Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2011

H Άννα Διαμαντοπούλου για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

Μεταφέρουμε απόσπασμα σημερινού (29/7/2011) άρθρου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗς:
.
Επιβεβαιώνει το υπουργείο Παιδείας τη δραστική μείωση των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Χθες, η υπουργός κ. Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, ανέφερε ότι το 2011 - 2012 θα είναι δύσκολη χρονιά στα σχολεία λόγω της μείωσης των διορισμών κάτω από 1.000 από 2.500 πέρυσι. Ο τελικός αριθμός αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά σύμφωνα με την υπουργό δεν θα απορροφηθούν όλοι οι επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008, ενώ θα γίνουν προσλήψεις κυρίως σε βασικές ειδικότητες... Επίσης, για την αντιμετώπιση των κενών που θα υπάρξουν, θα γίνουν λιγότερες αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις, ενώ θα γίνει ακριβέστατη καταγραφή των κενών ώστε να μην υπάρξουν πλασματικά κενά, όπως συνέβη κατά το παρελθόν, και προκύψουν πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί. Την ευθύνη για την καταγραφή των κενών έχουν οι διευθυντές εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...