Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Α Π Ο Σ Τ Α Σ Ι Α ΚΑΙ ΜΕ Τ Α Ν Ο Ι ΑΗ πραγματική αιτία της ποικιλόμορφης κρίσης - που μαστίζει την Πατρίδα μας - είναι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ μας. Περιφρονήσαμε το Θεό και τις σωτήριες εντολές Του και ακολουθήσαμε αλλότριους δρόμους που μας οδήγησαν σε καλοστημένες παγίδες. 

 
Αποστραφήκαμε την Μητέρα μας ΕΚΚΛΗΣΙΑ και μείναμε πνευματικά άστεγοι και ανασφάλιστοι. Ο Θεός δεν μας ξέχασε. Συνεχίζει να μας αγαπά. Μας αναζητά, αλλά εμείς σαν τα κατσίκια τρέχουμε μακρυά Του, για να μην μας φτάσει το έλεός Του. Γίναμε πνευματικά τυφλοί και κουφοί. Δεν ακούμε το θείο λόγο Του. Μας ενοχλεί ακόμη και ο ήχος της καμπάνας. Δεν βλέπουμε μπροστά μας τον φωτεινό δρόμο που χάραξε ο Χριστός, ο Πλάστης και Δημιουργός μας, γιατί αγαπήσαμε το σκοτάδι.... Και τώρα αγωνιούμε για την αυριανή ημέρα που θα... ξημερώσει! Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι η πραγματική ΜΕΤΆΝΟΙΑ. Αυτό είναι το φάρμακο. Αν υπακούσουμε στο θέλημα του Θεού, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτε. Ό,τι κι αν επιτρέψει ο Κύριος θα το δεχθούμε με χαρά, διότι Εκείνος γνωρίζει πως θα μας σώσει.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Χωρίς το Χριστό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.
Αυτό ας μην το ξεχνάμε.

Ο ΘΕΟΣ, ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ,
όπως αγαπά και όλους τους άλλους συνανθρώπους μας
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ.
ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!
"Κύριε Ιησού Χριστέ, δώσε μας μετάνοια και ελέησέ μας".


Σταύρος Παπαγεωργίου

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά