Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2012

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ!


πηγή

Αποφυλακίζεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Οι εφέτες κάνουν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με όρους, που υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου ο κατηγορούμενος αρχιμανδρίτης και διατάσσουν την αποφυλάκιση του με την επιβολή περιοριστικών όρων. Βάσει του βουλεύματος, ο ηγούμενος Εφραίμ βγαίνει από τη φυλακή με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ του επιβάλλονται επιπλέον οι περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη Μονή και από τη χώρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μετά από 3 μήνες άδικου εγκλεισμού στις φυλακές, ο Γέροντας Εφραίμ επιστρέφει στο Μοναστήρι του, όπου θα συνεχίσει να είναι "φυλακισμένος" στον δρόμο που επέλεξε εδώ και χρόνια ως μοναχός!

Αλήθεια, θα μας πουν οι γραικύλοι χριστιανομάχοι τι ακριβώς...κατάλαβαν με την φυλάκιση ενός Ηγουμένου;

Μήπως...σταμάτησε η ασυδοσία των κλεφταράδων πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων στη χώρα;

Μήπως μπήκε κανείς πραγματικός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ φυλακή και δεν το μάθαμε;

Ή όλοι αυτοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας;;;

Ευχόμαστε στον π. Εφραίμ καλή δύναμη στην συνέχιση της δοκιμασίας του και συμμετέχουμε στην χαρά των μοναχών της Μονής Βατοπαιδίου, που θα ξαναβρούν τον πνευματικό τους πατέρα δίπλα τους!

Υ.Γ. Συστήνουμε μπόλικο όξος στα απολειφάδια της "αθείας" και "προόδου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...