Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Έξω από τους ναούς, έξω από την ζωή μας (επιτέλους!)


Είναι άθεοι. 
Υπηρέτες των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι με την ψήφο τους για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, βάλουν ευθέως κατά του θεσμού της οικογένειεας και της πρωτογενούς επιχειρηματικότητας.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπήρξε λάβρος εναντίον τους και υιοθετεί μία πολύ καλή ιδέα: Απαγορεύει, στο εξής, την είσοδο στις Εκκλησίες της Μητρόπολής του στους υποκριτές βουλευτές που ψήφισαν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. 

Το ίδιο δε πρέπει να κάνουν και όλοι οι μητροπολίτες και καλά θα κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να βγάλει σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση εισόδου στους ναούς και στις Εκκλησίες όλων των αθέων και εχθρών της Ορθοδοξίας.
Όλα αυτά τα πολιτικά υποκείμενα, δολιοφθορείς της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας έρχονται στις εκκλησίες μόνο προς άγραν ψήφων. 

Για τίποτε περισσότερο.  
Από 'κει και πέρα ρίχνουν στιλέτο σε βάρος του χριστιανισμού.
Είναι άθεοι και επικίνδυνοι. 

Να μην επιτραπεί λοιπόν η είσοδος στους ναούς, στους 52 βουλευτές που επέβαλαν το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών σε βάρος της Ορθοδοξίας μας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ
Μετά το άρθρο μας Ακου κυρ Σκορδά, ακούστε όλοι.... διαβάσαμε ότι ο σχετικός νόμος τροποποιήθηκε και τα καταστήματα θα ανοίγουν την Κυριακή, στις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα και βέβαια παραμένει ορατή η πρόθεσή τους να ξεριζώσουν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού.
Απλά σκιάχτηκαν από την κατακραυγή του κόσμου αλλά και φοβήθηκαν μήπως οι παπάδες, με αιχμή του δόρατος την Κυριακάτικη αργία, συσπειρώσουν τους πιστούς εναντίον τους και το παίζουν "ανοίγουμε μετά την λειτουργία"......
Ωστόσο "ξεχνούν" ότι ναι μεν το "δυνατό" σημείο της Κυριακής είναι η θεία λειτουργία αλλά όλη η μέρα είναι αφιερωμένη στον Κύριο και όχι στον μαμωνά!
Τα τερτίπια τους και οι ευσεβοφανείς -δήθεν- αλλαγές ,δεν μας παραμυθιάζουν.
Έξω από τους ναούς, έξω από την ζωή μας (επιτέλους!)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...