Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ... "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ"


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ... ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...
κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...
 "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" 

Το παραπάνω περιοδικό η Χρυσή Αυγή το διαφημίζει και το βρίσκει εθνικιστικώς ωφέλιμο και παραγωγικό μέσω της νεολαίας της.
   Εδώ βλέπουμε εκπληκτικά ντοκουμέντα την εποχή που η Χρυσή Αυγή συνεργαζόταν με εθνικοσοσιαλιστικά, ελληνικά, νεοναζιστικά έντυπα και μάλιστα μέσα σε αυτά προωθούνται, προτείνονται και προβάλλονται ως εγκεκριμένη από την οργάνωση τροφή ιδεολογικής δογματικής κατήχησης και τα αποτρόπαια, γιατί όχι και ανθελληνικά και εθνοπροδοτικά εγκληματικά δόγματα του νεοσατανισμού, της Εκκλησίας του Σατανά του Anton La Vey μέσω της μουσικής του φυλετικού μίσους της White power σκηνής.
   Ένα παρακλάδι του White power μουσικού κινήματος είναι τοNSBM (National Socialist Black Metal) όπου παντρεύονται αρμονικά τα δύο ιδεολογικά μυστικιστικά μορφώματα του Σατανισμού και του εθνικοσοσιαλισμού. Αυτά προωθούνται από το πιο δυναμικό και ζωηρό τμήμα της οργανώσεως Χρυσής Αυγής, του Μετώπου Νεολαίας της Χ.Α..
   Το Black Metal συγκρότημα Naer Mataron του Καιάδα, (Γιώργου Γ. βουλευτή της Χρυσής Αυγής) εμπνέεται και γράφει στίχους από την «Εκκλησία του Σατανά» του Άντον Λαβέϋ[1] και από το κάψιμο χριστιανικών εκκλησιών που πρωτοστάτησε η νορβηγική Black Metal σκηνή με τους  Burzum και τον VargVikernes. Σε ερώτηση δημοσιογράφου τι είναι Black Metal για σένα ο Καιάδας απαντάει: «Είναι μια ιδεολογία που ακούγεται! Τέλος!»[2]            
Τι είναι όμως το Black Metal; 
 «Το Black metal είναι ένα ακραίο είδος στον χώρο της heavy metal μουσικής. Χρησιμοποιεί συχνά γρήγορους ρυθμούς, ακραία "στριγκλιζέ" φωνητικά, πολύ παραμορφωμένες κιθάρες, εκρηκτικό drumming και γενικά μία αντισυμβατική δομή στα τραγούδια του… Oι κιθαρίστες συνήθως χρησιμοποιούν κλίμακες και διαστήματα των προόδων στις χορδές που αποφέρουν περισσότερο φόβο και δυσοίωνο ήχο!.. Τα φωνητικά στο Black Metal έχουν την μορφή διαπεραστικών κραυγών που πραγματικά όποιος δοκιμάσει να τραγουδήσει με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα ματώσει ο λαιμός του!Φυσικά πολλές φορές πρόκειται για παραμορφωμένα φωνητικά οπότε δε χρειάζεται να μπει κανείς σε αυτή τη διαδικασία! Σε πολλές πάντως περιπτώσεις μουσικά το Black Metal δε χρησιμοποιεί μελωδίες έχει πιο ασύμμετρες κλίμακες κάτι που το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο είδος μουσικής αλλά υπάρχουν και είδη (Νορβηγικό, Ελληνικό, Σουηδικό, Ευρωπαϊκό γενικότερα) οπού συναντάμε πολλές μελωδίες με πολλά ατμοσφαιρικά σημεία και εκεί το Black ξεχωρίζει με τις σκοτεινές, απόκοσμες και συνάμα μακάβριες συνθέσεις του! Το Black Metal σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα πιο ακραία είδη μουσικής όπου στιχουργικά τις περισσότερες φορές επιτίθεται στεγνά στον Χριστιανισμό καθώς και άλλες οργανωμένες θρησκείες. Ως μέρος αυτού, πολλοί καλλιτέχνες γράφουν στίχους που θα μπορούσαν να θεωρηθούν για την προώθηση της αθεΐας, του αντιθεϊσμού, παγανισμού και σατανισμού. Η εχθρότητα πολλών κοσμικών ή pagan black metalκαλλιτεχνών κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με τον εκχριστιανισμό των χωρών τους. Άλλα συχνά διερευνούν θέματα όπως είναι η κατάθλιψη, ο μηδενισμός, η μισανθρωπία, ο θάνατος και άλλα σκοτεινά θέματα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, πολλοί black metal καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα όπως οι εποχές (ιδιαίτερα το χειμώνα), τη φύση, τη μυθολογία, τη λαογραφία, τη φιλοσοφία, τη φαντασία και τον Εθνικοσοσιαλισμό!!.. Σε αντίθεση με καλλιτέχνες άλλων ειδών, πολλά black metal συγκροτήματα δεν πραγματοποιούν συναυλίες. Συγκροτήματα που επιλέγουν να εκτελέσουν συναυλίες κάνουν συχνά χρήση σκηνικών και θεατρικών μακελειού με παλουκωμένα κεφάλια ζώων, ανάποδους σταυρούς, μεσαιωνικά όπλα, και τα μέλη του συγκροτήματος να είναι λουσμένα στο αίμα των ζώων! Στο Black Metal οι καλλιτέχνες εμφανίζονται συχνά ντυμένοι στα μαύρα με μπότες καταπολέμησης, ζώνες με σφαίρες, ενισχυμένα με καρφιά wristbands και ανεστραμμένους σταυρούς πεντάλφες ώστε να ενισχύσει τις αντιχριστιανικές ή αντι-θρησκευτικές στάσεις τους. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει σαν γνώρισμα είναι η χρήση των χρωμάτων πτώματος (Corpse paint) μαύρο και άσπρο μακιγιάζ (μερικές φορές αναμειγνύονται με πραγματικό ή ψεύτικο αίμα), το οποίο χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα πτώμα στην εμφάνιση…
Ο Καιάδας επί το έργον. Λουσμένος με αίμα. Μια αισθητική που προωθεί τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό!!! Οι κάτωθι φωτογραφίες αποκλειστικά και μόνο από τους Naer Mataron  του Καιάδα.
Η βλάσφημη βεβήλωση και παραποίηση εθνικών Συμβόλων, της ιερής Ελληνικής Σημαίας.
Ανάποδοι Σταυροί, Baphomet, πεντάλφες τα σύμβολα του Σατανισμού από έναν συνεπή Έλληνα Εθνικιστή ;
Ο ανάποδος σταυρός ανίερη σφραγίδα του Σατανά στο μέτωπο.
Συνήθως απεικονίζουν τοπία, δάση, νεκροταφεία ή κατεστραμμένες εκκλησίες ή ακόμα και ζωγραφιστά βασίλεια, αρχαίες θεότητες, δαίμονες, τοπία ρημαγμένα και κατεστραμμένα από την ρύπανση και γενικά αναλόγως με την θεματολογία της μουσικής τους (πόλεμος, θρησκεία, μισανθρωπία). Ένα από τα πιο ακραία εξώφυλλα αξίζει να σημειωθεί, είναι το Fuck me Jesus των Marduk όπου απεικονίζει μια γυμνή γυναίκα να κρατάει έναν σταυρό και να αυνανίζεται με αυτόν!    
Κάψιμο εκκλησιών:
Μουσικοί και οπαδοί της Νορβηγικής black metal σκηνής έλαβαν μέρος σε πάνω από 50 εμπρησμούς χριστιανικών εκκλησιών στη Νορβηγία το 1992 - 1996. Ορισμένα από τα κτίρια που κάηκαν ήταν εκατοντάδων ετών και θεωρούνταν σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα. Μία από τις πρώτες και πιο αξιοσημείωτες ήταν η Fantoft μία ξύλινη εκκλησία, η οποία πίστευαν οι αστυνομικοί ότι κάηκε από τον Varg Vikernes των Burzum (one-man band). Ωστόσο, ο Vikernes δεν χρεώθηκε το κάψιμο της μέχρι τη σύλληψή του για τη δολοφονία του Oystein Aarseth ("Euronymous") το 1993Το εξώφυλλο στο album Aske (στα Νορβηγικά σημαίνει τέφρα) τουBurzum έχει την φωτογραφία της εκκλησίας Fantoft μετά τον εμπρησμό της.
Οι μουσικοί Samoth, Faust και Jorn Inge Tunsberg επίσης καταδικάστηκαν για εμπρησμούς εκκλησιών. Σήμερα, οι απόψεις διίστανται εντός της black metal κοινότητας σχετικά με τη νομιμότητα αυτών των ενεργειών. Ο κιθαρίστας Infernus και ο Gaahl πρώην τραγουδιστής των Gorgoroth είχε συμφωνήσει με το κάψιμο εκκλησιών στις συνεντεύξεις, λέγοντας πως" θα έπρεπε να είχαν γίνει περισσότερες τέτοιες ενέργειες, και πως θα πρέπει να ξαναγίνουν τέτοιες πράξεις»…
Στις 10 Αυγούστου του 1993, ο Varg Vikernes των Burzum δολοφόνησε τον κιθαρίστα των Mayhem Oystein Aarseth (γνωστός και ως «Euronymous»)… Κατά την άφιξη τους μια αντιπαράθεση ξεκίνησε, η οποία έληξε όταν ο Vikernes μαχαίρωσε θανάσιμα τον Aarseth. Το σώμα του βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα με 23 τραύματα από μαχαίρι -.Δύο στο κεφάλι, πέντε στο λαιμό, και 16 τραύματα στην πλάτη! Εικάζεται ότι η δολοφονία ήταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα για την εξουσία, μία οικονομική διαμάχη για τις δισκογραφικές του Burzum. O Vikernes ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο Aarseth και ο Bard 'Faust' Eithun είχαν συνωμοτήσει για να τον βασανίσουν μέχρι θανάτου και να βιντεοσκοπήσουν το σκηνικό, χρησιμοποιώντας μια συνάντηση σχετικά με ένα ανυπόγραφο συμβόλαιο ως πρόσχημα. Το βράδυ της δολοφονίας ο Vikernes ισχυρίστηκε επίσης ότι πήγε να παραδώσει στον Aarseth το υπογεγραμμένο συμβόλαιο και εκείνος τον έβρισε και αμέσως μετά του επιτέθηκε πρώτος. Ο Vikernes δήλωσε επίσης ότι οι περισσότερες από τις πληγές που βρέθηκαν στο πτώμα του Aarseth προκλήθηκαν από σπασμένα γυαλιά που είχαν πέσει κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους.
Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, ο Vikernes συνελήφθη μέσα σε λίγες μέρες και τον Μάιο του 1994 καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση για την δολοφονία του Euronymous και τους εμπρησμούς εκκλησιών. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες είναι εκείνη που ο Vikernes χαμογέλασε στις κάμερες τη στιγμή που διαβάζοταν η ετυμηγορία του και τότε έκανε τον γύρο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τον Μάιο του 1994, οι Mayhem κυκλοφόρησαν τελικά το album De Mysteriis Dom Sathanas, στο οποίο συμμετείχαν ο Aarseth στην ηλεκτρική κιθάρα και Vikernes στην κιθάρα μπάσο. Ενώ του χορηγήθηκε μια σύντομη άδεια το 2003, ο Vikernes προσπάθησε να διαφύγει στο Tonsberg, αλλά λίγο μετά κατάφεραν να τον συλλάβουν εκ νέου για την οδήγηση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στο οποίο μετέφερε διάφορα πυροβόλα όπλα.
Ο Vikernes αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή το 2009… Αρκετές φορές, ο Euronymous έστειλε θανατικές απειλές στις πιο εμπορεύσιμες Death Metal μπάντες στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, μια ομάδα οπαδών της Νορβηγικής black metal σκηνής σχεδίαζαν να απαγάγουν και να δολοφονήσουνορισμένους Σουηδούς μουσικούς της death metal…
Ιδεολογία της black metal σκηνής
..Παρ' όλα αυτά, το black metal είναι γενικά σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό και την υποστήριξη του ατομικισμού. Αναμφίβολα, αυτό είναι το μόνο συνεκτικό συναίσθημα μεταξύ των black metal καλλιτεχνών. Σε ένα νορβηγικό ντοκιμαντέρ, ο Fenriz δήλωσε ότι το "black metal είναι ατομικισμός πάνω απ' όλα» Καλλιτέχνες που αντιτίθενται του Χριστιανισμού έχουν την τάση να προωθήσουν  τον αθεϊσμό, τον αντιθεϊσμό, τον παγανισμό, ή τον σατανισμό. Ορισμένοι μουσικοί όπως ο Euronymous, Infernus και Erik Danielsson - επέμειναν ότι ο σατανισμός θα πρέπει να είναι πάνω από όλα. Περιστασιακά, οι καλλιτέχνες γράφουν στίχους που φαίνεται να έχουν μηδενιστικές και μισανθρωπικές απόψεις, αν και είναι αμφίβολο αν αυτό αντιπροσωπεύει τη νοοτροπία των περισσοτέρων τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, καλλιτέχνες στον black metal χώρο ευαγγελίζονται επίσης τον ρομαντικό εθνικισμό, αν και η πλειοψηφία των εμπλεκομένων δεν είναι ειλικρινείς σε σχέση με αυτό. Παρ 'όλα αυτά, πολλοί black metal καλλιτέχνες επιδιώκουν να εκφράσουν τα περίχωρά τους στην μουσική τους. 
Εθνικοσοσιαλιστικό black metal
Το Εθνικοσοσιαλιστικό black metal (NSBM) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα black metal συγκροτήματα που προωθούν Εθνικοσοσιαλιστικές πεποιθήσεις μέσω της μουσικής και των εικόνων τους…. Λόγω των γραπτών του, ο Varg Vikernes θεωρείται ως η κύρια πηγή έμπνευσης για το κίνημα NSBM…». [3]        
Ο Καιάδας με μπλουζάκι Burzum. Διαμαρτύρεται ο θαυμαστής της Burzum ιδεολογίας και φιλοσοφίας του νεοναζισμού και του νεοσατανισμού του Black Metal [4] με άλλους βουλευτές της ΧΑ κατά των τουρκοσίριαλ στις 25-3-2013.
Δεν θα είχαμε καμμία αντίρρηση να διαμαρτυρηθούμε και μάλιστα και με έντονο τρόπο στα αηδιαστικά τουρκοσίριαλ που συστηματικά προβάλλονται τελευταία με τη μόνη διαφορά ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αν ζούσε σήμερα θα αποστρέφονταν την κατάντια των τουρκοσίριαλ αλλά συγχρόνως θα βδελύσσονταν εξίσου ή ακόμη περισσότερο το ξενόδουλο και ξενοκίνητο ιδεολογικό υπόβαθρο της Χρυσής Αυγής, το οποίο αναλύεται στα εξής αποκρυφιστικά ρεύματα:
Τον μυστικισμό, τον αποκρυφισμό, τον αντιχριστιανισμό του Έβολα, της Savitri Devi, του David Myatt, του Μιγκέλ Σεράνο, του Λέον Ντεγκρέλ, του Χίτλερ, τουΧίμλερ, του Ρούντολφ Ες, των ξενόδουλων ιδεολογικών μορφωμάτων των skinhead, της white power σκηνής, του νεοφασισμού, του νεοναζισμού, του νεοσατανισμού της national socialist black metal κοινότητας, της συμμαχίας με δωσίλογους, εθνοπροδότες και σφαγείς του Ελληνισμού, όπως ήταν η αγαστή συνεργασία επί πολλά έτη με το NPD (το εκτός νόμου ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας) - παρ’ ότι τώρα τελευταία υφίσταται μια διάσπαση στη μέχρι πρότινος συνεργασία τους-, και το forza nuova (το φασιστικό κόμμα της Ιταλίας) κ.α.
Τελικώς είναι μάλλον σίγουρο ότι ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι αγωνιστές του1821, λίγο ή πολύ, θα αισθάνονταν άβολα με τα προαναφερόμενα μεγέθη, θα τα αποστρέφονταν με πλήρη επίγνωση και θα έστρεφαν το πονεμένο βλέμμα τους στην γλυκειά και παραμυθητική μορφή της Πλατυτέρας των Ουρανών, της Θεοτόκου την οποία και θα θερμοπαρακαλούσαν με δάκρυα, για τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ώστε και αυτοί να μισήσουν τα ιδεολογικά έργα του σκότους και να στραφούν στο αληθινά αγωνιστικό και λαμπροφόρο μαρτυρικό φρόνημα των νεομαρτύρων που εξαιτίας τις θυσίας τους για την αγάπη του Χριστού διέσωσαν και από την εσωτερική τυραννία (σκλαβιά των παθών) και από την εξωτερική τυραννία (σκλαβιά σε αλλόδοξους και αλλόφυλους δυνάστες) το Γένος των Ελλήνων.
Ο Καιάδας σε νεαρή ηλικία[5]
 Ο Καιάδας μας αναφέρει και για το βλάσφημο νέο album. Σε ερώτηση για την προώθηση του νέου άλμπουμ απαντάει:  (15-6-2013«Επίσης φέτος κυκλοφορείτε ένα νέο album με τίτλο “Και ο λόγος σαρξ εγένετο”, πες μας λίγα λόγια για αυτό..
Καταρχάς δεν είναι ακριβώς album, αλλά μια κυκλοφορία-φόρος τιμής στο αρχέτυπο occult-black metal των 90s, έχουμε κομμάτια που είναι πιο κοντά σε αυτό το σκοτεινό αποκρυφιστικό-σατανικό ύφος εκείνης της εποχής όπως επίσης και μια διασκευή στο “Nightmare” των Sarcofago, τους οποίους λατρεύουμε. Επίσης έχουμε πολλούς φίλους-καλεσμένους και διάφορες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα..»[6]
Το Rockap.gr βρήκε τον Kaiada στην Νορβηγία όπου και του παίρνει συνέντευξη, ο Διονύσης Μάντης. Αυτή  δημοσιεύεται την 1η Αυγούστου 2013, στον δικτυακό τόπο [7]:
 «Οι Naer Mataronμία από τις “Αρχαιότερες’’ ελληνικές black metal μπάντες, δημιουργήθηκαν το 1997 με μόνιμα μέλη τον Kaiada και Morfeas. To 2007 αποχώρησε ο Morfeas με αποτέλεσμα την αλλαγή του Line up… Είμαστε 2 Έλληνες και 3 από άλλες χώρες. Όσο αναφορά στην καριέρα μας, οι 2 τελευταίοι δίσκοι ηχογραφήθηκαν στην Νορβηγία. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας… Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας…»
  Αυτά μας προτείνει το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής το Μάϊο του 2000, μέσω του οργανικού του περιοδικού «Αντεπίθεση», ως ιδεολογική εθνικοσοσιαλιστική, νεοπαγανιστική πλην όμως αντιχριστιανική, δαιμονική και ανθελληνική τροφή. Επιχειρείται μια μεταφυσική μύηση στη σκοτεινή φιλοσοφία του νεοναζισμού και του νεοπαγανισμού, στο περιοδικό της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Αυτό που αποκρύπτεται είναι το πραγματικό πρόσωπο του εθνικοσοσιαλισμού ενώ παρουσιάζεται μόνο ένα μέρος του για να είναι πολιτικά ορθή η Χρυσή Αυγή που το αναδεικνύει. Έτσι ο Εθνικοσοσιαλιστικός νεοπαγανιστικός εθνοφυλετισμός, η «θρησκεία του Εθνικοσοσιαλισμού» (κατά τον David Myatt), επιχειρείται  να ωραιοποιηθεί στα μάτια των αδαών και αμυήτων στη εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και να παρουσιαστεί φυσικά ως η μόνη ελπίδα για την επιβίωση του Έθνους. Οι ερωτήσεις που θα φανερώσουν την αποτρόπαια όψη του εθνικοσοσιαλισμού όταν συνεργάζεται αρμονικά με τον νεοπαγανισμό και με τον νεοσατανισμό όπως με απολυτότητα εκφράζονται από τον  Varg Vikernes αποφεύγονται. Τη στιγμή που το nsbm συγκρότημα “Spear of Longinus” διακηρύσσει κάτι που λίγοι το γνωρίζουν, και πολλοί υποστηρικτές των χώρων αυτών κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν: «Ο Σατανισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός βρίσκονται σε κοινές πνευματικές και μυστικιστικές ρίζες». («Η Εκδίκηση του Metal», τ.5ο, σελ.6)
 Ας δούμε όμως τι μας αποκαλύπτει το περιοδικό “The Forest”, τ.3, την ίδια ακριβώς χρονιά το 2000 που έχει δημοσιευθεί και η συνέντευξη στην «Αντεπίθεση», το οποίο προωθούσε τις διάφορες τάσεις του ακραίου νεοσατανισμού στον Ελλαδικό χώρο μέσω της σατανιστικής black metal σκηνής. Γρήγορα αναπτύχθηκε μέσα στους κόλπους της black metal σκηνής το παρακλάδι της national socialist (εθνικοσοσιαλιστικής) black metal (NSBM) σκηνής το οποίο μέσω του εν λόγω περιοδικού προβαλλόταν δεόντως. Σταμάτησε η κυκλοφορία του ύστερα από εισαγγελική έρευνα ενώ έκανε δογματική κατήχηση και μύηση στα εγκληματικά δόγματα του νεοσατανισμού, διά μέσου αναρτήσεώς του σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδος, σε ανήλικους και ενήλικους για 2 περίπου χρόνια. Η συνέντευξη των Burzum είναι εξόχως αποκαλυπτική όπως μπορείτε να δείτε εδώ.
 {Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε τι βαθμό η Χρυσή Αυγή τα αποδέχεται όλα αυτά τα παρακάτω. Μπορεί πολύ, μπορεί λίγο, αλλά μπορεί και καθόλου!!! Όμως όταν αυτά διαφημίζονται με θετικό τρόπο μέσα από τα προσεγμένα ιδεολογικά εθνικιστικά έντυπά της Χ.Α. που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στη νεολαία τους (και όχι μόνο), μπορούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα τα δουν με καλό μάτι και δεν θα εμπλακούν στον αποκρυφισμό, τον  νεοπαγανισμό ακόμη και τον νεοσατανισμό ανυποψίαστοι Έλληνες πατριώτες που πρωτογνωρίζουν το κίνημά τους ή ακόμα και αυτοί που έχουν μακροχρόνια θητεία σε αυτό; Και ακόμη αν σέβεται την Ορθόδοξη Εκκλησία εν Ελλάδι πιστεύει όταν ανακύπτει θέμα αποκρυφισμού, νεοπαγανισμού και νεοσατανισμού οφείλει η Εκκλησία να προδίδει τον εαυτό της και να μην τοποθετείται εκφράζοντας την μοναδική θεανθρώπινη εμπειρία της; Να σιωπαίνει δηλαδή όταν νοθεύεται ο Χριστοκεντρικός τρόπος ζωής της και η δοκιμασμένη στο χρόνο αποστολική βιβλικοπατερική παράδοσή της να βάλλεται με αλλότρια καινοφανή δόγματα με άμεση φυσική απόρροια να αναιρείται εκ θεμελίων ο τρόπος θεραπείας; Τον οποίο και μας φανερώνουν αυθεντικά οι θεουμένοι, οι θεοφόροι άγιοι του Σώματος του Χριστού τον οποίο όταν τον αποδεχόμαστε καθ’ ολοκληρίαν μας οδηγεί τον καθένα μας προσωπικά αδιάκριτα από φυλή, γένος, κοινωνική τάξη, χρώμα  στην θέωση;}
Τα κοινά σημεία μαρτυρούν, την κοινή ομάδα  που εντάσσονται αυτά τα “φιλοσοφικά” ρεύματα και ως συνακόλουθο αυτής της διαδικασίας είναι να αναγνωρίζεται και ο ιδεολογικός και εννοιολογικός κορμός που προέρχονται και ανήκουν τα ως άνω.
Είναι ευκόλως κατανοητό επειδή έχουν γνωρίσει πολλές εσωτερικές διασπάσεις οι δύο αυτοί ιδεολογικοί χώροι να προκύπτουν συχνά πολλά συναφή παραπλήσια μεταξύ τους ιδεολογικά μορφώματαΣαφώς και η Χρυσή Αυγή δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με μια νεοσατανιστική ιδεολογία. Ένας τέτοιος ισχυρισμός σίγουρα θα ήταν λανθασμένος και θα υποτιμούσε την ορθότερη αξιολόγηση του φαινομένου. Όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι άσχετος με τη θεωρητική γνώση και τις συνεπαγόμενες πρακτικές του πολυσύνθετου αποκρυφιστικού φαινομένου του νεοσατανισμού και του εθνικοσοσιαλισμού Αδικεί κατάφωρα την αλήθεια και αδυνατεί “αντικειμενικά” και “επιστημονικά” να κάνει ένα βαθύτερο κοίταγμα ώστε να αναλυθούν με μια σχετική επάρκεια οι μυστικιστικές ρίζες του εθνικοσοσιαλισμού, των ρευμάτων του νεοναζισμού και του νεοσατανισμού καθώς και πώς και από ποιους αυτά διοχετεύθηκαν και λειτουργούσαν και στον Ελλαδικό χώρο.
Χωρίς την ικανή γνώση του νεοσατανισμού και του εθνικοσοσιαλισμού, την άγνοια της νηπτικής θεολογικής πατερικής παράδοσης καθώς και την παρασιώπηση, την αντίθεση και την άρνηση της θεοφώτιστης μέριμνας, της φιλάνθρωπης ποιμαντικής αγωνίας του τεραστίου αντιρρητικού και απολογητικού έργου των θεουμένων, των αγίων θεοφόρων Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας δυσχεραίνεται κατά πολύ η κατ’ άνθρωπον  πληρέστερη επισκόπηση και επεξεργασία του λίαν ζωτικού και εξόχου ενδιαφέροντος θέματος που μας απασχολεί. Συν τοις άλλοις, συνδυαστικά με τα ως άνω, βοηθά τα μέγιστα και η πολύτιμη και πρωτότυπη εργογραφία των διεθνώς αναγνωρισμένων μελετών του π.Αντωνίου Αλεβιζοπούλου. Εάν οι παραπάνω προϋποθέσεις αγνοηθούν κινδυνεύουμε να ασχοληθούμε με το θέμα ιδεολογικά, αποσπασματικά, παραταξιακά και όχι καθολικά, επιστημονικά, ιστορικά και γιατί όχι και θεολογικά.
Όπως από τη μία είναι αδιανόητο να υποστηρίξει κανείς ότι η Χρυσή Αυγή είναι σατανιστική οργάνωση ή ότι ο σατανισμός ταυτίζεται με τον εθνικοσοσιαλισμό, από την άλλη είναι αδιανόητο κάποιος να ισχυριστεί ότι κάποιες τάσεις του εθνικοσοσιαλισμού και κάποιες τάσεις του  νεοσατανισμού δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους για να πετύχουν από κοινού, η καθεμιά από τη δική της μεριά τους επιδιωκόμενους προκαθοριζόμενους στόχους της.
Αυτά διεθνώς και εγχωρίως, από εθνικοσοσιαλιστικές νεολαίες και βέβαια πολλαπλώς και συστηματικώς από τη νεολαία της Χ.Α. διαφημίζονταν με θετικό τρόπο, κυρίως μέσα από το nsbm κίνημα το οποίο υποστηρίχθηκε πλήρως από τον συγκεκριμένο χώρο. Λίγο ως πολύ τα παρακάτω είχαν σχέση  και με τα εθνικιστικά κινήματα που ελλαδικού χώρου.  Αυτό που τους ενδιέφερε στο ξενοκίνητο ιδεολόγημα της θρησκείας του Αίματος, του νεοπαγανιστικού μορφώματος του εθνικισμού στα πρότυπα του εθνικοσοσιαλισμού του Γ΄ Ράϊχ, ήταν οι αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού, η προβολή και η προώθηση της λατρείας του Αίματος, της Γης, των Προγόνων.
Σε αυτό το ιδεολόγημα, η ειδωλολατρεία του παγανισμού, ο βουδισμός του Έβολα, ο ινδουισμός της Ντέβι, το μίσος για την Παλαιά Διαθήκη, ο ιδιότυπος σατανισμός του David Myatt, η φιλική αντιμετώπιση της θρησκείας του ισλαμισμού, η θρησκευτική αποδοχή της λαογραφίας που επιχειρείται μέσω αυτής να αναζητηθούν κοινά σημεία συμπόρευσης παγανιστικών εθίμων που συγχωνεύτηκαν ή παρέμειναν ως αυτόνομες θρησκευτικές προχριστιανικές παραδόσεις που η Εκκλησία με άπειρη σοφία καταδίκαζε ως δεισιδαιμονικές σκοτεινές πρακτικές που βεβηλώνουν και αμαυρώνουν την θεανθρώπινη φωτεινότητα και λαμπρότητα της χριστιανικής πίστεως. Ο χριστιανισμός απλώς γινόταν ανεκτός από τα εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα, γιατί αναγνωριζόταν ο ρόλος της εκκλησίας ως ενοποιητικό στοιχείο του έθνους. Όμως ουδέποτε γινόταν σε θεσμικό πλαίσιο αποδεκτή η θεολογία της χριστιανικής πίστεως ακόμα και στις κακοποιημένες εκδοχές της, διότι έπρεπε η τελευταία να αποτελεί ένα δεκανίκι του συστήματος, των εν ενεργεία και εν δυνάμει εθνικοσοσιαλιστικών καθεστώτων. 
Όπως και με πράκτορες του κομμουνισμού που ντύθηκαν ιερείς στην Εκκλησία της Ρωσσίας στη διάρκεια των φρικτών διωγμών έτσι και στον εθνικοσοσιαλιστικό κράτος κατασκευάστηκε ένας χριστιανισμός προσαρμοσμένος στο φαντασιακό μυστικιστικό κακέκτυπο της θρησκείας της κοσμοθεωρίας του εθνικοσοσιαλισμού και ονομάστηκε Θετικός Χριστιανισμός.
Έπειτα στο Ναζιστικό Κράτος αλλοιώθηκαν οι χριστιανικές εορτές τωνΧριστουγέννων, του Πάσχα αφού εγκεντρίστηκαν συγχρόνως και παράλληλα και εθνοφυλετικά παγανιστικά έθιμα. Από την άλλη παρατηρήθηκε σε “χριστιανούς” ιερείς που αυτονόητα μαρτυρούσαν ανδρείως  το χριστιανικό (παρότι σε σημεία κάπως αλλοιωμένο) ήθος του Ευαγγελίου,  το ναζιστικό καθεστώς να τους φακελώνει και να τους απειλεί για την λειτουργική και σωματική τους ακεραιότητα εάν πορεύονταν σύμφωνα με την όποια  χριστιανική τους συνείδηση και δήλωναν πλήρη υποταγή στην αντιχριστιανική, εγκληματική ιδεολογία και στις απορρέουσες από αυτήν πληθώρα εγκληματικών ατομικών και συλλογικών εφαρμογών.
Στο αποκαλυπτικό βιβλίο «Μαύρος Ήλιος», εκδ. “Αρχέτυπο”, α΄2004, με μια απίστευτη πρωτότυπη και υποδειγματική επιστημονική, δημοσιογραφική δεοντολογία καταγράφονται με ακρίβεια οι πολλαπλές συμμαχίες των δύο ρευμάτων του νεοσατανισμού και του εθνικοσοσιαλισμού. Ιδίως στα κεφάλαια: «Λευκός Θόρυβος και Black Metal», σελ. 372-408 & «Ναζιστικός Σατανισμός και Νέος “Αιώνας”», σελ. 409-442. Για να γίνει κατανοητό το δεύτερο κεφάλαιο ωςαπαραίτητο θεολογικό κλειδί ερμηνείας απαιτείται η γνώση και κατανόηση του μοναδικού στον ελλαδικό χώρο πάνω στο ειδικό αυτό αντικείμενο ερεύνης το βιβλίο του π.Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (υπευθύνου για χρόνια του Γραφείου επί των Αιρέσεων και της παραθρησκείας της Ι.Συνόδου):  «Νεοσατανισμός. Ορθόδοξη θεώρηση και αντιμετώπιση», Αθήνα, 1996.
Εν κατακλείδι γιατί ποντάρουν τόσο πολύ στην ιδεολογική προπαγάνδα μέσω τις white power σκηνής οι εθνικοσοσιαλιστικές και εθνικιστικές οργανώσεις; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Μας τη δίδει ο εμπνευστής, ο θεωρητικός, ο πρωτεργάτης, το ίνδαλμα της white power σκηνής και των διάφορων ομάδων της νεοναζιστικής υποκουλτούρας  Ian Stuart Donaldson:«Ο ίδιος ο Donaldson επισήμανε κάποτε ότι ένα προπαγανδιστικό φυλλάδιο διαβάζεται μόνο μια φορά, ενώ ένα τραγούδι το μαθαίνει κανείς απέξω και το επαναλαμβάνει χιλιάδες φορές. Η μουσική και το τραγούδι είχαν ανέκαθεν μια εκπληκτική δύναμη να εκφράζουν το μύθο και το συναίσθημα»[8].
[9]
Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα  την τιμή και την υπόληψη των εκπροσώπων και οπαδών του εθνικοσοσιαλιστικού και εθνικιστικού χώρου και των ποικίλων συνιστωσών του, τις προσωπικές τους τοποθετήσεις και επιλογές  και δεν έχουμε καμμίαν επι­θυμία και διάθεση καθ' οιονδήποτε τρόπο  να προσβάλλουμε την προσωπικότητα του καθενός που υιοθετεί, πρεσβεύει και υποστηρίζει τέτοιες απόψεις. Η όλη μελέτη είχε σκοπό να αναδείξει το ασυμβίβαστο της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης με τον ευρύτερο χώρο του αποκρυφισμού, του νεοπαγανισμού ακόμη και του νεοσατανισμού που η θρησκεία του Αίματος, η θρησκεία του Εθνοφυλετισμού (Εθνικοσοσιαλισμού) εγκολπώνεται, καλύπτει, πρεσβεύει και διακηρύττει διεθνώς αλλά και εν Ελλάδι.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
[1] Σε συνέντευξή του Καιάδα που αναρτήθηκε στις 11-4-2011, (Myspace: Naer Mataron Profile, &εδώ.
Στίχους και μουσική εσύ γράφεις κυρίως; Ποιες είναι οι πηγές της έμπνευσής σου στιχουργικά και μουσικά;
Μουσικά λατρεύω το στιλ των Robert Vigna, Erik Rutan, Snorre Ruch, Varg Vikernes, Infernus και Fenriz. Στοιχουργικά σίγουρα επηρεάστηκα από Νικόλαο Πολίτη, Νίκο ΚαζαντζάκηΦρειδερίκο ΝίτσεΙούλιο Έβολα, Αντώνη Λαβέι, Σαρλ Μπωντλαίρ κτλ.
Έχεις ακούσματα έξω από το χώρο του Metal; Επηρεάζεσαι από αυτά; Πιστεύεις στο Black Metal χωράνε άλλα στοιχεία μουσικής;
 Ακούω τόνους κάθε μέρα από μουσική, τα πάντα χωράνε παντού όταν είναι σωστά δομημένα. Αλλά οι NAER MATARON είναι πιστοί σε αυτό που αποκαλώ εγώ Brutal Black, Death Metal και δεν χωράνε πειραματισμοί σε αυτό… θέλω όταν κάποιος αναφέρεται σε εμάς να έχει στο μυαλό του ότιείμαστε μία μπάντα σε αυτό τον ήχο εδώ και 17 χρόνια τώρα και δεν πρόκειται ποτέ να τον πουλήσουμε. κάθε άλμπουμ και ένας φόρος τιμής στον ακραίο ήχο!
Τι είναι για σένα το Black Metal και οι Naer Mataron;
Είναι τρόπος ζωής, πιστεύω εάν θες σε αυτό που λέμε στην “ιδεολογία του Black Metal” ξέρω μπορεί να ακούγομαι ρομαντικός άλλα ρε παιδί μου δεν είμαστε απλός μουσική εμπορική αλλά Lady Gaga, πώς να το κάνουμε… Η μουσική που ακούμε έχει κουσούρια , έχει εμπρησμούς εκκλησιών, έχει τις γαμάτες συνεντεύξεις των Emperor, έχει δολοφονίες, θυμάμαι τα διαγγέλματα που έβγαζε ο Glen Benton και πωρωνόμασταν θυμάμαι τον Δημητροκάλη και τον Κατσούλα και τις τηλεοπτικές κάμερες να σκάνε στο go underground μπας και πετύχουν κάποιον Σατανιστή… Όλα αυτά καλώς ή κακός τα κουβαλάει αυτή η μουσική πώς να το κάνουμε τώρα να πούμε για λουλούδια και αγάπες δεν γίνετε. Οι Mataron είναι κάτι που το κουβαλάω την μισή ζωή μου τώρα, μου έχουν χαρίσει μεγάλη χαρά και μέσο αυτών έχω γνωρίσει αλλά και έχω συνεργαστεί με σπουδαίους ανθρώπους θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν υπηρετήσει την ιδέα που λέγεται Naer Mataron γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Ο Θεός να σας ευλογεί!
[3] http://web-parrot.blogspot.gr/2012/05/black-metal.html
[4] https://www.youtube.com/watch?v=lMhkLEX1yKI#t=20
[5] Περ. «Η Εκδίκηση του Metal», τ.8ο, Μουσικό Ιδεολογικό Fanzine των Ελλήνων Nazi Headbangers, σ.28
[6] http://metal-view.blogspot.gr/2013/06/naer-mataron-metal-view.html
[7] http://elefterifoni.blogspot.gr/2012/05/naer-mataron.html
[8] Περιοδικό «Απαγορευμένη Ιστορία», «Νεοναζισμός, η Μυστική Ιστορία του», τίτλος κεφ. «Skinheads και Black Metal», σελ. 49.
[9] Περ. «Η Εκδίκηση του Metal», τ.8ο, Μουσικό Ιδεολογικό Fanzine των Ελλήνων Nazi Headbangers, σ.43
 πηγή

2 σχόλια:

  1. ρουφα ψολες στην κολαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η σκοτεινή Χρυσή Αυγή. Δημοκρατία έχουμε ακόμα, ας την ψηφίσει όποιος θέλει το κακό της ελλάδος και της ορθοδοξίας... Και όταν βγεί πρώτο κόμμα "Αποχαιρέτα την, την Δημοκρατία που χάνεις!" Η ιστορία επαναλαμβάνεται, έτσι έγινε τότε και στην Γερμανία. Όσοι θέλουν την καταστροφή του Χριστιανισμού, της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και τους αρέσουν χώρες όπως η Βόρεια Κορέα, ας ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Μισείτε την ελευθερία της έκφρασης και θέλετε κάποιοι να σας καταπιέζουν ως νέοι δυνάστες;;; Ψηφίστε τους! Δείτε και αυτό το ντοκιμαντέρ, έχει ενδιαφέρον: https://www.youtube.com/watch?v=0d1KeUVSXg4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...