Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Η νέα Εκκλησία του Οικουμενισμού: Ο «Αναστάσιος» μας παρουσιάζει τον μεγάλο αγωνιστή της Ορθοδοξίας Πατριάρχη Βαρθολομαίο!!


Ὑπάρχει ἕνα ἱστολόγιο στὴν Πάτρα, μὲ τὴν ὀνομασία «Ἀναστάσιος». Ὁ ἰδιοκτήτης του δὲν κρύβει τὴν συμπάθειά του πρὸς τὸ Φανάρι.
Παρὰ ταῦτα πολλοὶ ὀργανωσιακοὶ συνταυτίζονται μαζί του, γιατὶ καταφρονοῦντες τὶς διδασκαλίες τῶν Πατέρων γιὰ ἀπομάκρυνση ἀπὸ τοὺς αἱρετικούς (καὶ παρ’ ὅτι «ἀγωνίζονται» θεωρητικὰ κατὰ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ), τὰ μέλη τους δὲν αἰσθάνονται καμία δυσκολία νὰ κοινωνοῦν μὲ Οἰκουμενιστὲς Μητροπολίτες, νὰ συμμετέχουν ἐνεργὰ στὶς κατὰ πόλεις ὑποδοχὲς τοῦ ἀρχηγέτη τοῦ Οἰκουμενισμοῦ Πατριάρχη Βαρθολομαίου· καὶ ὅπως πρόσφατα μάθαμε (κατὰ τὴν ἐπίσκεψη του Πατριάρχη στὶς Σέρρες), δίδαξαν μικροὺς μαθητές, πὼς εἶναι μεγάλο πρᾶγμα νὰ παίρνεις τὴν εὐλογία τοῦ αἱρεσιάρχη Πατριάρχη!
Ἂς διαβάσουν, λοιπόν, τί ἔγραψε ὁ «μεγάλος» Ἀναστάσιος Κωστόπουλος στὸ ἱστολόγιό τους κι ἂς ἀποφασίσουν: Εἶναι αἱρετικὸς ὁ ΠατριάρχηςΒαρθολομαῖος, ἢ εἶναι ἀγωνιστὴς τῆς Ὀρθοδοξίας, κι ἄρα μποροῦμε νὰ παίρνουμε εὐλογίες ἀπ’ αὐτόν, ὡς ἀπὸ ἔχοντα καθοδηγητικὸ «ὀρθόδοξο φρόνημα»; (ὅπως ἀποφαίνεται ὁ «Ἀναστάσιος»!).
Καὶ περιμένουμε νὰ δοῦμε: Κάποιοι σωτηρικοὶ ἀρχιμανδρίτες, θὰ ἀπαγορεύσουν στὸν «Ἀναστάσιο» −ἕνα ἱστολόγιο ποὺ ὑμνεῖ τὸν αἱρεσιάρχη Πατριάρχη− νὰ δημοσιεύει τὰ κηρύγματά τους;

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ τοῦ κ. Ἀναστάσιου Κωστόπουλου μὲ τοὺς σχολιογράφους, ἡ λατρεία του πρὸς τὸ πρόσωπο τοῦ Πατριάρχη καὶ ἡ τραγικὴ ἐπιμονή του νὰ προσπαθεῖ ἀνοήτως νὰ ὑποστηρίζει ὅτι εἶναι ὀρθόδοξος!
Σχόλια:
Αναστάσιος είπε...
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μας διδάσκει την πατερική σκέψη και το πατερικό φρόνημα σε κάθε κήρυγμα και ομιλία του.
Αυτός, επί τα 24 έτη της Πατριαρχίας του, μας εμπνέει την βαθιά αγάπη στη Ορθοδοξία. Με τα κείμενά του, μας βοηθά να κατανοήσομε το βαθύτερο νόημα της πίστεως μας, και να αντιληφθούμε τι σημαίνει ορθόδοξο φρόνημα.
Αυτός, οδηγεί τα βήματά μας, με την ζωή και την διδασκαλία του, αργά και σταθερά, στο «μέγα της ευσεβείας μυστήριο».
Στην προσωπικότητα του Πατριάρχη μας Βαρθολομαίουβλέπει κάθε καλόπιστος χριστιανός τι σημαίνει: πίστη και βίωμα, αγάπη, ταπείνωση, σιωπή, διορατικότητα, σύνεση, εκκλησιαστικό φρόνημα, αγωνιστικό πνεύμα, διεισδυτικότητα στο πνεύμα της Αγίας Γραφής, των Αγίων Πατέρων, και των λειτουργικών κειμένων και ύμνων. Διαθέτει μια ξεχωριστή ευγένεια και αρχοντιά, την αρχοντιά της Χάριτος του Θεού.
Θα έλεγα ότι «ἡ ζωή αυτού κέκρυπται συν τω Χριστώ εν τω Θεώ» (Κολ γ΄, 4).
Τέλος επί χρόνια ανέχεται τους υβριστές εν σιωπή και προσευχή.
Ασπάζομαι με ευλάβεια τα αρχιερατικά του χέρια και εκζητώ ταπεινά τις Πατριαρχικές ευχές του.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

Ανώνυμος είπε...
Δυστυχώς για σένα κε Κωστόπουλε υπάρχει άφθονο δημοσιογραφικό υλικό το οποίο αποδεικνύει τα αντίθετα απ αυτά που ισχυρίζεσαι. Και δεν μπορείς να επικαλεσθείς άγνοια. Η τοποθέτησή σου είναι για κλάματα!

Ανώνυμος είπε...
Προς π. Αρσένιο: από πού κι ως πού ρίχνουν λάσπη όσοι κριτικάρουν την πολιτική του πατριάρχη με βάση ακράδαντα στοιχεία και αδιάσειστα ντοκουμέντα; Σας αναπαύουν, εσάς που είστε κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας, οι συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλοθρήσκους, τα θλιβερά γεγονότα του Σαμπεζύ, του Μπάλαμαντ, της Γροιλανδίας, του Πουσάν, η θρονική εορτή στο Φανάρι με τη σκανδαλώδη παρουσία του πάπα της Ρώμης, ο επίσης σκανδαλωδέστατος επισκοποκεντρικός μονισμός των μητροπολιτών Περγάμου και Προύσης, ο άνευ κανονικής δίκης και απολογίας αφορισμός δεινών και εκλεκτών αντιαιρετικών θεολόγων αλλά και τόσα άλλα; Τι έχετε να πείτε επ αυτών;

Αναστάσιος είπε...
Η ερώτηση είναι προς τον π. Αρσένιο αλλά παίρνω αφορμή.
Αυτός ο κατάλογος με τα «αδιάσειστα ντοκουμέντα» πηγαινοέρχεται συνεχώς. Έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Μια μικρή μερίδα συνεχίζει την επανάληψη σε κάθε ευκαιρία. Ο Κύριος έχει πει: «ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω» (Λουκ. 8,8).
Ως απάντηση -από μέρους μου- σας επαναλαμβάνω τους λόγους του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου: «… δέν προδίδομεν τήν Ὀρθοδοξίαν, ὡς κατηγορούμεθα, οὔτε ὑποστηρίζομεν οἰκουμενιστικάς ἀντιλήψεις, ἀλλά κηρύσσομεν πρός τούς ἑτεροδόξους καί πρός πάντας τήν Ὀρθόδοξον ἀλήθειαν.
 Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος δογματίζει ὅτι ὁ Θεός «ἀεί μεθ᾿ ἡμῶν διαλέγεται». Ἑπομένως καί ἡμεῖς οἱ ὁποῖοι θέλομεν νά πορευώμεθα κατά τό ὑπόδειγμα Αὐτοῦ ὀφείλομεν νά διαλεγώμεθα μετά πάντων ὅσων ἐπιθυμοῦν καί θέλουν νά ἀκούσουν τάς ἀπόψεις, τάς πεποιθήσεις, τήν πίστιν καί τά δόγματα τῆς Ὀρθοδόξου ἡμῶν Ἐκκλησίας. Ἐάν παύσωμεν νά διαλεγώμεθα μετ᾿ αὐτῶν, παρακούομεν τήν ἐντολήν τοῦ Θεοῦ ὅπως μαθητεύωμεν πάντα τά ἔθνη (πρβλ. Ματθ. κη΄, 19).»
Πέραν αυτών… έτερον ουδέν.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

Ανώνυμος είπε...
"Ως απάντηση -από μέρους μου- σας επαναλαμβάνω τους λόγους του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου: «… δέν προδίδομεν τήν Ὀρθοδοξίαν, ὡς κατηγορούμεθα, οὔτε ὑποστηρίζομεν οἰκουμενιστικάς ἀντιλήψεις, ἀλλά κηρύσσομεν πρός τούς ἑτεροδόξους καί πρός πάντας τήν Ὀρθόδοξον ἀλήθειαν".
Επειδή ισχυρίζεται, τα όσα ισχυρίζεται, ο πατριάρχης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχύουν αυτά και στην πραγματικότητα; Ίσα-ίσα που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
"ΟΥΧ ΟΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝ ΑΛΛ ΟΙΣ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣΙ ΠΑΝΤΕΣ", άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Ανώνυμος είπε...
Αναστάσιε
3 ερωτήσεις:
1)Το να μπαίνει -με τιμές και με θυμιατό- ο Πάπας στον Ορθόδοξο ναό στο Φανάρι, την ώρα της ακολουθίας, να γίνεται λειτουργικός ασπασμός και να απαγγέλει δημόσια κατά την διάρκεια της ακολουθίας το "Πάτερ Ημών", είναι συμπροσευχή ή όχι;;;
2) Το να μαζεύονται Δεσποτάδες Ορθόδοξοι, μαζί με αλλοδόξους και ετεροδόξους σε ημερίδες ή βραδιές ή συναντήσεις συμπροσευχής, σε διάφορα μέρη της γης, είναι συνπροσευχή ή όχι; Αν όχι, τότε γιατί μαζεύονται να συμπροσευχηθούνε;
3) Αφού είναι τόσο "αγαθός" ο Πατριάρχης και "υπομένει" όλες τις συκοφαντίες ...
τότε πως γίνεται να καταδιώκονται τιμωρούνται ο ένας μετά τον άλλον οι ιερείς και οι ιερομόναχοι που μιλάνε για τον Οικουμενισμό;
Ποιος δίνει την εντολή να διωχθούν;
Περιμένω τις απαντήσεις σου.
Ευχαριστώ.
http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Αναστάσιος είπε...
Στις 3 ερωτήσεις σου με χαρά θα απαντήσω προσωπικά.
Είμαι στην διάθεσή σου.
Επιστρέφω στην Ελλάδα την 21η Μαΐου. Έλα να βρεθούμε "ενώπιος ενωπίω" θα χαρώ χαράν μεγάλην.
Αν σου απαντούσα εδώ τώρα θα γινόταν ένας άγονος διάλογος.
Αναμένω.
Αναστάσιος Κωστόπουλος
http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Ανώνυμος είπε...
2:58 εθελοτυφλούντες είναι αυτοί που ενώ βλέπουν τα πατριαρχικά παραστρατήματα κάνουν πως δεν τα βλέπουν.

Αναστάσιος είπε...
Ο Πατριάρχης ακολουθεί τα όσα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποφασίζει. Δεν παραστρατεί αλλά ορθοτομεί. Με την πορεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου συμφωνούν και συμπορεύονται και οι κατά τόπους Εκκλησίες με αποφάσεις των εκεί Ιερών Συνόδων. Υπάρχει ενότητα.
http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Ανώνυμος είπε...
Θα περιμένεις για αρκετό χρόνο μέχρι να τον δεις και να συζητήσεις. Δεν τολμούν τον διάλογο. Τους αρέσει να γράφουν τα δικά τους και να πάνε από το ένα θέμα στο άλλο.
το είδαμε εδώ

22 σχόλια:

  1. Πρόκειται για φαιδρολογήματα του κ.Κωστόπουλου που δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική. Το ίδιο ισχύει και για τα σχόλια των υποστηρικτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρεμπίπτοντος έπεσα στο χυδαίο αυτό κείμενο εις το οποίο εξυβρίζουν ένα άνθρωπο για τα προσωπικά του πιστεύω. Είναι δικαίωμα του να φρονεί και να μεταφέρει όλα όσα αυτός κρίνει ως σωστά. Κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο δικό του διαδικτυακό χώρο είδα μονό πνευματικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δε εξύβρισε τον Κο Αναστάσιο Κωστόπουλο . Όπως και στον κο Αναστάσιο επιτρέπεται να εκφέρει τις όποιες ιδέες του και απόψεις του, άλλο τόσο επιτρέπεται και στον κόσμο να τις κρίνει...
      Αντίθετα χυδαίο είναι να φιαδρολογεί κατηγορώντας κάποιος ανυπόστατα όσους έχουν αντίθετη άποψη σε κάτι...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ...
      ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ (09,05,15 4,20μμ)

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι οικουμενιστής αλλά φλογερός αγωνιστής και υπέρμαχος της Ορθοδόξου πίστεως και της παραδόσεως. Όλη η ζωή του είναι θυμίαμα «ευάρεστον τω Θεώ». Είναι αμαρτία να λένε αυτά εναντίον του. Επί χρόνια μαθήτευσα ως παιδί κατηχητικού κοντά του. Του οφείλω πολλά.
      Αλέξης

      Διαγραφή
    4. Κε Αλέξη
      Κανείς δεν κατηγόρησε κάποιον.Δεν πιστεύω ότι είναι και αλάθητως κανείς σε αυτόν τον κόσμο.Κάποια κακώς κείμενα και παρεκτροπές απο την παράδοση των Πατέρων της Ορθοδοξίας μας πρέπει έστω να αναφέρονται.
      Δεν είναι σωστό και είναι ολίσθημα σε ότι δεν μας συμφέρει (ιδεολογικά)να προσάπτουμε την μομφή της Ιεροκατηγορίας,πράγμα το οποίο μόνο οι Οικουμενιστές συχνά πράττουν.
      Εν Ολίγοις κάποιος πράττει «ευάρεστον τω Θεώ» μόνον ο Πανάγαθος το κρίνει και όχι εμείς

      Διαγραφή
  3. “Βαρθολομαίου του παναγιωτάτου
    και Οικουμενικού Πατριάρχου, πολλά τα έτη”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκκλησιαστικοί bullyδες o Aναστάσιος και η παρέα του στην κυριολεξία...(για τον Κο Αλέξη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάω !!!!
    Εσύ γράφεις εναντίον του «Αναστάσιος»
    Και αυτός σε γράφει στα παλιά του τα παπούτσια.
    Χα! Χα! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείγμα πολιτισμικού επιπέδου...

      Διαγραφή

    2. Προς τον ανώνυμο (6¨.25μ.μ.)
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΚ κο ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ..
      Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι κόσμια...
      Δεν θα σας απαντήσω γιατί δεν θέλω να πέσω στο οικτρά χαμηλό σας επίπεδο...
      Η ύβρις και το ύφος του σχολίου σας προδίδουν έλλειψη επιχειρημάτων...
      Επίσης δεν με απασχολεί το τι θα κάνει ο κάθε Αναστάσιος.
      Εσάς μπορεί εμέναν ΟΧΙ....

      Διαγραφή
    3. Χριστός Ανέστη!
      Εσένα σου χρειάζεται ένας Ανδριόπουλος (Ιδιωτική Οδός) να σου κάνει μήνυση για τις κατηγορίες περί κακοδοξίας και πλάνης και να ζητάς συγνώμη δημόσια για να μην προχωρήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Διότι φιλαράκι είναι βαριές οι κατηγορίες. Επειδή εγώ είναι ευσεβής ρουφιάνος έκανα γνωστές στον Κωστόπουλο αυτές τις βαριές κουβέντες σου και του υπέδειξα πώς να κινηθεί από νομικής πλευράς. Στα γράφω γιατί στο mail του έγραψα τα στοιχεία μου για να με χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα. Επειδή δεν μου αρέσουν τα πισώπλατα ενημέρωσα και σένα. Αν είχα το mail σου θα σου έγραφα τα στοιχεία μου. Καλά ξεμπερδέματα.
      Αληθώς Ανέστη!

      Διαγραφή
    4. Μεταφορά απο άλλο ιστολόγιο είνα"ΑΔΕΛΦΕ".Με μηνύσεις δέν γίνεται διάλογος...

      Διαγραφή
    5. εσύ δεν έχεις σχέση με ελληνισμό και ορθοδοξία είσαι ένας ύπουλος συκοφάντης μου θυμίζεις εκείνους τους κουκουλοφόρους τους συνεργάτες των γερμανών.

      Διαγραφή
  6. Μην ασχολεισαι με ανωνυμους τραμπουκους, ειναι γνωστος ο ρολος τους στη διατηρηση της σαπιλας στον χωρο της Εκκλησιας και οχι μονο. Αστους να σου κανουν...μηνυση, ετσι κι αλλιως θρασυδειλοι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω μια απορία:Γιατί εφόσον υποστηρίζετε κάτι δεν προβάλλετε τα επιχειρήματα σας;
    Τα μόνα σας επιχειρήματα είναι η ύβρεις και οι απειλές...
    Ευχαριστώ πάρα πολύ που με τα σχόλια αποδεικνύετε ακριβώς αυτό το ότι δηλαδή δεν έχετε επιχειρήματα και τεκμηριωμένες απόψεις γιατί εάν είχατε και εσείς οι ανώνυμοι σχολιογράφοι και οι "θιγόμενοι" θα ΄επρεπε να είχαν στείλει ένα κείμενο κάτι ,να απαντήσουν σε αυτά....
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ...
    Εγώ βλέπετε αναρτώ και θα συνεχίσω να αναρτώ όλα τα σχόλια...
    Δεν σας φοβάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι. Πίσω από την ανωνυμία γράφεις ότι σου αρέσει και δημοσιεύεις επιλεκτικά ότι θες. Αν είχα έννομο συμφέρον θα πήγαινα εγώ στον εισαγγελέα για να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου. Έχεις και εσύ ένα μπλοκ και το παίζεις τέταρτη εξουσία. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Διάλογο κάνω μόνο με επώνυμους όχι με κρυμμένα πρόσωπα στην «φούστα». Σε παρακαλώ να την δημοσίευσης αυτή την διαμαρτυρία μου και να αρχίσεις τα μυξοκλάματα τα γυναικοτά να σε συμπονήσουν οι φίλοι σου για τον πόλεμο που σου κάνουν για την ομολογία σου ως κεκρυμένος μαθητής μετά την Ανάσταση. Δηλαδή ως δειλός.
    «Σας ασπάζομαι εν Κυρίω εγώ ο Τέρτιος, ο γράψας την επιστολήν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξακολουθείς να απειλείς .
      Η Απειλή ο Τραμπουκισμός και η Θρασυδειλία δεν είναι επιχείρημα.Αντίθετα φανερώνουΝ έλλειψη επιχειρημάτων...
      ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.(Έχω αναρτήσει και υβριστικά δεν φοβάμαι...)
      Αντίθετα το επιθυμώ γιατί κάθε γραπτό σχόλιο φανερώνει τον χαρακτήρα του γράφοντα...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου. Να ξέρεις ότι και να γράψεις ,όπως και να το γράψεις και εσύ και άλλοι θα δημοσιεύεται. ...Δεν κρύβομαι απο κανέναν ....Δεν έχω κάτι να απολογηθώ σε κάποιον η απολογία μου θα γίνει ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ..
      Αλήθεια και εσύ της ΖΩΗΣ είσαι ή του ΣΩΤΗΡΑ;Το ξέρουν οι Φαρισαίοι της οργάνωσης σου;

      Το πρώτο μέλημα του επαγγελματία φιλοσόφου είναι να πείσει τον εαυτό του και τον κόσμο ότι κερδίζει το μισθό του όχι ως απλός εργαζόμενος, σαν όλους τους άλλους, αλλά ως ευεργέτης της ανθρωπότητας έτσι και εσύ προσπαθείς να αποδείξεις ότι εισαι σωστός χριστιανός μέσω της δοκησισοφίας....για να αποδείξεις ότι απλά ΥΠΑΡΧΕΙΣ..
      .

      Διαγραφή
  9. ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αγαπητοί μου εν Χριστώ Αδελφοί συνΕλληνες.
    Σας κάνω γνωστό ότι από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 ένα νέο blog θα τεθεί σε κυκλοφορία στο Ιντερνέτ με τον τίτλο «ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».
    Σκοπός του η ενημέρωση επί παντός Ελληνορθοδόξου θέματος ως σύνοψη των κυκλοφορόντων θεμάτων σε άλλα Ιστολόγια.
    Ενίοτε θα ασκώ και κριτική.
    «Σας ασπάζομαι εν Κυρίω εγώ ο Τέρτιος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ μάλλον ,,,
      Εσείς οι οικουμενιστές πολύ τους απολογητές κάνετε..
      Τί είσαστε Οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.;
      Έλεος ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ

      Διαγραφή
  10. Εγώ βλέπεις αν και δεν βάζω διαφημίσεις την δικά σου την έβαλα...
    Μόνο να προσέχεις στο καινούργιο σου ιστολόγιο γιατί η Έργω εξύβριση είναι αυταπάγγελτο ποινικά αδίκημα ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασα το πρωί να σας πω ότι ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείσαι ξανά με ταπεινό μου ιστολόγιο και εμέναν...
    Μάλλον θα συνεχίσεις να ασχολείσαι πολύ καιρό ακόμα...
    Πέρα απο όμως από βρισιές δεν έχω δεί επιχειρήματα...
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?
    Αναμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...