Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Η ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ




 Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Αλγεινή εντύπωση προξενεί η λυσσαλέα επίθεση των συμπολιτευόμενων, στην επιτελούμενη εθνική προδοσία, κομμάτων της ‘αντιπολίτευσης’ εναντίων όσων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει πιστά στις προεκλογικές θέσεις του κόμματος. Έχοντας αλλάξει το νόημα των λέξεων κατηγορούν για προδοσία όσους δεν έχουν υποταχθεί στα συνωμοτικά σχέδια των ευρωναζί κατακτητών και αγωνίζονται να σώσουν ότι ακόμη μπορεί να σωθεί.

Αυτή η παραφροσύνη αποτελεί εθνικό εξευτελισμό για μία χώρα που αν μη τι άλλο ο ορθός λόγος αποτελεί βασικό στοιχείο της ιστορικής της πορείας . Μόνο για αυτή τη διαστρέβλωση, θα έπρεπε να είναι μέσα οι ΒΒ Μεϊμαράκηδες, Σ. Θεοδωράκηδες , Φ.Γεννηματούδες, η Πασοκοπλατφόρμα του ΖΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης, οι καναλάρχες και οι χυδαίοι εκφωνητές τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των προκατόχων τους της μεταπολίτευσης.

 Δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμη ο άνθρωπος που θα συσπειρώσει τον Ελληνισμό ενάντια στον αφανισμό του που ήδη επιτελείται σε τρία σημαντικά επίπεδα.
Το οικονομικό, με την υπογραφή μνημονίων  που καταδικάζουν την χώρα σε ύφεση και υποτέλεια.
Το βιολογικό, με την εισαγωγή πλήθους αλλόθρησκων  μεταναστών που την κρίσιμη στιγμή θα τους οπλίσουν εναντίον μας.

Το πολιτιστικό, που είναι και το σημαντικότερο για την διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και συντελείται με την αφαίρεση της εθνικής μας μνήμης, την αλλοίωση της ιστορίας και  γλώσσας και την αμφισβήτηση των αξιών που είναι σημαντικές για όλη την ανθρωπότητα και μας έχουν αναδείξει σε πρότυπο του ανθρώπινου πολιτισμού που θέλουν να τον καταστρέψουν και η παρουσία μας αποτελεί το μεγαλύτερο τους εμπόδιο.

Είμαστε παγιδευμένοι στο Δυτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας με το ψευδώνυμο της δημοκρατίας, στο οποίο ο λαός τελεί υπό σύγχυση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει ο αρχηγός  που να αναλαμβάνει τις ευθύνες καθοδήγησής του. Τα δύο κόμματα που θα μπορούσαν να συσπειρώσουν τον λαό σε έμπρακτη αντίσταση, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ευρίσκονται όχι μόνο περιθωριοποιημένα αλλά και σε εχθρική διάθεση μεταξύ τους.

Από τη μεριά του το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα εξουσίας. Το σύστημα της κοινοκτημοσύνης που  προτείνει έχει αποδειχθεί  και ιστορικά ότι δεν δουλεύει διότι καταπιέζει την ιδιωτική  δημιουργικότητα και τελματώνει την παραγωγή πράγμα που το εξαναγκάζει σε μέτρα φασιστικής καταπίεσης των πολιτών. 

Δυστυχώς, τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα στελέχη του είναι άσχετα με την παραγωγική διαδικασία και την διακίνηση των αγαθών, δεν επεξεργάζονται τα προβλήματα και στηρίζονται σε μία συνδικαλιστική διαχείριση κομματόσκυλων.

Από την άλλη  μεριά η Χρυσή Αυγή έχει και αυτή τη ρετσινιά του φασίστα, που το κατεστημένο έχει φροντίσει να διογκώσει. Η Χρυσή Αυγή σπαταλά τον χρόνο της ενάντια στα ‘κουμούνια’ αλλά και ενάντια στον εθνομηδενισμό με ανορθόδοξο όμως τρόπο. Αυτό έχει δώσει λαβή στους κατακτητές να υποβαθμίζουν τη σημασία της εθνικής ταυτότητας.

Ο λαός όμως είναι αυτός ο απλός πολίτης που αν και ανήκε και στις δύο αυτές παρατάξεις αντιστάθηκε στους Γερμανούς με τα ΤΑΝΚS  στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και είναι πάλι διατεθειμένος να αντισταθεί στους Γερμανούς με τα BANKS του νέου πολέμου που έχει άλλους όρους και χρειάζεται άλλη μεθόδευση της αντίστασης. Είναι άφελές αυτό που προτείνει π.χ. το ΚΚΕ, ο καθένας να παλεύει μόνος του στον χώρο εργασίας απέναντι στο θηρίο που έχει νομική κατοχύρωση να τον ποδοπατήσει, την στιγμή που ο άνθρωπος έχει ανάγκη την εργασία σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό όχι μόνο από τους συμπολίτες του αλλά και από τον πεινασμένο μετανάστη.

Χρειάζεται ηγεσία αποφασισμένη και ενωμένη, οι ιστορικές μνήμες που στο κάτω-κάτω άλλοι δημιούργησαν,  μπορεί να μας χωρίζουν αλλά η ανάγκη συλλογικής μας επιβίωσης πρέπει να μας ενώσει πάλι ενάντια στον κοινό εχθρό. Αυτή τη στιγμή είμαστε υπό  κατοχή και είμαστε σε πόλεμο. Πρέπει να το καταλάβουμε, να αντισταθούμε και να δραστηριοποιηθούμε υπό κοινή εθνική καθοδήγηση.  Δεν πρέπει να συνεχίσουμε σαν την ακέφαλη αγέλη της πλατείας Συντάγματος  που την διαλύουν οι  πληρωμένοι εμπρηστές και την  εξαπατούν οι νέοι δημαγωγοί. Αν δεν ανακηρύξουμε εμείς τον δικό μας
Βασιλέα  θα μας φέρουν εκείνοι τον δικό τους. 

Δυστυχώς λείπουν οι διαδικασίες που θα τον αναδείξουν και για αυτό πρέπει να ζητήσουμε από τον  Θεό να τον υποδείξει και να τον χρίσει. Θα πρέπει ακόμη η ορθοδοξία να γίνει το κύριο χαρακτηριστικό του Έλληνα όπως ο Ιουδαϊσμός είναι το γνώρισμα των  Εβραίων. Για το λόγο αυτό μεγάλη είναι η ευθύνη των ιερέων πολύ δε περισσότερο των επισκόπων που αυτή τη στιγμή στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν  αποποιηθεί το θυσιαστικό τους καθήκον και έχουν ταυτιστεί με τον Καίσαρα και τη Δύση, αναπαυόμενοι στο Σταυρό του Κυρίου.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...