ένας Ορθόδοξος αναγνώστης

 πηγή

το είδαμε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά