Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞ.

ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Ι. ΣΥΝΟΔΟ  ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Δικαστήριο του Χαρτούμ με βάση τη σαρία του ισλάμ καταδίκασε μια 27χρονη γυναίκα σε θάνατο επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό, παρά τις εκκλήσεις δυτικών χωρών να γίνει σεβαστό το δικαίωμά της να επιλέξει θρησκεία.
Αγαπητοί φίλοι, σας διαβιβάζω το πιο κάτω ψήφισμα που αναφέρεται στην θανατική καταδίκη διά απαγχονισμού, εγκύου γυναίκας που βρίσκεται τώρα στο τέλος της εγκυμοσύνης της, είναι δε και μητέρα ενός νηπίου 20 μηνών!
Η καταδίκη που θα εκτελεστεί αύριο Πέμπτη στο Σουδάν, περιλαμβάνει πρώτα την υποβολή της νεαρής αυτής γυναίκας, στο μαρτύριο των 100 μαστιγώσεων!
Το έγκλημα της για το οποίο καταδικάζεται; Είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, παντρεμένη με Χριστιανό, δηλώνει δε ότι θα παραμείνει πιστή μέχρι το τέλος, στην Ορθοδοξία, την θρησκεία της μητέρας της με την οποία ανατράφηκε και μεγάλωσε!
Σας παρακαλούμε να υπογράψετε αμέσως αυτό το ψήφισμα, ώστε να ενώσετε κι εσείς τη φωνή σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους από όλη την οικουμένη, που απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της διότι είναι αθώα. Η επιλογή θρησκείας αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.
Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε αυτό το ψήφισμα στους φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...