Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

Τη Ρωμιοσύνη μην την Κλαις

Τα µάτια µου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι και πως να ματαδούν όταν σε αυτή την μικρή γωνιά της γής που εμείς πατούμε σήμερα, την Ελλάδα άνθισε πολιτισμός δυόμιση χιλιάδων ετών.Κανείς σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και κανείς-ακόμα και πληρωμένος λακές- δεν μπορεί να ισχυριστεί και να αποδείξει πως η Ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουμε τίποτα το κοινό με την αρχαία Ελληνική φυλή
.Πέρασαν πολλές μπόρες, μαύρα χρόνια και δύσκολα και τούτο το ένδοξο αλωνάκι, το πολιορκημένο από στεριά και θάλασσα συνεχίζει να είναι εδώ σήμερα σε πείσμα πολλών που θέλησαν τον αφανισμό του,σε πείσμα όσων των απεργάστηκαν και όσων εργάστηκαν άοκνα να το επιτύχουν.


Επίσημη μέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας Σήμερα για πολλούς Για πολλούς άλλους αργεί το χάραγμα ακόμα και καρτερούμεν.Καρτερούμεν και θα Καρτερούμεν πάντα γιατί ο χαλασμός στα βάθη της καρδιάς μας για τού το αλωνάκι παραμένει άσβεστος και το αίμα των νεκρών μας είναι ακόμη νωπό.

Η καρδιά μας χτυπά στα καρτερικά Ελληνικά ονόματα της Ανατολίας, στα Καρτερικά Ελληνικά Ονόματα της Βορείου Ηπείρου, στα Καρτερικά Ελληνικά Ονόματα της Κύπρου μας.

Όταν θα πάψουν αυτά να είναι Καρτερικά Ονόματα τότε θα έχει αποκατασταθεί το Δίκαιο και η Δημοκρατία στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...