Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Υπάρχει επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος; Υπάρχει ενεργή Ιεραρχία;


Όταν η Ορθοδοξία βλασφημείται και οι πιστοί σκανδαλίζονται η επίσημη Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας οφείλει να μιλήσει και να προστατέψει τους πιστούς από τον σκανδαλισμό. Αναφέρομαι σε αυτόν τον τραγέλαφο που θέλει να αυτοαποκαλείται πατέρας Ποιμένας.



Το θέμα που πριν λίγες μέρες δημοσίευσε το Ελλάς Ορθοδοξία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Πιο πολύ όμως μας έχει στεναχωρήσει η σιωπή των Αρχιερέων, παρά το ίδιο το γεγονός. Το κανάλι κάνει τη δουλειά του και προσπαθεί να γελοιοποιήσει την Εκκλησία κάνοντας έτσι μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από άθεα κανάλια άλλωστε αυτές είναι οι εντολές που παίρνουν από το σιωνιστικό σύστημα που υπηρετούν. Οι επίσημοι όμως αντιπρόσωποι της Εκκλησίας μας δεν έπρεπε να μας προστατέψουν;

Ένα μεγάλο μπράβο για την εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, όπου ακούστηκε ορθός λόγος και όχι κατάκριση της Εκκλησίας μας όπως έγινε σε άλλες αντίστοιχες εκπομπές στις οποίες παρομοίαζαν το επίπεδο του συγκεκριμένου ανθρώπου με το επίπεδο όλων των Ορθόδοξων μοναχών, αυτό όμως είναι συνεπακόλουθο όταν δεν υπάρχει παρέμβαση της επίσημης Εκκλησίας ώστε να προστατευθεί κλήρος και λαός.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...