Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ»

1Ο π. Παίσιος απο την αδελφότητα των Σαββαίων του Αγίου Όρους γράφει ...
πηγή
"´Είναι αλήθεια ότι οργανώνεται ένας σχεδιασμένος ανθρώπινος διωγμός άνευ προηγουμένου με σκοπό την καταρράκωση του ανθρωπίνου γένους σε παγκόσμια κλίμακα, φανερά και απροκάλυπτα με πολλή ψευτιά και απανθρωπιά. Αυτές είναι οι αρετές της «νέας εποχής». Αυτό είναι το «ευαγγέλιο» και το «πιστεύω»  των οπαδών του «νέου μεσσία». Αυτά είναι τα κυβερνητικά προγράμματα της παγκόσμιας κυβέρνησης που θα σώσει τον κόσμο από τα προβλήματα και την (εικονική) φτώχεια. 

Όμως ο Χριστός  είπε: «μη ταρασσέσθω υμών η καρδία, πιστεύετε εις τον Θεόν θαρσείτε, εγώ νεκίκηκα τον κόσμον» (Ιω. 14,1 & 16,33). 

Η «νέα τάξη πραγμάτων» άρχισε να εφαρμόζεται πρώτα στην Ελλάδα που έχει την μεγαλύτερη ιστορία. Αν αφομοιωθεί ο ιστορικός ελληνικός λαός, πώς να σταθούν οι υπόλοιποι;

Όμως η Ελλάδα δεν θα λυγίσει και δεν θα αφανιστεί όπως παλιά με τους Πέρσες, ύστερα με τους Ρωμαίους, μετά με τους Οθωμανούς 400 χρόνια, όπως το 1821, το 1922, το 1940, το ’45 με τον εμφύλιο, το ’74 με την Κύπρο και πόσες άλλες αποτυχημένες προσπάθειες.

Τώρα μας τσιμπούν οι Τρίαινες (όϊκες), σε λίγο όμως αλλοίμονό τους, θα κοιτάμε με ανοιχτό το στόμα την σφαγή τους. Να παρακαλούμε μονάχα να μη περάσουν οι Αγαρηνοί, αλλοίμονό μας, το αυλάκι της Θράκης, όλα τα άλλα «μέτρα και επιθέσεις» είναι ωφέλιμα θεϊκά χάδια, όμως τρισαλλοίμονο στους καταληψίες μογγολογείτονες, διότι με ότι μας κάνουν θα έλθει ο αφανισμός τους.

Τώρα ο Ιησούς Χριστός ο μόνος αληθινός Θεός των Ορθοδόξων Ελλήνων ετοιμάζει την νέα δόξα των παιδιών του, την Ανάσταση μετά την Σταύρωση. Τώρα ανεβαίνουμε τον Γολγοθά. Όμως μη ξεχνούμε τους λόγους των αγίων του Θεού που προκατήγγειλαν τα εσόμενα. Ο Γέροντας Παϊσιος είπε: «ήθελα να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη να δώ την δόξα της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας». Από την άλωση ακόμη της  Κωνσταντινούπολης η λαϊκή παράδοση αναμφισβήτητα έλεγε: «σώπα Κυρά μου Παναγιά και μη βαριαστενάζεις, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι». Η Κωνσταντινούπολη ήταν αφιερωμένη στην Παναγία και ήλθε ο καιρός να την πάρει πίσω.  Όμως εμείς πρέπει να καθαριστούμε από τις αμαρτίες μας, γι΄αυτό πρέπει να στριμωχθούμε για να βγάλουμε το φιδίσιο δέρμα για να αξιωθούμε της μεγάλης τιμής που μας περιμένει. Τόσο πολύ θα λάμψει η Ορθοδοξία που θα σβήσουν οι αιρέσεις Παπισμός και Προτεσταντισμός όπως τ΄αστέρια από τον ήλιο.

Επειδή θα σφάζονται τα αντίπαλα στρατόπεδα διεκδικώντας την Κωνσταντινούπολη θα αναγκαστούν να την δώσουν σε μας και σε έναν κυβερνήτη που θα υποδείξει ο Θεός. Αυτός όταν αναλάβει την κυβέρνηση, πρώτον θα διώξει  το «ψευτορωμαίϊκο» δηλ. τα σαμάρια, τα μπιζέλια και τις τσούπρες που λυμαίνονται την πατρίδα και το έθνος και θα καθαρίσει  την Εκκλησία από τους «μισθωτούς» που αντί για το ποίμνιο, κοιτούν τα «καλά και συμφέροντα»

Τότε τόσο πολύ θα δοξασθεί η Ελλάδα που θα τρίβουμε τα μάτια μας από αυτά που θα βλέπουμε. 

Μόνο τώρα κάντε υπομονή, κρατάτε τον νού σας στο Θεό και μην απελπίζεστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...