Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΤΟ 2ο ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΤΟ 2ο ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ

________Γιορτάσαμε προχθές το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940, το μεγάλο "ΟΧΙ!" που είπε ο αείμνηστος Κυβερνήτης της Ελλάδος της εποχής εκείνης Ιωάννης Μεταξάς, εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού.
________Γιορτάσαμε όμως την λαμπρότερη εθνική επέτειεο των νεωτέρων χρόνων ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!   Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμετάσχη σε συνεδριακή εκδήλωση του Αραβικού κόσμου, με την ονομασία "Αραβική Άνοιξη" που έλαβε χώρα στην Κύπρο! Θεωρούμε τη στάση του κ. Πρωθυπουργού σαν περιφρόνηση πρός τους 'Ηρωες της εποποιΐας του 1940. Πρός τους επιζώντες ¨Ηρωες και πρός τούς νεκρούς, που έπεσαν στα πεδία των μαχών. Το σημειώνουμε και το στιγματίζουμε! 
________Προχθές λοιπόν συνέβη κάτι το συγκλονιστικό! Ο Ελληνικός Λαός, ο πάντοτε ευκολόπιστος καί χιλιοπροδομένος, είχε την ευκαιρία να βροντοφωντάξει ένα νέο ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! 
ΟΧΙ, στη νέα Γερμανική κατοχή!
ΟΧΙ, στην υποτέλεια!
ΟΧΙ, στην έσχατη φτώχεια, στην οποία οδηγείται η Χώρα μας!
ΟΧΙ, στήν "σωστική" εποπτεία των Ξένων Επιτηρητών μας οι οποίοι ήλθαν και άρχισαν ήδη να εγκαθίστανται στα Υπουργεία!
ΟΧΙ! στο ξεπούλημα της Ελληνικής Γης, που είναι ποτισμένη με το αίμα αγίων και ηρώων, ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ΗΡΩΩΝ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! 
ΟΧΙ!, στο ξεπούλημα των χρυσαφικών και των τιμαλφών της Πατρίδος μας!
Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει!
ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ
  1. "Απώλεια εθνικής κυριαρχίας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ...Η Δημοκρατία στήνεται στο απόσπασμα", γράφει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τ. 105-20/10/2011) 
  2. "Ξεπούλημα των πάντων, πλήν του Παρθενώνα", έγραψε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ( 29.09.2011),
  3. "Κυβέρνηση Βερολίνου", με ουσιαστικούς Υπουργούς τους Επιτρόπου, έγραψε ΤΟ ΠΑΡΟΝ (30.10.2011)
  4.  "Ιδού η Χώρα σας, κυρία Μέρκελ...", αντιγράφουμε και πάλι απο το πρωτοσέλιδο της ίδιας εφημερίδος.
  5. "Έρχονατι 80-100 μόνιμοι ελεγκτές", ΄΄εγραψε ΤΟ ΒΗΜΑ ( 30.10.2011).
  6. "Το ηττηθέν Γ' Ραϊχ παίρνει τη ρεβάνς διά του Δ' Ράϊχ", διαβάσαμε σε άρθρο του κ. Κωνστ. Νικολάου, ΤΟ ΠΑΡΟΝ  (30.10.2011).
  7. "Η Χώρα και η Δημοκρατία στον "γύψο", διαβάσαμε επίσης σε άρθρο του κ. Μενέλαου Γκίβαλου (ενθ ανωτ.) 
  8. "Φαινόμενα διάλυσης.Τριγμοι σε θεσμούς, οικονομία, κυβέρνηση", έγραψε και ΤΟ ΒΗΜΑ (30.10.2011) 
_________Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω δημοσιευμάτων είναι ένα καί μοναδικό:

ΟΧΙ, στη νέα Γερμανική κατοχή!

_________Οι διαμαρτυρόμενοι προχθές διεμαρτύροντο κατά της πολιτικής Εξουσίας! Ήσαν οι ίδιοι εκείνοι "αγανακτισμένοι" Έλληνες, οι οποίοι προ μηνός κατέκλυζαν την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα! Ήσαν ΟΛΟΙ οι "μή βολεμμένοι" Έλληνες, οι οποίοι από τη μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη συγκροτούν τήν παράταξη των απογοητευμένων από τό πολιτικό Σύστημα. Οι οποίοι καί συνεχίζουν να απογοητεύωνται! Είναι όσοι έχασαν τη δουλειά τους, όσοι νοιώθουν εξαντλημένοι από τήν αβάστακτη φορολογία, όσοι πηγαίνουν πια στα συσσίτια της Εκκλησίας ή των Δήμων για ένα πιάτο φαγητό, όσοι ψάχνουν τώρα στα σκουπίδια για να βρούν κάτι φαγώσιμο, είναι όσοι  χάνουν το σπίτι τους, επειδή - άνεργοι πια- δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές υποχρεώσεις των, είναι όσοι σπεύδουν στα ενεχυροδανειστήρια για να πωλήσουν τά τιμαλφή τους, γενικώς είναι αυτοί οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Όλοι αυτοί είναι και γαλάζιοι και πράσινοι και κόκκινοι! Προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Ενωμένοι πια όλοι μαζί, χωρίς πολιτικά χρώματα και ιδεολογίες, καθώς ανήκουν από τήν άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά,  δίδουν την υστάτη μάχη, πρίν αναλάβουν άλλου είδους επαναστατική δράση! "Έβαλαν λουκέτο 1.100 βενζινάδικα" διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ (16.10.2011). "Αδειάζουν ιδιωτικοί οίκοι ευγηρίας λόγω κρίσης¨, διαβάσαμε στο ΒΗΜΑ (15.10.2011).
__________Αυτή τήν απλή αλήθεια φαίνεται πως δεν κατώρθωσαν ή δέν θέλησαν να την συλλάβουν οι άνθρωποι της Εξουσίας! Απέδωσαν τίς εκδηλώσεις της γενικής κατακραυγής σε οπαδούς, που θέλουν να καταργήσουν τις εθνικές παρελάσεις. Κατηγόρησαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού! Είπαν επίσης για κάποιες μειοψηφίες, για ακραία στοιχεία καί άλλα φαιδρά και ασυνάρτητα πράγματα! Από τήν άλλη υπερετόνισαν την ασεβή συμπεριφορά πρός τόν Πρόεδρον της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια! Και βεβαίως ήταν άδικη η επίθεση στον κ. Παπούλια! Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέπει τήν αγωνία του Ελληνικού Λαού καί να επικυρώνει τις αντισυνταγματικές Αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων. Η εισβολή της "Τρόϊκας" στην Ελλάδα με αποφασιστικές κυβερνητικές αρμοδιότητες, κατά το άρθρο 120 & 3 του Συντάγματος, θεωρείται "Σφετερισμός Εξουσίας". Το περίφημο "Μνημόνιο" δέν έτυχε της εγκρίσεως από 180 Μέλη της Βουλής! Ολα αυτά βαρύνουν τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δεν είναι Προδότης, αδρανής όμως είναι και παραείναι! Ο κ. Χορστ Ράϊχενμπαχ δεν μπορεί να είναι ο άτυπός μεν, πλήν όμως ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδος!
___________Ο προσφάτως εκδημήσας πολιτικός καί τέως Υπουργός Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης μας έστειλε μήνυμα από τόν τάφο του: "Σαλπάρω σήμερα για τον άλλο κόσμο. Αυτό που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω  εγώ ανάμεσά τους; Νά' στε όλοι καλά" (Το Παρόν, 16.10.2011). Ας τα ακούσει λοιπόν και ο Εξοχώτατος Κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
__________Ας ξαναγυρίσουμε τώρα στίς διαμαρτυρίες της 28ης Οκτωβρίου 2011. Η αντίδραση του Ελληνικού Λαού στις 28 Οκτωβρίου 2011 ήταν ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Αυτή τήν απλή αλήθεια φαίνεται πως δεν κατώρθωσαν ή δέν θέλησαν να την συλλάβουν οι άνθρωποι της Εξουσίας! Είδαν τό δένδρο καί έχασαν τό δάσος! Με πρόσχημα την προσβολή πρός τόν Ανώτατο Άρχοντα του Πολιτεύματος πρσπάθησαν να στρεβλώσουν τά γεγονότα και να μεταθέσουν τό κέντρο του βάρους από τό πρόβλημα. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙ ΠΙΑ ΥΠΟ ΞΕΝΙΚΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ! 
Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ο Ελληνικός Λαός. Γι αυτό καί βροντοφώναξε το μεγάλο ΔΕΥΤΕΡΟ "ΟΧΙ"! Το "ΟΧΙ" της 28ης Οκτωβρίου2011! 
_________Περίμενα κάποιος εκ των εκκλησιαστικών Ταγών να σταθή με το μέρος των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Επειδή όμως επικρατεί άκρα του τάφου σιγή  η ελαχιστότης μου απεφάσισε να λάβει μια θέση. Να υπογραμμίσει καί να μεταφράσει τήν κραυγή των Ελλήνων, που είναι όχι μόνον κραυγή πόνου και ανησυχίας για το αύριο, αλλά και κραυγή απογνώσεως! "Η Ελληνική Κοινωνία στα πρόθυρα της έκρηξης", έγραψε η εφημερίδα 'Η ΑΞΙΑ" (16.10.2011)
Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Εξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ, καί
Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών καί πάσης Ελλάδος, Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί μου,                                                   της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και της Δωδεκαννήσου,          Ταπεινά παρακαλώ, δώστε μεγάλη προσοχή στό προχθεσινό ξέσπασμα του Ελληνικού Λαού! Μελετήστε το βαθειά με τους Συμβούλους και τους Συνεργάτες Σας! Και δώστε ένα Μήνυμα  στο Λαό μας, ότι "ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ"! Αλλοιώς η συνέχεια προμηνύεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!
Θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και για την ΕΛΛΑΔΑ και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ! 
____________Τώρα πιά μας "κράζουν" και οι ξένοι! Χαρακτηρίζει τον κ Πρωθυπουργό ως "ιπτάμενο Δικτάτορα" Δήτε το παρακάτω Video. Το Video επικαλείται τις καταγγελίες του Βουλευτού κ. Πάνου Καμμένου και τις σχολιάζει.  Δεν αποδεχόμεθα τους βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού μας. Αλλά όταν τέτοια βαρειά λόγια λέγωνται μέσα στη Βουλή, δεν μπορείς να τα απορρίψεις ασυζητητί.

Με αίσθημα εθνικής ευθύνης
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 31η Οκτωβρίου 2011


Παρουσιφωνημένο τό κείμενο των υποτίτλων του παραπάνω Video από το οποίο έχουμε  αφαιρέσει υβριτικές\εκφράσεις για τον Πρωθυπουργό. Θα επαναλάβουμε κι εδώ, ότι ούτε αποδεχόμαστε, ούτε προσυπογράφουμε τα λεγόμενα. Απλώς τα παρουσιάζουμε για να διαπισ΄τωσει ο Έλληνας το γεγονός, ότι τώρα πια μας "κράζουν" και οι ξένοι.
 

MAX KAISER  

 

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...


 Δημοσιογράφος:  Είμαστε υπό την κατοχή των τραπεζών, από την δομή του πολιτικού και οικονομικού συστήματος .  Κατηγορίες για εσχάτη προδοσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο:  Ο κύριος Καμμένος ισχυρίσθηκε ότι ο Πρωθυπουργός  Γεώργιος Παπανδρέου είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία και ότι μέλη του στενού κύκλου του πρωθυπουργού είναι πίσω από την πώληση CDS (ασφαλίστρων κινδύνου χρεωκοπίας) αξίας 1,3 δις ευρώ!  Περίπου τον Δεκέμβριο του 2009, δηλαδή λίγο μετά την εκλογή του Παπανδρέου, οπότε αυτά τα CDS αξίας 1,3 δις ευρώ τώρα αξίζουν 27 δις ευρώ! Αυτά θα έφταναν να πληρώσει η Ελλάδα πολλά από τα χρέη της ή έστω να καλύψει τις δανειακές τις υποχρεώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να προσφύγει στο ΔΝΤ.  Αλλά, όχι!!!
Προφανώς ο Γιώργος Παπανδρέου, πούλησε 1,3 δις των CDS τα οποία το ΤΤ (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) είχε αγοράσει του προηγούμενους μήνες.  Τα πούλησε σε μια ομάδα φίλων για 40 εκατ. δολλάρια κέρδος!  Τώρα αυτοί η ομάδα ολιγαρχικών κάθονται πάνω σε 27 δις δολλάρια που ο Γιώργος Παπανδρέου τους έδωσε!

Μax Kaiser:  Πολύ σωστά.  Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση τυραννίας και προδοσίας.  Γι’ αυτό λέμε σ’ αυτήν την εκπομπή ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος στην Ελλάδα…  Δεν ξέρω πως θα γίνει… Πηγαίνοντας στο κοινοβούλιο ή όπου αλλού βρίσκεται ......και τον τραβάς έξω και τον ξεφορτώνεσαι.  Είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία.  ΈΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ… Τι θα κάνετε γι’ αυτό;  Θα συνεχίσετε να πίνετε ούζο όπως κάνετε πάντα;  Αλλά ξέχασα είστε και σεις κομμάτι αυτής της Ντίζνεϊλαντ. Το ξέχασα!

Δημοσιογράφος:  Λοιπόν, πούλησε τα CDS στους επενδυτές τον Δεκέμβριο 2009.  Την ίδια στιγμή που πήγαινε στο ΔΝΤ και τους έλεγε ότι χρειάζονται 110 δις δάνειο. Πούλησε σ’ αυτούς τους ανθρώπους την ίδια στιγμή που γνώριζε ότι η Ελλάδα ήταν έτοιμη να χρεοκοπήσει και ότι αυτά τα CDS θ’ άξιζαν αυτόματα πολύ περισσότερα χρήματα.  Και την ίδια στιγμή δήλωνε στον Τύπο ότι υπάρχουν κερδοσκόποι που σορτάρουν χρήμα και αυτό είναι πολύ κακό.  Και την ίδια στιγμή η Τράπεζα της Ελλάδας, περιέργως, αποφάσισε να αλλάξει το νομικό καθεστώτος όταν σορτάρουν κυβερνητικά ομόλογα από 3 μέρες σε 10 ημέρες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειώσει τις απώλειες αυτών που σορτάρανε γυμνά CDS και έτσι να μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρονικό διάστημα να τζογάρουν ενάντια στο χρέος μειώνοντας την αξία των Ελληνικών ομολόγων, διασφαλίζοντας έτσι τυχών απώλειες ενώ ταυτόχρονα θα εκτόξευαν τις τιμές των CDS.

Μax Kaiser: Ο Παπανδρέου ήταν μπλεγμένος σε 3 υποθέσεις κατά την διάρκεια αυτής της οικονομικής τρομοκρατίας που τώρα οδηγεί στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος.

Δημοσιογράφος:  Μιλάμε για οικονομικό πόλεμο που θα έκανε και τον στρατηγό Πάτον χαρούμενο…  θα ήταν εντυπωσιασμένος από αυτόν.  Κάλυψαν όλες τις πλευρές και κάποιος που γνώριζε έβγαλε 25 δις δολάρια.

Max Kaiser: Η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη. Το ΔΝΤ είναι χρεοκοπημένο, ο Παπανδρέου είναι χρεοκοπημένος.  .........

Δημοσιογράφος:  Είναι 27 δις και ο λαός της Ελλάδος πρέπει να απαιτήσει αυτά τα χρήματα πίσω.  Εδώ τα θύματα του απατεώνα Berny Merdoff μπόρεσαν και αποζημιώθηκαν παίρνοντας τα χρήματά τους πίσω…  Γιατί λοιπόν να μην κάνει το ίδιο και ο Ελληνικός λαός;  Να πει, δώστε μας πίσω αυτά τα 27 δις δολάρια, είναι δικά μας. Πουλήθηκαν σε εσάς με απατεωνίστικο τρόπο.

Max Kaiser: Τους χρωστάνε 27 δις δολάρια και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ξέρει που είναι τα χρήματα..  ........
Είναι άλλος ένας απ’ αυτούς τους «Flight by night»  Ιπτάμενους δικτάτορες… έρχεται διαλύει, ..........
ΑΛΛΟ ΕΝΑ VIDEO





undefined
Ο Γέροντας Παΐσιος είχε ερωτηθεί πολλές φορές για το θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

«Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ. Λίγα όμως είναι τα ψωμιά της». «Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί..
Η ΕΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει με έναν αργαλειό, που αφομοιώνει τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα».
«Τα χρόνια μας είναι δύσκολα και θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στη διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή μπορεί να τα βγάλει κανείς πέρα. Αυτά τα δύσκολα χρόνια είμαι μία ευλογία, γιατί μας αναγκάζουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Ο πόλεμος δεν είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...