Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ
ΤΗΣ  ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ

  Ηδολοφονία ενός αθώου και άοπλου ανθρώπου, που προέταξε σαν πρώτο σκοπό της ζωής του την υποστήριξη - ηθική και συναισθηματική - των μεταναστών και των κατατρεγμένων, πού διαβιούν ή λαθροβιούν στη χώρα μας, οδηγεί την πατρίδα μας στο διχασμό  και σ’ έναν φαύλο κύκλο βίας και μισαλλοδοξίας.
Έμεινα έκπληκτος ακούγοντας από επώνυμο και καταξιωμένο δικαστικό, τακτικό συνεργάτη του καναλιού 4Ε, να αποφαίνεται τηλεοπτικά με αδικαιολόγητη βιασύνη ότι το έγκλημα δεν έχει πολιτική χροιά, ότι ήταν υπόθεση ενός μόνο κοινού εγκληματία.
Η δολοφονία Π. Φύσσα είναι πολιτική δολοφονία και παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το έγκλημα Λαμπράκη. Οι ηθικοί αυτουργοί πού όπλισαν το χέρι του δολοφόνου και τον παρότρυναν να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του δεν είναι ένας μά πολλοί. Καταλυτικό ρόλο στη δολοφονία διαδραματίζει το κήρυγμα μίσους  της Χρυσής Αυγής κυρίως μέσω του αρχηγού της κ. Μιχαλολιάκου ή και άλλων στελεχών της. Είχε προειδοποιηθεί η αστυνομία και η κυβέρνηση, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  κινείται προς την κατεύθυνση της ένοπλης βίας, της υποκατάστασης της αστυνομίας και του κράτους. Η ταχεία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η είσοδός της  στη βουλή οφείλεται σε συγκεκριμένα αίτια και καταστάσεις.  
   Ηψήφιση σειράς αντιχριστιανικών και αντιχρίστων νόμων απ’ τη Βουλή μετά τη μεταπολίτευση (ήδη έχει ψηφιστεί νομοσχέδιο για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής), η αμφισβήτηση και η αλλοίωση της ιστορίας μας αγνοώντας ή παρασιωπώντας τις ιστορικές πηγές ή συγχέοντας ακουσίως ή εκουσίως  την ιστορία με την ιδεολογία ( παράδειγμα Ρεπούση) ή επιτελώντας υπεργολαβία συγγράφοντας διατεταγμένη ιστορία από μερίδα ιστορικών, η διάλυση της παιδείας, η υπονόμευση του θεσμού της οικογένειας και η γενική μεθοδευμένη και οργανωμένη προσπάθεια μεταμόρφωσης της χώρας σε άθρησκο, πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό κράτος χωρίς ιστορική μνήμη και ταυτότητα άρα χωρίς μέλλον καθ’ υπόταξιν ξένων σκοτεινών κέντρων με εκτελεστικά όργανα πρόθυμες εγχώριες κυβερνήσεις - εντολοδόχους της Νέας Εποχής και τάξης πραγμάτων - έστρεψαν μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος προς τη Χρυσή Αυγή προσβλέποντας μελλοντική αναστροφή της κατάστασης. 
   Ηοικονομική εξαθλίωση της χώρας, η ανυπαρξία ηγέτη ή κόμματος ικανού όχι μόνο να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και να αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς σεβόμενος την ιστορική της παράδοση, τις χριστιανικές ορθόδοξες καταβολές της  και να θυσιαστεί αν χρειαστεί για το λαό, οδήγησαν την Ελλάδα σαν ακυβέρνητο σκάφος χωρίς πυξίδα και καπετάνιο  στο μεγάλο ωκεανό της σύγχρονης πραγματικότητας.
Η διαφθορά της χώρας σε όλα τά επίπεδα επίσπευσε την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής με την αθρόα κατάταξη μελών και αύξηση των ψηφοφόρων και οπαδών της αναζητούντων άφθαρτο και αδιάβρωτο κόμμα κυρίως απ’ το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και κατά συντριπτική πλειοψηφία απ’ τη νεολαία. Η Νέα Δημοκρατία προσβλέπουσα σε μελλοντική εκλογική σύμπραξη της έκλεινε με νόημα το μάτι.
Ο δημαγωγικός λόγος, η υποκρισία και τα ψεύδη της Χρυσής Αυγήςεξαπάτησαν μερίδα του λαού, μα και την διοικούσα Εκκλησία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως ο σεβ. Πειραιώς και ο σεβ. Σιατίστηςπου εύστοχα διείδαν τα κίνητρα και τις προθέσεις της. Η χλιαρή αντίδραση της Εκκλησίας καιη έλλειψη ομολογιακού φρονήματοςαπό κυβερνώντες και κυβερνώμενους στις δύο κορυφαίες βλασφημίες, που αποτολμήθηκαν στην ορθόδοξη πατρίδα μας  κατά της ηθικής υποστάσεως του Χριστού, που είναι ο αληθινός Θεός, δηλονότι στο αισχρότατο και συχαμερότατο‘’Κόρπους Κρίστι’’επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και στόν βλασφημότατο πίνακα Βέλγου ψευδοκαλλιτέχνη επί υπουργίας πολιτισμού Ευαγ. Βενιζέλου σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγήεπέφεραν σύγχυση στόν πιστό λαό σχετικά με  τα αληθινά κίνητρα της Χρυσής Αυγής.Η υπεράσπιση του ονόματος του Χριστού ήταν ειλικρινής ομολογία μερικών μελών της Χρυσής Αυγής ή και επίσημη θέση του κόμματός των; την αλήθεια ίσως να μην τη μάθουμε ποτέ.                              
 Είναι βέβαιο ότι στη Χρυσή Αυγήπαρεισέφρησαν εγκληματικά στοιχεία, άνθρωποι της νύχτας, προστάτες και μπράβοι καταστημάτων, μέλη συμμοριών, εκτελεστές καθ’ επιταγήν επί χρήμασι κ.α. ανταποκρινόμενοι στο γενικό πανελλήνιο προσκλητήριο του κ. Μιχαλολιάκου.
Αλλά ποια είναι η αληθινή ταυτότητα της Χρυσής Αυγής
και ποιο το ιδεολογικό υπόβαθρο του αρχηγού της;
Χρυσή Αυγή
1ονδεν πιστεύει στη διδασκαλία του Χριστού και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας,
2ονέχει άμεση σχέση με το σατανισμό και αποκρυφισμό,
3οναντιμάχεται το ευαγγελικό μήνυμα της ελευθερίας του ατόμου, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της καταλλαγής και της συγχωρητικότητας.
4ονΗ  στρατιωτική οργάνωσή της, η θεοποίηση της βίας και της δύναμης με επίκεντρο τη σωματική δύναμη κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία, ότι πρόκειται για κόμμα φασιστικό όμοιο με τα γνωστά φασιστικά ευρωπαϊκά κόμματα του μεσοπολέμου.Η ίδια η Χρυσή Αυγή ομολογεί στην ιστοσελίδα της στις 22/4/13: «ναι κάποιοι νέοι της Χρυσής Αυγής εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μια ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια» Ο κ. Μιχαλολιάκος προλογίζοντας το βιβλίο του Οδυσ. Πατεράκη, εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις 1982: "Το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου, εθνική των Ελλήνων θρησκεία"αναφέρει: «Εκείνο όμως προσωπικώς το οποίο περισσότερο τιμώ  εις το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου είναι η πνευματική τόλμη και η ιδεολογική συνέπεια. Η πνευματική τόλμη ενός ανθρώπου να μην υπολογίζει το σκοταδισμό είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους  παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με τη βούλησή μας (sic!) θα γίνουν πραγματικότης ».  Στη συνέχεια αναφέρει τον αποκρυφιστή και σατανιστή Ιρλανδό ποιητήW.B. Yeatsκαι μάλιστα παραπέμπει στο ποίημά του "Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ":
 Σιγή  στο δάσος
Παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
 Τραγόμορφος επρόβαλε
Του μύθου νοσταλγός
Σατανικά υπέροχος ο μέγας Παν
 οι Εωσφόροι ποιητές ξυπνούν ηδονικά με βλέμμα κόκκινο
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας
Στο βάθρο  του βωμού  
 Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος.
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
των ευγενών ενστίκτων και της βίας.
   Οαποκρυφιστής σατανιστής ποιητής W.B.Yeats είναι επίλεκτο στέλεχος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής. Αυτό το όνομα επέλεξε ο Μιχαλολιάκος το 1985 για την επωνυμία του κόμματός του. Το ιδεολογικό περιεχόμενο του κόμματός του είναι δάνειο απ’ το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής στο οποίο πρωταγωνίστησε ο γνωστός σατανιστήςΆλιστερ Κρόουλιπου στηρίζεται στην ερμητικήΚαμπάλα, η οποία είναι έμπνευση και έργο των σιωνιστών σατανιστών ραββίνων. Ο Κρόουλι ενοχοποιήθηκε και καταδικάστηκε απ’ την ιταλική Δικαιοσύνη για τελετουργικές δολοφονίες αθώων θυμάτων.
Στο ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής ανήκαν και οι γνωστοί σατανιστές αποκρυφιστές Εντουιν Λύτον, Άρθουρ Μάχεν, Σάξ Ρόμερ, Γουίλλιαμ Χόρτον, Άλτζερνον Μπλάκγουντ, Τσάρλς Γουίλλιαμς, Όστιν Σπέαρ, Ίσραελ Ρικάρντι, Ζεράρ Ανκούς κ.α
Την κίνησή του ο κ. Μιχαλολιάκος εμπλούτισε με τον νεοπαγανισμό της Νέας Εποχής και ειδικότερα τονΡουνικό παγανισμότου ναζιστικού χώρου τον οποίο προώθησε ο εσωτεριστής αποκρυφιστής Μιγκέλ Σεράνο με κυριότερα σύμβολα τον ουροβόρο όφι, την σβάστικα, τον κεραυνό του Δία, τον διπλό πέλεκυ, το γράμμα Υ, το διπλό Ε  κ.α.                                                  
Ήρθε καιρός και το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε, το μικρό ερπετό θέριεψε κι έγινε δηλητηριώδες, η αντιμετώπισή του είναι πιο δύσκολη από χθές και το αύριο ακόμα πιο δύσκολο απ’ το σήμερα. Η αναχαίτιση του νεοφασισμού στην πατρίδα μας δεν θα γίνει μόνο με μέτρα καταστολής (αστυνομία κ.λ.π.) ή δικαστικές καταδίκες. Δεν αρκεί μόνο η απηνής καταδίωξη και ο περιορισμός του κακού, αλλά και η βράβευση και διεύρυνση του καλού.
Η διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς και η κατά προτεραιότητα άμεση επίλυση επειγόντων προβλημάτων της (απασχόληση) θα αφοπλίσει τη Χρυσή Αυγή και θα αποκόψει κάθε γέφυρα επικοινωνία της με τους νέους. Όσο η λαϊκή δυσαρέσκεια δεν εκτονώνεται αλλά επεκτείνεται, η χώρα παραπαίει απ’την οσμή των σκανδάλων, ο νεοπλουτισμός των εκλεγμένων  αρχόντων μας στη Βουλή καλύπτεται από  γκρίζες ζώνες αδιαφάνειας και οι παρανομίες  τους από ασυλία και ατιμωρησία, η Χρυσή Αυγή και κάθε όμοιο κόμμα θα έχει βέλη στη φαρέτρα τής προπαγάνδας της.
Ο λαός δεν είναι μόνο παρατηρητής, είναι κι αυτός με τη σειρά του μέτοχος ευθυνών στέλνοντας στη Βουλή ακατάλληλα πρόσωπα. Χρηστοί και ικανοί πολίτες που σήμερα επιδιώκουν την ανωνυμία και την αφάνεια μπορούν να συνδράμουν σ’αυτήν την κατεύθυνση λαμβάνοντας ενεργό μέρος στα κοινά, ώστε ν’αλλάξει επιτέλους ο πολιτικός χάρτης εμπλουτιζόμενος όχι με επιπλέον κόμματα, αλλά με ενάρετα και αδιάβλητα πρόσωπα.      

Αναστάσιος  Σεμίζογλου
καρδιολόγος, Βενιζέλου 30 Κοζάνη



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...