Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2017

Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στο παγκόσμιο Κράτος – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στο παγκόσμιο Κράτος – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το Tesco, μία βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ, παρουσίασε την πρώτη διαφήμισή του με αφορμή τα Χριστούγεννα, μόνο που πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον Χριστό.
Αντίθετα παρουσιάζεται μία πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα με συμβολισμούς Πανθρησκείας, καθώς τους πάντες «ενώνουν» τα αγαθά του «Γιαχβέ», εν προκειμένω η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα!
Πουθενά στην διαφήμιση δεν γίνεται «αναφορά» στην γέννηση του Χριστού, ενώ αντίθετα ο ρουχισμός των υπόλοιπων φυλών «προδίδει» την θρησκεία τους.
Όλοι μαζί με φόντο τους εμπορικούς «χριστουγεννιάτικους» στολισμούς απολαμβάνουν λουκούλεια γεύματα, τα οποία αργότερα θα προσφέρει το παγκόσμιο κράτος, χωρίς εργασία, όπως αποκάλυψε με βίντεο-ντοκουμέντα το el.gr!
Η διαφήμιση είναι η πρώτη στην σειρά με τίτλο «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι», με την οποία η εταιρεία θέλει να γιορτάσει την «διαφορετικότητα» των φυλών που, υποτίθεται, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και φυσικά να στοχεύσει σε μία ευρεία γκάμα καταναλωτών.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Τα πολλά λόγια περισσεύουν!

 Το μεταφέρουμε απο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...