Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2022

Τρομερές αποκαλύψεις-Αποδημητικά πουλιά ετοιμάζονταν να μολυνθούν με θανατηφόρους ιούς στα εργαστήρια της Ουκρανίας;

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από τα μυστηριώδη και “σκοτεινά” αμερικανικά εργαστήρια με έδρα την Ουκρανία, αναφέρουν πάντα ΜΜΕ της Ρωσίας στο σύνολο τους.

Κατά την πρωινή ενημέρωση του υπουργείου άμυνας της Ρωσίας, ο επίσημος εκπρόσωπος του τμήματος, στρατηγός Igor Konashenkov, ανακοίνωσε πειράματα με δείγματα κορονοϊού σε νυχτερίδες σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία.

Το ρωσικό υπουργείο, ανακοίνωσε επίσημα ότι "συνεχίζει να εργάζεται για την ανάλυση των εγγράφων που υποβλήθηκαν από υπαλλήλους ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων σχετικά με τις μυστικές στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία.

Ρώσοι εμπειρογνώμονες των δυνάμεων ΑΡΒΧΠ (Ατομικού ραδιοβιολογικού και χημικού πολέμου) μελέτησαν έγγραφα σχετικά με τη μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που ελήφθησαν στην Ουκρανία από ξένες χώρες κατόπιν εντολής εκπροσώπων των ΗΠΑ. 

Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν οι λεπτομερείς πληροφορίες για την υλοποίηση του αμερικανικού σχεδίου στο έδαφος της Ουκρανίας για τη μελέτη της μεταφοράς παθογόνων σε άγρια ​​πτηνά που μεταναστεύουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η αμερικανική πλευρά σχεδίαζε να πραγματοποιήσει μελέτες και εργασίες σε παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022, με περαιτέρω μετάβαση στη μελέτη της πιθανότητας εμφάνισης αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άνθρακα.

Τα βιοεργαστήρια που ιδρύθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν στην Ουκρανία πειραματίστηκαν με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων".

“Ο σκοπός αυτών των βιολογικών ερευνών που χρηματοδοτήθηκαν από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν η δημιουργία ενός μηχανισμού για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων", κατέληξε ο Ρώσος ανώτατος αξιωματικός.

"Στο εγγύς μέλλον, το ρωσικό υπουργείο άμυνας υπόσχεται να δημοσιεύσει ένα άλλο πακέτο εγγράφων που ελήφθησαν από Ουκρανούς υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της εξέτασής τους”, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα επιβεβαίωσης ή διάψευσης.

“Οι ΗΠΑ συλλέγουν γενετικό υλικό από Ρώσους πολίτες και ετοιμάζονται για βιολογικό πόλεμο”, ανέφεραν το 2017 ξένα ΜΜΕ  

Σε άρθρο μας από το 2017, αναφέραμε ότι από τότε έχει ξεσπάσει ένας μυστικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και ήδη έχει εισέλθει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Η Ουάσιγκτον σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, είχε αναπτύξει πρόγραμμα για την συλλογή βιοϋλικών από Ρώσους που ζουν σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της επικράτειας της χώρας με στόχο να μελετήσουν καλύτερα τον ρωσικό λαό και να κατασκευάσουν βιολογικά όπλα.

«Τους περιμένουμε» ήταν τότε  η απάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είναι προφανές πως είχε το αντίδοτο ή την απάντηση έτοιμη.

Το όλο αυτό θέμα, σύμφωνα είχε συζητηθεί και κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ιδρυμάτων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπό τον τον πρόεδρο της Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλιστα φέρεται να είχε θέσει τότε ρητορικά το ερώτημα: «Γιατί είναι ξένοι εκπρόσωποι συλλέγουν βιοϋλικά Ρώσων;».

«Τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε ότι πρέπει», απάντησε ο Ρώσος Πρόεδρος και η εξήγηση που δόθηκε για το γεγονός ότι Αμερικανοί, αλλά και υπηρεσίες άλλων χωρών επιχειρούν να βρουν «τρωτά» σημεία της Ρωσίας είναι γιατί «ο Β.Πούτιν δεν αφήνει την Δύση να αναπνέει ελεύθερα».

Είναι προφανές ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν καθιστά σαφές στους αλλοδαπούς ότι η Ρωσία δεν φοβάται τίποτα και ακόμη και αν η Δύση αναπτύσσει βιολογικά όπλα, η Μόσχα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επίκαιρο και συμμετρικό τρόπο σε αυτήν την επίθεση, αφού και αυτή διαθέτει τρομερά βιολογικά εργαστήρια ως γνωστόν.

Εν τω μεταξύ, η ιδέα ότι στο ίδιο το Πεντάγωνο αναπτύσσουν όπλα νέας γενιάς δεν είναι φαντασία. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει από καιρό δείξει ενεργό ενδιαφέρον για τη γενετική έρευνα. Ήδη, στις αρχές του καλοκαιριού, η Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε μια προσφορά για την αγορά του RNA και της αρθρικής μεμβράνης των Ρώσων της φυλής του Καυκάσου.

Τον Νοέμβριο του 2002, η χρήση γενετικών όπλων μπορούσε να παρατηρηθεί στην Ανατολή. Το ξέσπασμα του ιού SARS στην κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ εξαπλώθηκε στο γειτονικό Βιετνάμ. Τότε οι Κινέζοι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιδημία προκλήθηκε σκόπιμα και έχει τοπική κατεύθυνση.

Αποδείχθηκε στη συνέχεια και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις ότι από τα 8.500 μολυσμένα άτομα 8.000 ήταν Κινέζοι

Έτσι, γενικά, τα όπλο του μέλλοντος θα είναι το γενετικό όπλο, που χρησιμοποιείται ήδη εδώ και μερικά χρόνια, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς .

Αρχική πηγή εδώ:Τρομερές αποκαλύψεις-Αποδημητικά πουλιά ετοιμάζονταν να μολυνθούν με θανατηφόρους ιούς στα εργαστήρια της Ουκρανίας; | Pentapostagma

το μεταφέρουμε από εδώ

Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου: "Οι βόμβες του ισχυρού βεβηλώνουν τα χώματα της σλαβικής Ορθοδοξίας"

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...