Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

Όραμα σχετικό με τα επερχόμενα και οι θαυμαστές ομοιότητες του με τα λεγόμενα του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού.


Στις 30 Αυγούστου 2012 είχαμε όλοι διαβάσει και προβληματιστεί από το όραμα κάποιας ηλικιωμένης γερόντισσας που ζει στην περιοχή της Κέρκυρας.

Το όραμα αυτό μας το μετέφερε αναγνώστης του φόρουμ (Σταμάτης) και είχαμε θεωρήσει ως σωστή κίνηση, να το δημοσιεύσουμε γιατί σαν όραμα είναι πραγματικό αλλά – όπως είχαμε προειδοποιήσει και τότε – σαν περιεχόμενο δεν γνωρίζει κανένας αν όντως ισχύει.
Σαν συνέχεια αυτού του οράματος θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε τις νεότερες “αποκαλύψεις” από τη γερόντισσα, οι οποίες έγιναν γνωστές στη διεύθυνση μας πριν λίγες ημέρες.
Θεωρήσαμε και πάλι σωστό να προχωρήσουμε σε δημοσίευση των νέων “αποκαλυπτικών” μελλούμενων γεγονότων, αλλά αυτή τη φορά υπήρξε κάτι που κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον μας.
Τα λόγια της γερόντισσας παρουσιάζουν μια θαυμαστή ομοιότητα με το περίφημο ποιήμα περί μελλούμενων γεγονότων το οποίο αποδίδεται στον μακαριστό γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό.
Έχουμε εντοπίσει και αριθμήσει τα σημεία που θεωρούμε ότι ταιριάζουν μεταξύ του “οράματος” και του ποιήματος.
Παρακάτω θα διαβάσετε το διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ του Σταμάτη και της γερόντισσας θείας του καθώς και τις δικές μας επισημάνσεις με αποσπάσματα από το ποιήμα του γέροντα.
Ο διάλογος μεταξύ του Σταμάτη (Σ) και της θείας του (Θ) είναι ο εξής:
Σ:Θεία, τα πράγματα είναι άσχημα έχουμε νέα μέτρα και ο τόπος έχει βουίξει ότι δεν ήταν τα τελευταία.
Θ:Μην φοβάσαι 2 σκαλοπάτια έμειναν ακόμα.
Σ:Δηλαδή?
Θ:Δεν θα τα εφαρμόσουν όλα και τα επόμενα μέτρα θα μείνουν στα χαρτιά.
Σ:Εννοείς ότι θα πάρουν και άλλα μέτρα αλλά δεν θα τα εφαρμόσουν ποτέ?
Θ:Θα θέλουν να τα εφαρμόσουν αλλά δεν θα μπορέσουν θα τους βρούν άλλα.
Σ:Πόλεμος σεισμός πτώχευση κάτι άλλο;Πες μου.
Θ:Ότι σου είπα σου είπα θα τα δείς εξάλλου.Το έτος που ξημερώνει θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και όχι μόνο για την Ελλάδα. Θα τα δείτε, εγώ όχι όλα από αυτά.
Σ:Εσύ όχι όλα;Τι εννοείς;
Θ:Ε, εγώ μάλλον δεν θα είμαι πια εδώ.
Σ:Καλά, θεία άστα τώρα αυτά να μην στενοχοριώμαστε.Για τους Γερμανούς τι έχεις να πείς;
Θ:Οι Γερμανοί θέλουν να μας εξαφανίσουν για πάντα. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Αυτοί μας έφεραν σε αυτό το χάλι και όταν θα δούν ότι χάνουν το παιχνίδι και πέφτουν αυτοί στον λάκκο που έσκαβαν θα βάλουν τους Τούρκους να επιβάλλουν την τάξη.Θα κάνουν το ένα λάθος πίσω απο το άλλο και το μεγαλύτερο τους θα είναι που θα επιτεθούν στην Ρωσία.Όταν θα δείς να γίνεται αυτό οι Γερμανοί θα πρέπει να ετοιμάσουν τα σάβανα τους.
Σ:Η Γερμανία θα επιτεθεί στην Ρωσία?Για ποιό λόγο?
Θ:Όταν η Ρωσία θα αποφασίσει να παίξει ενεργό ρόλο στον πλανητή (1) κάποιοι θα αποφασίσουν να της φράξουν τον δρόμο και όλοι μαζί θα παρασυρθούν σε ενα χορό θανάτου (2)
.Η Γερμανία θα φτάσει λίγο έξω απο την Μόσχα….(3)
  1. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη…
  2. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη
  3. …ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία …
Σ: Όπως στον Β ΠΠ….
Θ:Η Ρωσία επειδή θα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα (4) και δεν θα έχει πολύ στρατό στην περιοχή θα αναγκαστεί να ρίξει πυρηνικά στην Γερμανία και όχι μόνο (5).
4. Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση τα περιβόητα Στενά (Σουέζ) στο τέλος θ’ απηυδήσει. Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία
και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία
και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία.
5…ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.
Σ:Που αλλού.
Θ:Άλλη φορά είναι αργά τώρα
Σ:Έλα πες μου.
Θ:Άλλη φορά είπα είναι αργά ότι είναι να μάθεις θα το μάθεις όταν πρέπει.
Σ:Καλά.Μια ερώτηση μόνο ακόμα θέλω.
Θ:Τι?
Σ:Αργούν αυτά?
Θ:Καλά, στραβός κουφός η κουτός είσαι?Δεν βλέπεις τι γίνετε ?Τι θες να δείς για να πειστείς ότι κοντεύουμε σε όλα αυτά?
Σ:Οπότε είμαστε κοντά.
Θ:Θα τα δείς μπροστά σου πολύ σύντομα (6) θα τα δείς ξεστραβώσου και λίγο.Η δική σου η γενιά και η επόμενη θα μας καταδικάσουν για ότι κάναμε με τους Γερμανούς. Πολλοί θα πάνε φυλακή και κάποιοι δεν θα προλάβουν καν να δικαστούν και θα τιμωρηθούν αλλιώς.Τώρα φύγε είναι πολύ αργά.
6.Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι παραμύθια. Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει …
Σ:Καλά, καλό βράδυ.
Θ:Θα ζήσεις εσύ μετά απο όλα αυτά, μην φοβάσαι θα σε βοηθήσουν και θα βοηθήσεις τον πόλεμο μην φοβηθείς. Εδώ θα αρχίσει και αλλού θα τελειώσει. Τώρα φύγε και ο Θεός να σε έχει καλά.
Όπως έχουμε επισημάνει και στο πρώτο άρθρο του Αυγούστου, η ηλικιωμένη κυρία ζει απομονωμένη από τον κόσμο και δεν έχει κάποιου είδους ενημέρωσης από τηλεοράσης και άλλα ΜΜΕ.
Θα μπορούσαμε επίσης να τονίσουμε από τα λεγόμενά της για τα τωρινά μέτρα που αναφέρει ότι δεν θα τα εφαρμόσουν όλα και τα επόμενα θα μείνουν στα χαρτιά γιατί κάτι άλλο θα συμβεί, πως ακριβώς την ίδια πληροφόρηση έχουμε και από σύγχρονο γέροντα από την περιοχή της Κοζάνης.
Σίγουρα ένα όραμα παραμένει “όραμα” μέχρι να γίνει πραγματικότητα.
Ο καθένας από εμάς ας αξιολογήσει τις παραπάνω πληροφορίες σύμφωνα με την κρίση του και τον λογισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...