Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Βάζω την μπούρκα μου και πάμε για ..."Παστίτσιο"- Όταν κοιμάσαι στην Ελλάδα και ξυπνάς στην Τεχεράνη


Κάποιοι αμετανόητοι πολιτικάντηδες, με αθεράπευτες ψηφοθηρικές εμμονές, γεννήματα- θρέματα μιας εκ των σημαντικότερων δεξαμενών ψήφων και διαχρονικής πηγής Βυζαντινών σεναρίων-της Εκκλησίας-,στερνοπούλια ενός φαύλου πολιτικού συστήματος που δομήθηκε εις το όνομα του θείου και υπηρέτησε όσο κανείς τον δαίμονα, αδυνατούν ακόμη και σήμερα να αποκτήσουν μια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα και για λίγες ...ευλογημένες δόξες, βάλθηκαν να να μας μετακομίσουν στην Τεχεράνη.
Οι δημιουργοί και οι άμεσοι κληρονόμοι όλων των αθλιοτήτων, οι κλέφτες, οι κλεπταποδόχοι, οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων, οι συνοδοί των Εφραίμ, οι ζωγράφοι των Βατοπεδίων, οι κηπουροί της Τριχωνίδας, οι μέντορες των κομματόσκυλων που λυμαίνονταν επί χρόνια τη λογική και το δημόσιο χρήμα, οι γονείς της μίζας και της πολιτικής...σχίζας, οι καταπατητές της νοημοσύνης μας, οι σερβιτόροι της Τρόικας,  όλοι αυτοί μαζεύτηκαν κάτω από το ράσο του Παϊσιου και είπαν να ...αγιάσουν.
Κυνηγώντας τον Παστίτσιο του facebook, όπως κυνηγάει η πασντάρ, η ειδική αστυνομική δύναμη της Τεχεράνης, τις γυναίκες που τους κουνήθηκε η μπούρκα και φάνηκε λίγο ...μάγουλο.
Σε ένα κρεσέντο υποκρισίας παράταιρης με την θέση στην οποία βρίσκονται και η οποία επιβάλλει περισυλλογή και συγνώμη, βάλθηκαν οι εθνικοί πατέρες που οδήγησαν τη χώρα στην άκρη του γκρεμού, να μας μεταφέρουν στην εποχή  των Φαρισαίων και να ξεσκονίσουν τον τόμο με τα θαύματα τις ιεράς εξέτασης-«Τι ώρα είναι ο λιθοβολισμός στο Σύνταγμα;»
Κανακεύοντας και σπεύδοντας να υπηρετήσουν ποιόν; Τη Χρυσή Αυγή  που ενοχλήθηκε από λίγη μπεσαμέλ και μια χούφτα μακαρόνια, σε μια χώρα που οδεύει ολοταχώς στην ...μπομπότα και στην απόλυτη πνευματική πενία.
Στο όνομα της θεοκρατίας που έθρεψε τη δεξιά και την θέριεψε, που έδωσε  στην ακροδεξιά βατήρα για να τρέξει το σκιάχτρο της, στο όνομα μιας ανοησίας που έχει μόνο στόχο τον έλεγχο και την χειραγώγηση με πρόσχημα την πίστη, συλλαμβάνεται πολίτης στην Ελλάδα του 2012, επειδή τόλμησε να κάνει σατιρικό σχολιασμό σε προσωπική σελίδα στο facebook- «Τι ώρα καίνε την Ιωάννα;»
Η δικαιοσύνη που άφησε ατιμώρητους όλους όσοι θα έπρεπε να φιγουράρουν πίσω από  τα κάγκελα, αυτή που αφήνει τους βιαστές να πάνε γρήγορα για...επανάληψη, αυτή η δικαιοσύνη που παρακολουθεί τους ρατσιστές να δέρνουν και τους ναζιστές να μας τρομοκρατούν, αυτή η ίδια δικαιοσύνη βρήκε τον μεγάλο ένοχο της χώρας, τον Παστίτσιο και έτρεξε να υλοποιήσει το αίτημα της ενοχλημένης Χρυσαυγίτισσας και να καθαρίσει τον κόσμο από τους απίστους.
Διότι σε τούτη την Τεχεράνη, είναι βλασφημία να κάνεις χιούμορ με τους Οσίους, αλλά δεν είναι βλασφημία να μετατρέπεις σε... οσίους λόγω πείνας τόσους χιλιάδες πολίτες.
Είναι βλασφημία να μιλάς για Παστίτσιους, αλλά δεν είναι βλασφημία να κυνηγάς τους μετανάστες και να δέρνεις μικροπωλητές.
Είναι βλασφημία να μην πιστεύεις στα θαύματα και τους θαυματοποιούς, αλλά δεν είναι βλασφημία να υπόσχεσαι θαύματα και να βγάζεις ... τροϊκανά βατράχια.
Σκοτάδι; Πίσσα....
Οδεύουμε ολοταχώς στο γκρεμό...
Και ούτε ο Παϊσιος δεν θα μπορέσει να μας σώσει, μεγάλη η χάρη του, μη φάω και καμιά μήνυση και καώ στην κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...