Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Τα έργα στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου συνεχίζονται... (φωτο)



Χάριτι Θεού, τη ευλογία του Αγίου Αντωνίου και τη ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, ο Ιερός Ναός στα Κρύα Ιτεών συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η προσφορά προέρχεται από έναν ευλαβή συμπολίτη μας ο οποίος ανέλαβε με δική του δαπάνη τηνκεράμωση της σκεπής του Ναού του Αγίου Αντωνίου. 
Επιθυμία του δωρητού είναι η διατήρηση της ανωνυμίας του, την οποία σεβόμαστε και τηρούμε. 
Γνωρίζουμε ότι το έργο είναι ιδιαιτέρως δαπανηρό και θα βοηθήσει σημαντικά στην ολοκλήρωση του Ιερού Ναού.
Εκφράζουμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας τις θερμές ευχαριστίες μας και παρακαλούμε τον Άγιον Θεόν να χαρίζει στον ίδιο το δωρητή, αλλά και στην οικογένειά του υγεία και κάθε ευλογία.
Ευχαριστούμε δε και όλους όσους μέχρι τώρα στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού εκ του περισσεύματος της αγάπης τους είτε με συνδρομές και δωρεές, είτε ανταποκρινόμενοι στους μηνιαίους εράνους μας.


Εκ μέρους
του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου & της Ερανικής Επιτροπής

π. Ιωάννης Δημητρόπουλος








  








Για όποιον θέλει να ενισχύσει ή να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο(προσφορά οποιασδήποτε εργασίας ή προσφορά υλικών) στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση του μοναδικού Ναού του Αγίου Αντωνίου στην πόλη των Πατρών μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας κατά τους παρακάτω τρόπους:
 
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Grecce

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ioannisdim@hotmail.gr

Τηλέφωνα
2610340902 και 6936581661

Μπορεί επίσης να καταθέτει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο Ναός μας, ενημερώνοντάς μας πάντα, για να λάβει και την ανάλογη απόδειξη.
Εθνική Τράπεζα

226/296222-53

ΙΒΑΝ GR0501102260000022629622253



Πως θα βρείτε το Ναό:


1. Κατευθυνόμενοι προς Πάτρα από την περιμετρική οδό, εισέρχεστε από την είσοδο του Γλαύκου και κατευθύνεστε προς την παραλία από τον παράλληλο δρόμο του ποταμού Γλαύκου. 100 Μέτρα πριν βγείτε στον τελευταίο δρόμο (Ακτή Δυμαίων), στρίβετε δεξιά, στην οδό Ουρανού και αντικρίζετε το Ναό μας.

2. Από την Ακτή Δυμαίων, κοντά στο ύψος του νέου λιμανιού και στο ρεύμα προς Πάτρα, στρίβετεστην οδό Δημοκλέους όπου ακριβώς βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Nissan. Προχωρείτε όλο το δρόμο που οδηγεί στην οδό Αντιοχείας και στρίβετε δεξιά. Στα 70 μέτρα συναντάτε την οδό Ύλου την οποία ανεβαίνοντας, θα αντικρίσετε αμέσως το Ναό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...