Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Προρρήσεις Γερόντων για την κυπριακή κρίση


Ζούμε σε μιαν εποχή όπου οΕλληνισμός διώκεται ανελέητα. Η συμβατική καθημερινή λογική δεν μπορεί πλέον να μας προσφέρει ικανοποιητικές εξηγήσεις, γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν ενάντιά μας (κατά την ταπεινή μας γνώμη) δεν έχουν βάση λογικό υπόβαθρο, αλλά το μίσος την απέχθεια, και τον φθόνο αλλότριων κέντρων για τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία.
Μην ξεχνάμε ότι οι “άνθρωποι” που μας έχουν θέσει υπό διωγμό είναι υλιστές, δηλαδή εωσφωριστές. Και δεν μπορούν να αποδεχτούν την ύπαρξη του Ελληνισμού που συμβολίζει το πνεύμα, την ελευθερία και την σκέψη (για αυτό και μας απέκοψαν από αυτόν με την καταστροφή της παιδείας), και την ύπαρξη της Ελληνορθοδοξίας που περιέχει την ουσία του Θείου και την ένωση με Αυτό (μας απέκοψαν και από αυτό, κάνοντάς μας τόσο απαθείς).
Η πίστη στο Θείο εμποδίζει την κυριαρχία των υλιστών-εωσφωριστών, και για αυτό πρέπει να ξεριζωθεί.
Δεν είναι τυχαίος ο πόλεμος που διεξάγεται στον ενιαίο χώρο του Ελληνισμού. Κάτι που είχε προβλεφθεί φυσικά χρόνια πριν.
Συγκεκριμένα μετά το πλήγμα και στην Κύπρο αναζητήσαμε να βρούμε κάποια προρήση Αγίου της Ορθοδοξίας μας.
Υπάρχουν στο Τραχώνι της Λεμεσού 18 προφητείες απο τον Άγιο Γεώργιο τον Χοζεβα,είναι όλες πολύ ενδιαφέρουσες αλλά για την περίπτωσή μας θα ξεχωρίσουμε τις ακόλουθες.
“Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε…”
Περιτό να αναφερθούμε στον Ούγκο Τσάβες, για τον οποίο ουδείς πιστεύει ότι είχε φυσιολογικό θάνατο, και από την ημέρα του θανάτου του, τα γεγονότα τρέχουν με “φωτονιακή” ταχύτητα.
“Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα.” νομίζουμε ότι μετά από αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο αυτό έχει ήδη εκπληρωθεί.
“Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα δεχθεί πολύ μεγάλο χτύπημα.” υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι το Βατοπαίδι δεν έγινε ακριβώς για αυτόν τον λόγο;
” Με αιτία την Κύπρο θα πλησιάσει Ελληνοτουρκικός πόλεμος. Θα γίνουν αψιμαχίες τρεις μέρες, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.”
Λόγω ΑΟΖ αυτό το ενδεχόμενο καθίσταται ολοένα και πιο πιθανό, όσο για την αιτία της Κύπρου, εάν οι Κύπριοι αρνηθούν να υποστούν την τιμωρία της “λαιμητόμου” μαντέψτε ποια σκυλιά θα ξαμολήσει ο ξένος παράγοντας, προς συμμόρφωση, άλλωστε μας το ξαναέκαναν το 1897 όταν και τότε είμασταν σε τραγική οικονομική συγκυρία.
Κάποτε ρωτήθηκε ο Γέροντας Παϊσιος για την πολύπαθη Κύπρο, πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος και απάντησε :«Η Κύπρος θα ελευθερωθεί, όταν μετανοήσουν οι Κύπριοι. Να κάνετε πνευματικές βάσεις για να διώξουν τις βάσεις των Τούρκων, των Άγγλων και των Αμερικανών».
Προφανώς στην Κύπρο δεν μετανόησαν ακόμα αλλιώς θα σκεφτόντουσαν πριν ψηφίσουν κάποιον που έλεγε ναι στο σχέδιο Ανάν. Χρόνος για μετάνοια (αλλαγή σκέψης και πορείας) υπάρχει ο Θεός είναι Μεγάλος.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η διαχρονική πρόβλεψη ενός αλλόδοξου, του Νοστράδαμου
Την εποχή αυτή η Κύπρος θα δοκιμάσει απογοήτευση
στην επιθυμία της για βοήθεια από τους ανθρώπους του Αιγαίου (=Έλληνες)
Οι παλιοί θα σβήσουν από το κανόνι και τη στενοχώρια.
Ο βασιλιάς τους θα διαφθαρεί, η βασίλισσά τους θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερη προσβολή.
-Η Κύπρος διαχρονικά θα παλεύει για την ένωση με την Ελλάδα. Όμως, τόσο οι Έλληνες θα είναι απρόθυμοι, όσο και οι Κύπριοι ηγέτες διεφθαρμένοι. Οι ‘παλιοί’, οι προσκολλημένοι στο όνειρο της επανένωσης θα απογοητευτούν οικτρά πρώτα με το κανόνι=τουρκική εισβολή 1974, και μετά με στενοχώρια (τους πέρνουν το βιός τους), και φυσικά το πολιτικό τους σύστημα όπως και το δικό μας έχει διαφθαρεί και τους παραδίδει δεμένους χειροπόδαρα.
Όπως έλεγε και ο Πάτερ Παϊσιος, “Αν μετανοήσουμε (όλοι) θα σωθούμε, αλλά πρέπει πρώτα να καταλάβουμε όλοι τι σημαίνει η λέξη μετάνοια”.
Aφήσαμε όμως για το τέλος την προφητεία του μέγιστου Κοσμά Αιτωλού «Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πένα (διάλογο), μα δεν θα μπορούν, 99 φορές με τον πόλεμο και μία φορά με την πένα»!
Βλέπεται μετά απο το γδύσιμο θα έρθει εκ νέου το σχέδιο Ανάν (η πένα) και όπως είπε ο Άγιος θα λυθεί μια φορά, να προσέξουμε πως θα λυθεί, γιατί καμμιά φορά η λύση είναι χειρότερη από το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...