Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

ΤΟ "ΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Μασωνία και Εκκλησία-Μασωνία και Πολιτκή

Φωτογραφία της Julie Plimmyridou.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ "ΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΕΡΜΑΪΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ) ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ "ΓΚΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ" Ή ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.


Φωτογραφία της Julie Plimmyridou.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ;
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ (ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ)
ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ


1 σχόλιο:

  1. Βλέπω φωτογραφίες σε μασωνικές στοές με πολιτικούς απ" όλα τα κόμματα, που είναι της χρυσής αυγής; Μας δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...