Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

O TZOYMAΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

πηγή


mitra


Η Αθήνα, η Ελλάδα ολόκληρη, συγκλονίζεται από χθές το πρωί, από την αποκάλυψη ότι ένας ιερωμένος- ο οποίος λειτουργεί, χρόνια τώρα,ως προμετωπίδα του προισταμένου Μητροπολίτη του- διατηρεί έναν υπέρογκο λογαριασμό καταθέσεων τον οποίο ελέγχει το ΣΔΟΕ!
Ο λογαριασμός αυτός, είναι η αιχμή του δόρατος, δεδομένου ότι οι πληροφορίες μας λένε οτι υπάρχουν κι άλλα χρήματα- πολύ περισσότερα- στο εξωτερικό!
Η Εκκλησία μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος! Ενδεχομένως να κινούνται οι διεργασίες μυστικώ τω τρόπω και αύριο να υπάρξει ανακοινωθέν!
Η λύση είναι μία: η παραίτηση του Μητροπολίτη εδώ και τώρα!
Αν αγαπά την Εκκλησία όπως διατείνεται , στην οποία οφείλει τα πάντα, να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα πριν είναι πολύ αργά! Η περίπτωσή του είναι τραγική ! Ακόμη και η υπόθεση του πρώην Αττικής, που καθαιρέθηκε για μερικές ψωροχιλιάδες, ωχριά μπροστά του!

Ο Μητροπολίτης είναι ένας από τους 11 Μητροπολίτες, του Λεκανοπέδιο (12 με τον Αρχιεπίσκοπο)!
Αν εντός των επομένων ωρών δεν υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση, από την πλευρά του Μητροπολίτη, ή έστω από τη ΔΙΣ, θα αποκαλύψουμε εμείς την πλήρη ταυτότητά του!
Και τότε γαία πυρί μιχθήτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...