Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Η σφραγίδα του Αντίχριστου θα εμφανιστεί, όταν αυτός θα κυριαρχήσει και θα λάβει την εξουσία και θα είναι ο ένας και μοναδικός κυβερνήτης στη γη τώρα όμως κάθε κράτος έχει τη δική του κεφαλή.
Γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε πρόωρα, αλλά να φοβάστε τώρα τα αμαρτήματα, που διανοίγουν και στρώνουν τον δρόμο στον μελλοντικό Αντίχριστο. Οι τωρινές όμως ταυτότητες είναι ίδιες με τις προηγούμενες.






ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.


το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Χαίρετε εν Κυρίω
    Πολύ σωστά πρέπει να φοβόμαστε τα αμαρτήματα, όμως ταπεινά καταθέτω ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην εκτίμηση. Πρώτα θα έλθει το σφράγισμα και μετά ο αντίχριστος. Κατά την σειρά ερμηνείας της Ιεράς Αποκαλύψεως του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου, στο 13ο Κεφ. το πρώτο θηρίο είναι ο αντίχριστος και το δεύτερο οι ψευδοπροφήτες, όλοι αυτοί που θα ετοιμάσουν τον "δρόμο του". Μόνο που παρουσιάζονται με ανάποδη σειρά. Λοιπόν το δεύτερο θηρίο, οι βασιλείς του κόσμου τούτου, θα επιβάλλουν το σφράγισμα, πριν την έλευση του αντίχριστου. Ο αντίχριστος θα βρει το "ποίμνιό" του έτοιμο, και σφραγισμένο. Άλλωστε που να προλάβει μέσα σε 42 μήνες να σφραγίσει όλο τον κόσμο....
    Χαίρετε και πάλι εν Κυρίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...