Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2012

Βίντεο: Πώς προδίδει η κυβέρνηση την Ελλάδα



Με αντίσταση λέμε «όχι» στο Μνημόνιο - Κερκόπορτα

Βίντεο: Πώς προδίδει η κυβέρνηση την Ελλάδα
Εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει η συζήτηση για την ψήφιση σχεδίων συμβάσεων και Μνημονίου για τη μείωση του δημόσιου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας.
Όσοι τάσσονται υπέρ του Νέου Μνημονίου είναι πλέον προφανές ότι προσπαθούν να εξαπατήσουν και να προδώσουν το λαό.
Τα κείμενα που θέλει η προδοτική κυβέρνηση να υπερψηφίσει πραξικοπηματικά, με μιαπαρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας, χωρίς εντολή και νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό, δεν σώζουν τη χώρα από τη χρεωκοπία. Δεν τη διατηρούν στην Ευρώπη, όπως ισχυρίζονται οι ανίκανοι υποτακτικοί του ιμπεριαλιστικού κατεστημένου που κυβερνούν. Τα ξέρει καλά ο αρεστός τωφν τραπεζιτών κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Γίνεται προφανές ότι κάποιοι συγκεκριμένα κέντρα οργανώνουν τη χρεωκοπία της Ελλάδας αφού εξασφαλίσουν τους πιστωτές πάση θυσία και με «νομότυπο» τρόπο. Έτσι εξυφαίνεται η συνωμοσία για την αποβολή της Ελλάδας από την Ένωση και την τελική της διάλυση, προς όφελος εξωευρωπαϊκών κέντρων του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.
Παρακολουθήστε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί. Διαρκεί 15 λεπτά και σκιαγραφεί το σχέδιο εναντίον της Ελλάδας και του λαού.
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε, να κινητοποιηθούμε με όλα τα μέσα στη διάθεσή μας.
Μην αφήσουμε αυτήν την επαίσχυντη κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έγκλημα.
Να σώσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.
Τώρα, όχι αύριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...