Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Συγκλονιστική πρόρρηση Αγίου Αγαθάγγελου για τα γεγονότα στην Κριμαία πριν 8 αιώνες!

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A6

Οι προρρήσεις και η θρησκευτικοί θρύλοι γύρω από τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα κυριαρχούν την επαύριο των γεγονότων αυτών, ενώ γενικά έντονη είναι η ανάμιξη "θεϊκών" στοιχείων στα εγκόσμια όταν συμβαίνουν καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουμε στην Κριμαία.
Ήδη είδαμε ότι πολλές Άγιες εικόνες στην Ουκρανία και την Ρωσία έχουν δακρύσει, ενώ μια πρόρρηση για την τύχη της Κριμαίας του Αγίου Αγαθάγγελου δείχνει ότι επιβεβαιώνεται στις μέρες μας, μετά από 8 αιώνες!

Ας δούμε το ακριβές κείμενο της σχετικής πρόρησης:

«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου (ρωσική αρκούδα, άρκτος στα αρχαία σημαίνει αρκούδα) ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου (πράγματι έχει ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργο της περιόδου Γέλτσιν και διεκδικεί τα πρωτεία γι ακόμα μια φορά). Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.

Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα (σ.σ.: εννοεί όπλα προηγμένης τεχνολογίας), πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας (σ.σ.: μιλάει για πολεμικά αεροσκάφη).

Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην (ως προστάτιδα της Ορθοδοξίας θα αναμορφώση τιν πλανήτη. Όπως έχει προφητευθεί από τους Αγίους και τους Γέροντες της Ορθοδοξίας θα υπάρξει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας που θα αλλάξει όλον τον πλανήτη, πριν τα τελικά καταραμένα χρόνια του Αντιχρίστου).

Επί τε την χερσόνησον (σ.σ.: χερσόνησος της Κριμαίας) έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν (σ.σ.: πάλι η Κριμαία) και τα πέριξ μέρη των Σκυθών».

Σημειώνουμε ότι η αρχαία Σκυθία είναι η τωρινή Ουκρανία και οι δυτικοί Ουκρανοί είναι απόγονοι των Σκυθών ως μείξη Χαζάρων και Γερμανών.

O "Αγαθάγγελος" είναι ένα χριστιανικό κείμενο που φέρεται ότι γράφτηκε από τον ιερομόναχο Αγαθάγγελο και μετάπειτα Άγιο, το 1279 στη Μεσσήνη της Σικελίας.

Να και τι λέει Ο ΙΔΙΟΣ αυτός ο μυστήριος Αγαθάγγελος για τον εαυτό του:«Εγώ ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, Ιερομόναχος της του Μεγάλου Βασιλείου τάξεως, γεννημένος εν Ρόδω της Ροδοννήσου, τω ΟΘ΄ [79ο] έτει της ηλικίας μου, εν ημέρα Κυριακή του Μαρτίου, επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, ήτις εστίν η πρώτη της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τω ΑΣΟΘ [1279] έτει εν Μεσσήνη της Σικελίας ευρισκόμενος και παρηνωχλημένος πολλάκις υπό πολλών και διαφόρων νυκτερινών οπτασιών, τέλος εις αυτήν την αγίαν Κυριακήν, προς την αυγήν, ήκουσα τινός τρομερωτάτης φωνής εξερχομένης εκ μέρους της Ανατολής, ως από λυπηράς και φρικτής σάλπιγγος θαλασσινής»...

1 σχόλιο:

  1. Ο KYΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΡΑΞΗΣ





    Δυστυχώς εθνικές και θρησκευτικές πίκρες και αντιζηλίες δύσκολα ξεπερνιούνται, όπως η έχθρα των μουσουλμάνων ενάντια των Εβραίων, Ρωμαιοκαθολικών Ιρλανδων εναντίον των προτεσταντών αδελφών τους, και της Πίκρας, οργής και ζήλιας που προκάλεσε στο γερμανο-λατινικο κλήρο η διαφωτιστική Ευαγγελιστικη αποστολή του Άγιου Κυρίλλου και Μεθοδιου στην Μοραβία και στους Σλάβους, που συνέπεια της ήταν η σημερινη αψιμαχια στην Ουκρανια και στην Κριμαια

    Και αυτή η ρήξις που ανάγκασε τον Κύριλλο και Μεθόδιο να προσέλθουν το 862 στη Ρώμη για να απολογηθούν στις κατηγορίες ότι παραβιάζουν το τριγλωσσικό δόγμα, σύμφωνα με το οποίο η χριστιανική ιεροτελεστία μπορεί να τελείται μόνο στην Eβραϊκή, την Ελληνική και τη Λατινική γλώσσα, μαζι με την ακόρεστο επιθυμία για τα πρωτεία και γεωπολιτική επικράτηση είναι ακομα Ζωντανή και έχει τον αντίκτυπο της στην Κριμαία, στην Ρωσία, στην Ουκρανία, και καθόλου απίθανο στην Ελλαδα μας και στους δυτικούς συμμάχους μας.
    Το γόητρο, και την επαναφορά της ΔΟΞΑΣ στην *υποτιμημένη* ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ που υπέφερε την *ΑΔΙΚΙΑ* και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ του διαμελισμού τους πριν 25 χρόνια επι ΓΚΟΡΠΑΝΤΣΕΦ, είναι έτοιμος δυναμικά να αποκαταστήσει ο Πουτιν, και ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ και η ΚΡΙΜΑΙΑ θα είναι η αιτία της ερχόμενης Παγκοσμίου σύρραξης, που θα δώσει στην Ρωσία την *ευκαιρία* να ξεπλύνει την δυτικοευρωπαϊκή Ρωμαϊκή προσβολή !!

    Moνο ο Κύριος μπορεί να προφυλάξει την Ελλάδα μας απο την ερχόμενη παγκόσμια σύρραξη, ας παίσουμε στα γόνατα μας και μ'όλη μας την καρδιά ας του το ζητήσουμε. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...