Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Χαίρει άκρας υγείας ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος εισήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, την Τρίτη 24 Μαΐου, για ένα προληπτικό ιατρικό έλεγχο (Check- up).
Τελικά όλα πήγαν καλά και τα αποτελέσματα των παρακλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων υπήρξαν αρκετά ικανοποιητικά, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.
Η υγεία του Σεβασμιοτάτου δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και γι' αυτό ακριβώς τελικά νωρίς χθες το απόγευμα επέστρεψε στο Επισκοπείο.
Ερωτηθείς σχετικώς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Πανάγαθο Θεό, εκ του Οποίου πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα εκπορεύεται, μάλιστα δε η υγεία τ.ε. το μέγιστον αγαθόν, διότι μου χαρίζει υγείαν και νεανικήν ενεργητικότητα.
Άλλα και θερμάς ευχαριστίας απευθύνω προς το Επιστημονικόν και το Νοσηλευτικόν προσωπικόν του Νοσοκομείου του Ρίου δια την προς με ολοπρόθυμον παροχήν των πολυτίμων Υπηρεσιών των.
Η υπέρ αυτών θερμή προσευχή μου και ταπεινή ικεσία μου προς τον Πανοικτίρμονα Θεόν είναι η αντιπροσφορά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...