Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Ασφάλεια αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς για να τον συλλάβει

Η Ασφάλεια αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς για να τον συλλάβει Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του μετά τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας

Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του μετά τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας


Τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναζητά η Ασφάλεια για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Athens Pride. Η μήνυση κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του Σεραφείμ την Παρασκευή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, περί ομοφυλοφιλίας.
Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή "Αποκαλυπτικά".
Σύμφωνα με τον κύριο Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.
Στο «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» ο Μητροπολίτης Πειραιά ήταν καλεσμένος για να μιλήσει σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης «θεματικής εβδομάδας».

1 σχόλιο: