Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Στα χέρια του Θεού και των Χριστιανών Ορθοδόξων η αντίσταση κατά της Νέας Κατοχής και η προστασία της Ορθοδοξίας !

Στα χέρια του Θεού και των Χριστιανών Ορθοδόξων η αντίσταση κατά της Νέας Κατοχής και η προστασία της Ορθοδοξίας !


Έλληνες, η νέα “Φραγκοκρατία” στην Ελλάδα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς και με μια απίστευτη επίδειξη “δύναμης” από τις ντόπιες “κατοχικές δυνάμεις”, οι οποίες διέταξαν  τη ρίψη τόνων  χημικών εις βάρος δεκάδων χιλιάδων απλών ανθρώπων, νέων, οικογενειαρχών ή ηλικιωμένων.
Έλληνες, στα χέρια μας βρίσκεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η προστασία της Ελλάδας από οποιοδήποτε ξεπούλημα. Τα νέα μέτρα διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, καταστρέφουν τις Οικογένειες και τα παιδιά τους ( ειδικά όσες έχουν πολλά παιδιά, από 3 και πάνω ), με τη βοήθεια των προπαγανδιστικών μηχανισμών που διαθέτουν μέσα από τις πολύχρονες διαπλεκόμενες σχέσεις αλληλοϋποστήριξης, με τη βοήθεια “εγκάθετων” σε καίριες δημόσιες θέσεις.
Έλληνες, εδώ και χρόνια έγινε και γίνεται προσπάθεια να διαλυθεί η σχέση μας με τις παραδοσιακές αξίες και με την Ορθόδοξη Εκκλησία, μέσω κύκλων “νεοεποχίτικης” προέλευσης που λυμαίνονται καίριες θέσεις στο κρατικό μηχανισμό, στη δημοσιογραφία ( έντυπη και ηλεκτρονική ), σε σχολεία, σε Πανεπιστήμια και σε άλλους κρατικοδίαιτους μηχανισμούς ( πχ ΜΚΟ, οργανώσεις προστασίας “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” ) κλπ.
Καθημερινός βομβαρδισμός του ψεύτικου, απατηλού κόσμου των ριάλιτυ σόου, των celebrities, του κατινίστικου κουτσομπολιού, του εύκολου πλουτισμού, της μαζικής απρόσωπης διασκέδασης σε νυχτερινά κέντρα, αύξηση του νεανικού πληθυσμού που γίνονταν θύμα των ναρκωτικών και του αλκοολισμού, προσπάθεια στρατολόγησης νέων σε πολιτικά κόμματα ή σε ομάδες χούλιγκανς με την θεοποίηση αθλητικών ομάδων, προβολή διάφορων ψευτομεσσιών για να ξεφύγουν από τη βαριεμάρα και τη ρουτίνα ( πχ εισβολή ανατολίτικων – ινδουιστικών ή βουδιστικών ψευτομεθόδων χαλάρωσης και διαλογισμού με την αποθέωση διαφόρων γκουρού που πλούτιζαν σε βάρος των άδειων εσωτερικά επώνυμων ανθρώπων της show bizz, σε Ελλάδα και εξωτερικό ) !
Ταυτόχρονα, τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα της Ελληνικής κοινωνίας συνοδεύτηκαν από μια μαζική εισβολή φονταμενταλιστικών αμερικάνικων αιρέσεων και σεκτών και παραθρησκειών, ενώ έγινε προσπάθεια μέσω νεοεποχίτικων κινημάτων αθεΐας και νεοπαγανισμού να πληγεί ο δεσμός των Ελλήνων με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, να πάψει ο Νεοέλληνας να δέχεται την ευλογία των Μυστηρίων της Εκκλησίας, να μην εκκλησιάζεται, να μην αγιάζεται από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρουμε τα εξής από τη σημερινή ειδησεογραφία :
1)  Η αίρεση των μαρτύρων Ιεχωβά, μετά τις τόσες διαψεύσεις των “προφητειών” της για το τέλος του κόσμου, μετά τις τόσες αλλαγές διδασκαλίας  ( όπως για τη γενιά του 1914 και τους  “αγίους” της που αυξάνονται, αντί να μειώνονται ), μεθοδεύει πρωτοφανείς και ΑΝΗΘΙΚΕΣ μεθόδους για να εισχωρήσει στα σπίτια των Ορθοδόξων Χριστιανών, αφού έχουν αποτύχει όλες οι άλλες μέθοδοι ( πχ φυλλάδια και γράμματα με κινητά τηλέφωνα στα σπίτια ή στα γραμματοκιβώτια μας ).
Σύμφωνα με καταγγελία της Μητρόπολης Χίου, οι μάρτυρες του Ιεχωβά προτρέπονται από την εταιρία να παραδίδουν μαθήματα της ειδικότητάς τους ( αν είναι πτυχιούχοι κάποιας σχολής ή αν ξέρουν κάποια ξένη γλώσσα ) για να εισέρχονται στα σπίτια ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών και,  αντί για βοήθεια  σχολικών μαθημάτων ή ξένων γλωσσών, να τους κάνουν μύηση στα περιοδικά ή στα βιβλία της Σκοπιάς !
Συνήθως, οι μάρτυρες του Ιεχωβά πλασάρουν σαν  ” επιστημονικό περιοδικό” το “Ξύπνα” σε μαθητές και δασκάλους και καθηγητές τους ( ! ) , ενώ διαθέτουν στους ανενημέρωτους ανθρώπους την έκδοση της Σκοπιάς που προορίζεται για τους αμύητους, τα υποψήφια θύματα της Σκοπιάς που προορίζονται να γίνουν οι νέοι ισόβιοι, αμισθί, πλασέ της ( κυκλοφορεί και Σκοπιά μόνο για τα μέλη της αμερικάνικης εκδοτικής εταιρίας Σκοπιά ) !
Αυτές τις ενέργειες είναι ΑΝΗΘΙΚΕΣ, για έναν ακόμα λόγο. Οι ίδιοι οι μάρτυρες του Ιεχωβά κάνουν δήλωση για τα παιδιά τους ώστε να μη διδάσκονται το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, ένα μάθημα που δεν έχει κατηχητικό χαρακτήρα, έτσι και αλλιώς. Αλλά οι ίδιοι, με ύπουλο, ανήθικο, αντιχριστιανικό τρόπο, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους Ορθόδοξους γονείς και τα παιδιά τους, κάνοντας τους “κατήχηση” , ενώ πληρώνονται για άλλο σκοπό ! Το ίδιο κάνουν ( έμμεσα και όχι φανερά ), αν έχουν θέση δασκάλου ή καθηγητή σε δημόσια σχολεία ή ιδιωτικά ή φροντιστήρια , ενώ εκμεταλλεύονται και τη θέση τους σε δημόσιες υπηρεσίες, για να αποκτούν σχέσεις “εμπιστοσύνης”  με τους ανυποψίαστους Ορθοδόξους Χριστιανούς ( και ανενημέρωτους ), για να εισβάλλουν ( όταν είναι εκτός υπηρεσίας ) στα σπίτια τους για να τους κάνουν “γραφική μελέτη” ή να τους προκαλέσουν το μίσος για την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις διδασκαλίες της ή τους ιερείς !
Γιατί κάνουν στις άλλες Οικογένειες, αυτό που δεν θέλουν να “παθαίνουν” τα δικά τους παιδιά στο σχολείο ; Για όλες αυτές τις αντιχριστιανικές, ύπουλες, ανήθικες, υποκριτικές, απατηλές συμπεριφορές ( όσοι μάρτυρες του Ιεχωβά τις χρησιμοποιούν )   θα δώσουν – κάποτε – λόγο απέναντι στο Θεό. Τα παιδιά μας δεν είναι αντικείμενα κατήχησης και εξαπάτησης εκ μέρους αιρέσεων ψευτοπροφητών. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ; Η Πολιτεία ; Η επίσημη Εκκλησία ;
2) Σύμφωνα με άλλα σημερινά δημοσιεύματα στη περιοχή του  Βόλου ( δεν υπάρχουν στατιστικά για άλλες περιοχές ) έχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των νέων ζευγαριών που επιλέγουν τον πολιτικό “γάμο” από το Μυστήριο του Γάμου της Ορθόδοξης Εκκλησίας , λόγω οικονομικής κρίσης. Με απλά λόγια, τα νέα ζευγάρια , στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής, δεν επιλέγουν την ευλογία, τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και του αληθινού Θεού, αλλά κάνουν μια συμβολαιογραφική πράξη μπροστά σε ένα δήμαρχο ! Και η επίσημη Εκκλησία σιωπά απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, κλεισμένη μέσα στους τοίχους του Συνοδικού Μεγάρου, αδυνατώντας να καταλάβει τη ροή των γεγονότων, αδυνατώντας να επικοινωνήσει με μεγάλα στρώματα της Ελληνικής νεολαίας και να αφουγκραστεί τα ερωτήματά τους, τις ανησυχίες, τις επιλογές τους
3) Τα νέα μέτρα οδηγούν σε κατήφορο και αδιέξοδο όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά διαλύουν, τσακίζουν οικονομικά τις Ελληνικές Οικογένειες και ειδικά τις πολυμμελείς, εκείνες που έχουν 3 παιδιά και άνω, εκείνες , δηλαδή, τις Οικογένειες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των Ορθόδοξων Μητροπόλεων, ενοριών ! Σε κανένα από τα μέτρα του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ δεν υπάρχει κλιμάκωση ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων κάθε οικογένειας ή το καθεστώς της ( σημερινής ) ανεργίας , με αποτέλεσμα  να πλήττονται τα περισσότερα μέλη ( και η πλειοψηφία των ιερέων ) της Ελληνικής Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας, τα οποία δεν θα μπορούν ούτε κερί να ανάβουν, ούτε στο δίσκο να προσφέρουν, ούτε το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας να στηρίζουν, ούτε να προσφέρουν τον οβολό τους στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε 80 χώρες, ούτε στα Ορθόδοξα Πατριαρχεία !
Και αντί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας και της Κρήτης να ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΟΥΝ την ελληνική κυβέρνηση και τους Υπουργούς της για το ΠΛΗΓΜΑ στις οικογένειες – κύτταρα των Μητροπόλεων, ενοριών, μοναστηριών, Αγίου Όρους ( που άμεσα θα πλήξει και τα οικονομικά των Μητροπόλεων, ενοριών, Ιεραποστολών ) , γινόμαστε μάρτυρες μιας ΑΠΑΘΟΥΣ κατάστασης εκ μέρους της επίσημης Εκκλησίας, η οποία φαίνεται να μην έχει ενημερωθεί για τις συνέπειες των ΑΔΙΚΩΝ ( αφού δεν υπάρχει κλιμάκωση στα μέτρα ανάλογα με τα παιδιά, ούτε έκπτωση στις Τρίτεκνες, Πολύτεκνες και τις οικογένειες ανέργων αδελφών μας ), ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ για την Ελλάδα ( πλήγμα στο δημογραφικό ) και την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή μέτρων !
Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα κατά των παιδιών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα έπρεπε Ιεράρχες και ιερείς να έχουν ξεσηκωθεί για να προστατεύσουν τους ενορίτες τους, τα παιδιά των πολυμμελών οικογενειών, τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους. Θα έπρεπε να τονίσουν ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ότι αν δεν ληφθούν μέτρα προστασίας των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων, αν δεν προστατευθούν τα νέα παιδιά από την ανεργία ή τη μετανάστευση, αν δεν ληφθούν μέτρα πρόληψης και στήριξης των ανθρώπων που έχουν οικονομική ανάγκη,αν δεν προστατευθούν οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες και οι Υπερπολύτεκνες Οικογένειες, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ και  ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ. Γιατί, αν δεν το κάνει η επίσημη Εκκλησία, τότε θα το πράξουν, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, οι Ορθόδοξοι πιστοί που θα βλέπουν την Ελλάδα να σβήνει δημογραφικά και τις οικογένειες με τα παιδιά τους σε κατάσταση απελπισίας.
Τέλος, η επίσημη Εκκλησία έχει χρέος να καλύψει πνευματικά όσους από τα μέλη της ( Ιεράρχες, ιερείς, πιστούς και μοναχούς ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, την Κάρτα του Πολίτη ή όποια άλλη κάρτα θελήσουν να επιβάλλουν τα όργανα της Νέας Φραγκοκρατίας, της Νέας Κατοχής, άσχετα με τις όποιες διαβεβαιώσεις ανθρώπων που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους, αλλά οδήγησαν τη χώρα ( ακούσια ή εκούσια, αυτό θα το δείξει η ιστορία … ) στα χέρια του ΔΝΤ και υποθήκευσαν το μέλλον της Νέας Γενιάς για τα επόμενα 30 χρόνια.
Ἐλληνες, ακόμα και αν η επίσημη Εκκλησία συνεχίσει αυτή τη στάση ΣΙΩΠΗΣ έναντι της Νέας Φραγκοκρατίας και της απειλής των ΑΙΡΕΣΕΩΝ και των παραθρησκειών, εμείς καλούμαστε σε ΣΙΩΠΗΡΗ ( εσωτερική, προσευχητική ) ή ΔΥΝΑΜΙΚΗ ( ανάλογα με τον άνθρωπο ) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Ο ΘΕΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ( ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ) ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ… Καλούμαστε σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ και προσευχή και αδιάκοπη μετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας, γιατί η ΑΜΑΡΤΙΑ, η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, η ΑΘΕΙΑ,ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ και η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ κάθε είδους, οι ΑΙΡΕΣΕΙΣ και οι ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, μας οδήγησαν μακριά από τον Θεό, μακριά από τον εκκλησιασμό, μακριά από τα Μυστήρια της Εκκλησίας, μας οδήγησαν σε αυτό το πνευματικό και οικονομικό χάλι.
Εδώ και 30 χρόνια μαίνεται ο πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας ( εξωτερικά με το ατομικιστικό-ευδαιμονιστικό πνεύμα, τον πανσεξουαλισμό,  τις αιρέσεις, τις παραθρησκείες, την αθεϊα και εσωτερικά, με την αδιαφορία ή την σιωπή ορισμένων Ιεραρχών, ιερέων κλπ -θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι η πλειοψηφία … ). Σε μια εποχή, που το 1/3 ή το 1/2 των Ελλήνων βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, οι Ορθόδοξοι Πατριάρχες, Μητροπολίτες, ιερείς, πρέπει να ΑΠΕΧΟΥΝ από κοσμικές εκδηλώσεις ή την τέλεση Μυστηρίων σε “επώνυμους” που ζουν μέσα στη χλιδή και στην καλοπέραση !
Την ώρα που Πολύτεκνες Οικογένειες δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους, να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια, δεν μπορούν  να τα σπουδάσουν γιατί το Υπουργείο Παιδείας κατήργησε τις μεταγραφές εν μέσω οικονομικής κρίσης, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ Ορθόδοξοι Ιεράρχες να μετέχουν σε εκδηλώσεις ή τραπέζια μαζί με Υπουργούς ή με κοσμικούς !
Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, αφουγκραζόμενο την αγωνία των περισσοτέρων Ελλήνων, ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ( με πόνο ψυχής και μεγάλη θλίψη )για τις ορθόδοξες ιεραποστολές, μέχρις ότου τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, η Εκκλησία της Ελλάδας, της Κρήτης, της Κύπρου, οι Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων, το Άγιον Όρος, τα μοναστήρια  :
1) να σπάσουν τη σιωπή τους απέναντι στις αιρέσεις, παραθρησκείες , αθειστικό κίνημα και νεοπαγανισμό, που λυμαίνονται το  Ελληνικό έθνος και τους άλλους Ορθόδοξους λαούς, και να  προστατεύσουν την Αγία Γραφή και τους Πατέρες της Εκκλησίας  από την κακοποίησή τους  από τις διάφορες αιρέσεις, κυρίως μέσω διαδικτύου.
2) να σπάσουν τη σιωπή τους απέναντι στην Νέα Κατοχή του ελληνικού κράτους, που διαλύει τους Έλληνες, χωρίς-όμως να πληγούν εκείνοι που τα “έφαγαν” και χωρίς  να επιστραφούν  τα χρήματα που φαγώθηκαν από τη λεηλασία του Εθνικού πλούτου και του Δημοσίου Χρήματος τα προηγούμενα 30 χρόνια  και τα οποία βρίσκονται στο εξωτερικό, χωρίς να παραιτηθούν από το μισθό τους για 4 χρόνια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και οι βουλευτές και όσοι ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι ή λειτουργοί έχουν τεράστιες απολαβές για να δείξουν την ευαισθησία τους απέναντι στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό !
3) να σπάσουν τη σιωπή τους απέναντι στην Νεοεποχίτικη Φραγκοκρατία, η οποία καταδικάζει τα παιδιά των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, αλλά και όλους τους νέους σε ανεργία και μετανάστευση, και οδηγεί την Ελλάδα σε δημογραφική κατάρρευση.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΜΕΣΣΙΑ” …
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΣΤΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ( ΜΑΤΘ, 16:18 ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΟΥΝ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ…
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΝΑ ΜΗ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΗΜΩΝ ΓΑΡ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΞ ‘ΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΑΠΕΚΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ
( Φιλιππησίους, 3: 20 )
Ο ΔΕ ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ,  ΟΥΤΟΣ ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ ( Ματθ, 10:22 ).
ΟΥ ΓΑΡ ΕΧΟΜΕΝ ΩΔΕ ΜΕΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑΝ ΕΠIZHTOYMEN ( Εβρ, 13 :14 )
ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΥΜΩΝ ΠΟΛΥΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ (  Ματθ, 5 : 12 )
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ( Ιωαν, 6: 40-60 ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΕΣΗΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ( Ματθ, 18:18 ) από το πετραχήλι Ορθόδοξου ιερέα, ύστερα από ταπεινή εξομολόγηση.
Η ΕΛΠΙΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ, ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΜΟΥ Ο ΥΙΟΣ, ΣΚΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ, ΤΡΙΑΣ ΑΓΙΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ !
ΤΗΝ ΠΑΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ, ΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΤΙΘΗΜΙ, ΜΗΤΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΗΜΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...