Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ

1Ενδείξεις δολοφονίας του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου εντοπίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του

Η ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις από χθες, που δόθηκε στη δημοσιότητα η απάντηση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών σχετικά με τα αίτια θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο,"δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου" γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. 

Είναι γνωστό, πως η φωνή του Χριστόδουλου ενοχλούσε καθώς σε καιρούς ευημερίας και αντιλαμβανόμενος το παιχνίδι των ξένων εις βάρος της χώρας μας, τους είχε χαρακτηρίσει "Ευρωπαίους-Ευρωλιγούρηδες". Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε κατακεραυνώσει από άμβωνος για τα σχέδια των ισχυρών της Γης να επιβάλλουν τη φτώχεια σε όποιον προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι.

Άνθρωποι του στενού κύκλου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, όπως ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, αρχίζουν πλέον να μιλούν ανοιχτά για δολοφονία υπενθυμίζοντας ομοιότητες με τις περιπτώσεις Οζάλ και Αραφάτ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...