Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2014

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!!!

O AΓΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤ-ΟΠΟΥΛ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!!!



Είναι σίγουροι τόσο ο αγάς Αρβανίτ-Οπούλ όσο και οι λοιποί υπηρέτες των σιωνιστών, ότι μόλις καταργηθούν οι προς τιμή των αγίων αργίες, η παιδεία θα γίνει τέλεια, τα σχολεία μας θα πάρουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα σχολεία του «πολιτισμένου» κόσμου, που ούτε από Αγίους ξέρουν ούτε  Ιερό και Όσιο έχουν.

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα

Προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτουςΠροχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτους, στο πλαίσιο της επιμήκυνσης του χρόνου εντός σχολείου για τους μαθητές. 

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δημοσιοποίησε σε συναδέλφους του βουλευτές τις σχολικές αργίες που θα καταργηθούν από την επόμενη χρονιά. 


Η πρόθεση Αρβανιτόπουλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η κατάργηση δύο αργιών, αυτή της 7ης Ιανουαρίου, της επομένη των Φώτων και εορτής του Αγίου Ιωάννη, η οποία έχει προστεθεί τα τελευταία χρόνια ως ημέρα με κλειστά τα σχολεία και επίσης, εκείνη των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων των Γραμμάτων, στις 30 Ιανουαρίου, αργία που θεσπίστηκε μαζί με την δημιουργία του νεώτερου Ελληνικού κράτους!!!

Ο Αρβανίτ Οπούλ αγάς δηλαδή, καρατομεί ξανά τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και μαζί του και τους Τρείς Ιεράρχες, ως υπευθύνους για την ατελέσφορη παιδεία των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...