Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η Αθήνα δεν βλέπει τι γίνεται στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων; Ότι στα μουλωχτά ξεπουλιέται η περιουσία τουΜέχρι πότε θα μένει απαθής η Αθήνα στην επιχείρηση υπονόμευσης της υπερχιλιόχρονης ελληνικής παρουσίας στα Ιεροσόλυμα και στους Αγίους Τόπους; Πλέον, όσοι επιβουλεύονται την ελληνική παρουσία στοχοποιούν ευθέως την Ελλάδα με όσα καταμαρτυρούν στον Πατριάρχη Θεόφιλο.

Η Αθήνα, όταν βλέπει ότι η ελληνική σημαία κακοποιείται στις διαδηλώσεις εναντίον του Θεόφιλου, οφείλει να αντιδράσει και τουλάχιστον να ζητήσει εξηγήσεις από το Πατριαρχείο για την εκποίηση τεράστιων εκτάσεων σε Ιεροσόλυμα και Καισάρεια σε αγνώστου ταυτότητας εταιρείες. Να θυμίσουμε ότι ο λόγος που εκδιώχθηκε ο προηγούμενος Πατριάρχης Ειρηναίος ήταν η πώληση δύο ιστορικών ξενοδοχείων στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων και ενοικίαση για 99 χρόνια εκτάσεων σε εβραίους επενδυτές.

Όταν, όμως, κλείνουν τα μάτια επειδή ο κ. Θεόφιλος παρασημοφόρησε τον Αλ. Τσίπρα και επειδή ίσως η ισραηλινή κυβέρνηση θέλει να περάσει στα μουλωχτά η εκποίηση της περιουσίας του Πατριαρχείου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης στα Ιεροσόλυμα, αυτό αποτελεί απλώς υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων…

***


Ο εξωφρενικός
exofrenikos@hotmail.com
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου