Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ!


«Τον “εκρεμάσατε” προώρως, αλλά με τον τρόπο αυτό σε εμάς τους "αφελείς" αποδείξατε, ότι δεν έχετε διδαχθή τίποτε  από την μέχρι σήμερα ιστορία αυτής της πολυπλόκαμης και βρώμικης συκοφαντίας κατά των παραγόντων Ιεράς Μονής Βατοπεδίου! Για μια ακόμη φορά  μας έχετε απογοητεύσει, Παναγιώτατε! Αγνοήσατε το γεγονός, ότι ο Ηγούμενος π. Εφραίμ προφυλακίσθηκε - πάνυ αδίκως κατά την γνώμη μας-, δικάσθηκε και τελικά Α Θ Ω Ω Θ Η Κ Ε !!!!!!!
          Τι μέλλει να συμβεί, λοιπόν, εάν αύριο κηρυχθεί και πάλιν “ΑΘΩΟΣ” από τα Δικαστήρια;  Ποια απολογία θα έχετε τότε; Βιασθήκατε, Παναγιώτατε! Η  μεγαλοκαρδία και όχι το αντίθετο,  είναι ίδιον των Μεγάλων  Ανδρών, μάλιστα δε των Εκκλησιαστικών Προσώπων!  
Χωρίς άλλα σχόλια δικά μας, η ευχάριστη (και λυπητερή για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Αγίου Όρους) είδηση:

Αναίρεση κατά του βουλεύματος για την υπόθεση Βατοπεδίου
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε σήμερα αναίρεση κατά των παραπεμπτικών διατάξεων του υπ' αριθ. 2000/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, που είχε παραπέμψει ομάδα κατηγορουμένων για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, μεταξύ των οποίων ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, καθώς και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και Γνωμοδοτικών Επιτροπών.

   Οι απαλλακτικές διατάξεις παραμένουν ενώ στο κείμενο της έκθεσης αναιρέσεως προβάλλονται λόγοι που πλήττουν την αιτιολογία του βουλεύματος κυρίως ως προς τις πράξεις ηθικής αυτουργίας που αποδίδονται στους εκπροσώπους της Μονής, αλλά και ως προς τη βασιμότητα της κατηγορίας για τις άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...