Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2013

Βάσια Τριφύλλη: «Τιμωρήθηκα για τις εκτρώσεις που έκανα»


Βάσια Τριφύλλη: «Τιμωρήθηκα για τις εκτρώσεις που έκανα»Η Βάσια Τριφύλλη σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε με θάρρος για τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν....


Η ηθοποιός μιλά από ψυχής θέλοντας να περάσει το μήνυμα της στα νέα κορίτσια. «Τιμωρήθηκα. Κι έτσι είναι… αν το διαβάσουν τα νέα κορίτσια, πρέπει να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους.

 Οι γυναίκες έχουμε ένα ρολόι βιολογικό, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν είμαστε όπως οι άνδρες, που και 120 να φτάσουν, αν δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, παίρνουν το σπέρμα και βγαίνει ο κλώνος. Εμείς έχουμε συγκεκριμένα όρια ηλικίας για πολλά πράγματα, αλλά κυρίως για το παιδί. Ισχύουν όλα για όλους, ιδιαίτερα ο καρκίνος, που δεν κοιτάει αν είσαι φτωχιά ή πλούσια, μικρή ή μεγάλη, καλή ή κακή; Εκείνη την ώρα ήταν μεγάλη ειρωνεία», λέει στο Λοιπόν και περιγράφει: « ‘Περίμενες να φτάσεις τα σαράντα σου για να κάνεις παιδί; Φάε ένα καρκίνο τώρα, που δεν μπορείς άλλο πια να κάνεις παιδί. Τα οιστρογόνα από εδώ κι έπειτα για σένα είναι απαγορευμένη ουσία’. Θα με σκότωναν, την αλήθεια δεν την φοβάμαι. Ισορροπώ τις αλήθειες. Πια δεν παίρνω όρκο ούτε για μένα», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...