Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

Συμβαίνει Μπροστά στα Μάτια μας-ΒίντεοΣήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την αποκάλυψη η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και παρ΄όλα αυτά εμείς δεν την καταλαβαίνουμε. Δυστυχώς αυτό δείχνει ότι τα μάτια της ψυχής μας είναι τυφλά.

Λίγα λόγια για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:
  1. 1. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ. ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ, 7 ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ- 7 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ- 7 ΦΙΑΛΕΣ. ΣΤΗΝ 6Η ΦΙΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΣΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Η αποκάλυψη έχει έναν συμβολισμό δηλαδή:

6 σφραγίδες (πληγές) και επέμβαση του ΘΕΟΥ για να ειρήνευσει ο κόσμος.

6 σάλπιγγες (πληγές) και πάλι επέμβαση του θεού (πιο εμφανή) για ειρήνη στον κόσμο

6 φιάλες (πληγές) εμφάνιση του αντιχρίστου και επέμβαση του ΘΕΟΥ με την 2α ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6 (ΠΛΗΓΗ) ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ 6 ΠΛΗΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 6 6 6 ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

2. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΟΡΗ ΕΠΤΑ ΕΙΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΟΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΠΟΛΙΣ ΡΩΜΗ.

Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΩΜΗ

3.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΧΡΟΝΟΣ (ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ). ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.
Περισσότερες πληροφορίες για τις πληγές ως γεγονότα στον πάρακάτω σύνδεσμο:
- Θα ήθελα όμως να ασχοληθούμε με το σήμερα. Αλήθεια υπάρχει σημείο στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η 6Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 1991. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΔΑΣΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ . ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΑΡΩΝ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΣΑΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗΣ. 

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.                                         
                          πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...