Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΌΛΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΕΙΣΜΟ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ


Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφολογία…
Όμως όταν στις 28 Ιουνίου διάβαζα το ποστ που θα σας παραθέσω από το μπλογκ προφητείες ορθοδοξίας, σίγουρα δεν περίμενα ότι μπορεί τελικά η ανάρτηση αυτή να αρχίσει να συνδέεται…
Σας παραθέτω ακριβώς τι δημοσίευσε το profitiesorthodoxias1.blogspot.gr και μετά από αυτό θα σας δώσω μερικά ακόμα στοιχεία :
Αντιγραφω απο το fb, ιερομόναχος Λεοντιος Τσικριτσακης,
Πριν 4 χρόνια είχα δει ένα όνειρο μετά από προσευχή ότι βρέθηκα μέσα στην Βουλή και ήταν εκεί ο τωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας ( ενώ εκείνη την εποχή ηταν άλλος πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ηταν ο Παυλοπουλος εγώ όμως είχα δει τον τωρινό τον Παυλοπουλο )και τον ρωτάω τι θα γίνει με την Ελλάδα και μου λέει πάμε για πτώχευση,αλλά μου λέει τι θες να μάθεις εσυ είσαι μοναχός μην ασχολείσαι ,και μόλις μου το είπε γίνεται ένας σεισμός και ίσα ίσα που πρόλαβα και βγήκα έξω στο δρόμο (έβρεχε όχι πολυ και φυσούσε και αέρας )έβλεπα να πέφτει το ένα σπίτι μετά το άλλο είχε σχεδόν ισοπεδωθεί η Αθηνα και είχαν σκοτωθεί χιλιάδες κόσμος ,ενώ στις σκάλες της Βουλης έβλεπα να είναι ακίνητοι χιλιάδες άνθρωποι με κόκκινες και μαύρες σημαίες ,και εγώ τους φώναζα και τους παρακαλούσα να φύγουν γιατί θα πέσει η Βουλή και θα τους καταπλακώνουν τα ερείπια και ξύπνησα τρομαγμένος ……εγώ δεν πιστεύω στα όνειρα, απλός το γράφω επειδή μου έκανε εντύπωση που είδα τον σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα στην Βουλή ενώ πριν 4 χρόνια ηταν άλλος πρόεδρος …μπορεί να ηταν απλός ένα όνειρο όπως αυτά που βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα …αν και μέσα μου πιστεύω ότι δεν ηταν απλό όνειρα θα δούμε …επαναλαμβάνω εγώ στα όνειρα δεν πιστεύω …όμως το συγκεκριμένο όνειρο είχε πολλές συμπτώσεις …
Πάμε τώρα να δούμε – αναλύσουμε μερικά από τα στοιχεία του πόστ αυτού σχετικά με τα στοιχεία που μας δίνει:
α)Πρέπει έξω από τη Βουλή να γίνεται ΜΕΓΑΛΗ διαδήλωση…
β)Οι σημαίες να είναι κόκκινες και μαύρες…
γ)Η Ελλάδα να πηγαίνει για πτώχευση…
δ)Ο σεισμός να είναι ισοπεδωτικός…
Αφού κρατάμε αυτά τα τέσσερα στοιχεία ας δούμε τώρα πως θα μπορούσε ενδεχομένως αυτό να ταιριάξει στα τέλη του Αυγούστου:
α)Την ημέρα ψήφισης του μνημονίου 3 θα έχουμε σίγουρα την μεγαλύτερη διαδήλωση, ίσως και στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Από αυτά που μαθαίνω ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι πάντες (συνδικαλιστές, ΚΚΕ, αγρότες, επαγγελματικές ομάδες, μέχρι και οι παπάδες ήδη δυναμιτίζουν το ποίμνιο με πύρινους λόγους). Οπότε η πρώτη συνθήκη πληρούτε.

β)Την ημέρα ψήφισης του μνημονίου 3 ήδη έχει ανακοινωθεί ότι όλες οι αγροτικές οργανώσεις της χώρας θα κατεβούν στην Αθήνα. Όπως γνωρίζουμε όλοι οι αγρότες κρατούν μαύρες σημαίες στις κινητοποιήσεις τους, όπως και οι αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες φορτηγών, βυτίων(μιλάμε για τις κοινωνικές ομάδες που θα πληγούν ούτως ή άλλως περισσότερο απ΄όλες λόγω της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων και τις κατάργησης των αδειών δημοσίας χρήσης στα φορτηγά). Κόκκινες σημαίες φυσικά θα έχει το ΚΚΕ και ο αντιΣΥΡΙΖΑ. Οπότε και η δεύτερη συνθήκη πληρούτε.
γ)Πρόβλεψη Νο1. Η Ελλάδα όντως θα πηγαίνει για πτώχευση, ίσως γιατί τελικά θα καταψηφισθούν ή δεν θα προλάβουν καν να ψηφισθούν τα νέα μέτρα. Εάν πχ λίγο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή παραιτηθεί η Πρόεδρος της Βουλής ή τουλάχιστον 13 Βουλευτές της συγκυβέρνησης, τότε αναγκαστικά η Βουλή πρέπει να πάει σε αναβολή της ψηφοφορίας,  εκλογή νέου Προέδρου ή σε εκλογές,  χωρίς να ψηφίσει τα μέτρα αφού θα έχει χαθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό το ξέρει καλά και ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι γι΄αυτό φοβούνται τι θα γίνει μέχρι τότε. Βλέπετε οι αντιφρονούντες βουλευτές ΔΕΝ έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, ούτε έχουν παραδώσει την έδρα τους. Γι΄αυτό και τυπικά κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν όμως το έκαναν τότε θα διαλυόταν επιτόπου η Βουλή και θα πηγαίναμε εντός 25 ημερών σε εκλογές. Αυτό όμως θα σήμαινε επιτόπου και την τυπική  χρεοκοπία της Ελλάδας… Η τρίτη συνθήκη λοιπόν στα τέλη του μήνα ενδεχομένως να  πληρούτε!
δ)Η χώρα μας πρέπει να πληρώσει κάτι δις στην ΕΚΤ στις 20/8. Για τη  δόση αυτή με βάση όσα γνωρίζουμε και την εμπειρία του Ιουλίου μπορούμε να πάρουμε άτυπη παράταση μέχρι και 7 ημέρες για να μην κυρηχθούμε σε τυπική χρεοκοπία. Οπότε μέγιστη ημερομηνία ψήφισης του μνημονίου η 26η ή 27η.
ε)Πρόβλεψη Νο2. Πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκε στο Πανεπιστήμιο Κορονέλ νέο σήμα της Ομάδας ΒΑΝ. To σήμα όπως βλέπετε στο λινκ αφορά την περιοχή της ΑττικοΒοιωτίας και Εύβοιας. Επίσης και άλλοι ερευνητές όπως ο Τσιάπας, ο Μπαρδόπουλος και λοιποί έχουν επισημάνει ότι στις 27/8 (+- 2 ημέρες) αναμένονται πολύ ισχυροί σεισμοί στη χώρα μας, με βάση αφετηρίες τριών σεισμών μεγεθών (5,2), (6,5) και (5,7 )που θα βρίσκονται την ίδια ημέρα κάτω από τα πόδια μας. Και η 4η λοιπόν συνθήκη πιθανόν να  πληρούτε.
Σας έδωσα 4 συνθήκες και 5 δεδομένα – ενδεχόμενα… Σίγουρα σαν αναγνώστες του ΚΑΤΟΧΙΚΆ μπορείτε αυτή την πληροφόρηση να την πάτε μερικά βήματα πιο πέρα…. Περιμένω λοιπόν τα δικά σας στοιχεία και διορθώσεις σε τυχόν λάθη, γιατί παζλ είναι αυτό και θέλει την ένωση του!

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...